4101 00 AA 6A B1 AA CC EB 21 7B
4101 01 9D CC 53 20 A7 C6 52 EA
:pepper:
KEYLER DEĞİŞMİŞTİR AÇILMAMAKTADIR
Printable View
4101 00 AA 6A B1 AA CC EB 21 7B
4101 01 9D CC 53 20 A7 C6 52 EA
:pepper:
KEYLER DEĞİŞMİŞTİR AÇILMAMAKTADIR
d+ okey 20 11 2006
004101 00 AA6AB1AACCEB217B
004101 01 9DCC5320A7C652EA
tarafımdan denendi
sağol arkadaşım
tesekkürler
:clap2: ilgine sonsuz tşk
sunny ve kaonda sarı+mavi+yeşilden *** tablosuna oradan nagravisyon 4101 indent 00 ve 01 e
saygılar
170 106 177 170 204 235 033 123
157 204 083 032 167 198 082 234
modüller için
konular birleştirilmiştir buradan devam edlim lütfen yeni konu acmayalım...
Vahitt kardeş çok teşekkürler. Keyleri denedim çalışıyor. Ellerine sağlık. Başka paylaşımlarınızıda bekleriz.
Saygılar.
tamam arkadaşlar bunllar nelerin keyleri 9400 VCI gm için de olurmu birde hangi kanalları açıyor
teşekkürler arkadaşlar
haklısın bu memleket biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
eline sağlık arkadaşlar teşekürler
tşk..............
Teşekkürler
saolasın vahitt kardeş
teşekkürler keyler için
ok tşk arkadaşlar
çok teşekkürler
paylaşım için teşekkür
D+ Paketi
00 41 01: 00: AA 6A B1 AA CC EB 21 7B
00 41 01: 01: 9D CC 53 20 A7 C6 52 EA
D+ PAketleri meşhur tekilla,r ve cinema ve spor av kanalları
11097 V 22000 Astra 19 DOGU ve 11931 v 27500 30 batı hispasat 11156 v 22200 caza y pesca av kanalı süperrrr Astra 19 DOĞU
şimdi balık avı var cesa y pesca,da 11156 v 2200 tekillalarda başka Avlar var güreş felan ::D:D:D:
denendi oki keyler sunny ve kaonlarda 00= 01 olarak girin ident,leri.
iyi seyirler.
Goldmaster 44000 Ci Da YazdiĞimiz Da AÇmitor Bunlar Ne Yapabİlİrİz..
Teşekkürler ellerine sağlık:clap2:
sorunsuz çalışıyor
teşekkürler
Reyyan Denedİm ÇaliŞmiyor
tunç arkadaşım benim cihaz kaon seninki ne
d+ hangi kanalları çözüyor
Hispasatda tekilaları bazı belgeselleri çizgi film kanallarını açıyor
astra 19,2 ve hispa uydularındaki D+ paketi izleniyor
denedim gm55000ci de astradaki d+ ları açmıyor
saat = 18:15 D+ lar off..
Evet 18-15 de off oldu
teşekkürler arkadaşlar........
tsk emege saygı
arkadaşlar bu d+ lar bıktırdı artık hergün *** girmekten parmaklarımız kirec baglıyacak bıarakın d + ları sirus uydusundaki hüstler kanalları var süper tavsiye ederim bi ilgilenin, bu of oldu gitti geldi derdinden kurtulursunuz cünkü d+ paketi sürekli şifre degiştirmeye başladı .sifreleri internetten alıp akşam eve varmadan şifreler gidiyor.saygılar
ewt simdi sizde yayin varmi bende yok d+ sunny
d+ lar çöktü ama buğün veya yarın gelir..
bugün veyayarın gelmesin gerek yok keyleri buldu diye sevinen arkadaşlar hepiniz robotsunuz geçmişteki ve şimdiki yazılarıma ku-lak- ve-rin bırakın bu işleri yıllardır bir adım ileri gidemediniz aşın kendinizi aşın iki günde bir değişen şifreleri iki saatliğine bulacaksanız hiç bulmayın daha iyi anlaşılmıştır umarım gerçi siz yine tınmıycaksınız ama neyse
anlayana
üstad sende problem var herhalde ???:boese157: burda hiç bi mecburiyetin yok yazılım veya keyleri yüklemek için !! robot falan değil burda hiç kimse tamam mı ve ayrıca bu verilen keylerden veya yazılımlardan HİÇ KİMSE Bİ MENFAAT VEYA PARA KAZANMIYOR en önemli olay da bu zaten bunu kafana iyi sok ve asla unutma!!!Alıntı:
sanki yayıncı kuruluş bizmişiz gibi neden herkes bu forumlarda *** veya yazılım veren kişilere yüklenir anlamadım gitti adamlar en kısa zamanda yetiştirmeye çalışıyorlar ama yine de yaranamıyorlar
ayrıca şu an bi çok kanal çözülmektedir yerli veya yabancı platformlara ait bunları normal üyelik sistemiyle izle bakalım kaç paraya mal olacak sana onunda hesabını yap tekilalarda bi maç yayını başlamadan önce fiyatları yazıyor al kağıt kalem hesapla kaç para ödemen gerekiyor o BEDAVAYA SEYRETTİĞİN kanalları bu internetten yazılıları ve keyleri hiç kimse vermese o zaman nereden bulacaksın acaba???
varsa kendine ait yeteneğin çık ortaya yazılım mı yapıcan *** mi vericen ver yoksa bi yeteneğin iş yapanlara dil uzatma yeter
evet degişmiş açmıyor d+ astra,nagra 2
çok güzel cevap vermişsin tebrikler:clap2:
üstadım.sıkmayın canınızı böyle kendini bilmezler için.o kendi kendini tatmin ediyo aklı sıra.ne yaparak??ağzı varya konuşarak.........geçin böylelerini allah aşkına.forum yöneticileri atsın böylelerini dışarı.en azından bu forumun varlığıyla mutlu olan bizler bu tip insanların varlığını istemiyoruz.saygılar......
bizlerde forum yönetimi olarak mümkün olduğunca anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışıyoruz umarım sabrımızı fazla zorlamaz :)
Kolay Gelsin...
:boese157: sabrımız bitti umarım artık bir daha bu foruma gelmezsin:boese157:
ya her neyse bırakın şu salagı muhattap olmayın burda ne işi var anlamadım yeni keylerden haber varmı d+ kapalı selamlar
Değerli UMUTER İnanmıyacaksın biliyorum ama şuan sizi pc min başında alkışlıyorum....
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
eline sağlık
mezal
En iyisi bu gibi şahıslara cevap vermemek eğer cevap verilirse kendilerini bir şey zannediyorlar
Arkadaşlar poemikleri lütfen sürdürmeyelim işimize bakalım. saygılar.
Bu Kendİnİ Bİlmezlerle Muhatap Olmayin ArkadaŞlar İŞİmİze Bakalim
Arkadaş Sanırsam PCKOPAT :puah: :puah: :pepper: :pepper: :devilprv: :devilprv: :00000003:
her ne olursa olsun küfür etme hakkı yok burda admin aarkadaşlar bunun email adresini versinler bizde arkadaşla akraba olalım o hak doğdu çünkü
neyse böyle şerefsizlerle bizim işimiz olmaz biz cok gördük böyle tehdit edenleri ateş olsalar yakacakları yer belli