TPS su andan itibaren yeni system uygulamaktadir, yeni verilen keylerin hicbir degeri yok bosu bosuna yazilim atmayin veya keyleri uzaktan kumanda ile girmeye calismayin
herkeze iyi calismalar
Printable View
TPS su andan itibaren yeni system uygulamaktadir, yeni verilen keylerin hicbir degeri yok bosu bosuna yazilim atmayin veya keyleri uzaktan kumanda ile girmeye calismayin
herkeze iyi calismalar
Evet Tps aes algoritması degişmiştir bosuna verilen keyleri giriyorum ss2 ye acmıyor correcthast diyor goruntu yok yani coktuler zaten keyler 2 dakkaya bir degişiyor
'yeni verilen keylerin hicbir degeri yok bosu bosuna yazilim atmayin veya keyleri uzaktan kumanda ile girmeye calismayin'Alıntı:
DNA abi adamı evet diye doğrulamışsın ama keyleri vermeye devam ediyorsun..
keylerin değeri var mıdır? yok mudur?
cevabın için teşekkürler..
arkadaşlar verilen keyler doğrumu değil mi ?
Dogru ama bazn acmıyor Sistem degişiligi yuzunden pekcok cihazda acmıyor beklenip gorulecek suan eski sistemde bende yayında olarak gorunuyor
Algoritma yerine oturduktan 1 hafta sonra sanirim eskisi gibi seyredilmeye baslanicak en azindan fransizlar ole soyluyorlar.Tps bir yere gitmedi her zamnki gibi yeni yila girerken korsanlara goz dagi veriyorlar.
inş öyle olmaz üstadım
Bu keyleri de denedim Fake
not working
No new keys for week
V 007C00 01 1C4A6D56C300AD807187D1C5A30BC33F AKTİF *** BUDUR
bu hafta beklemeyelim arkadaşlar galiba bu hafta böyle gidecek
Arkadaslar Verdigim keyler sadece Absat paketini acar
TPS Paketi 24.10.2006 12:45 itibariyle 3-5 dakika aralıklarıyla bir via-1 e geçip ardından via1 den 30 saniye sonra ABSAT kanalları ( XXL, Cine FX, Cine Polar, Action v.s.) hariç diğer TPS kanalları bilinmeyen bir sisteme geçiyor..Dolayısıylada aes keyler le izlenemiyor..( TPSCrypt-2 sisteminde bir değişiklik olabilir..) sadece ABSAT kanalları şuan için doğru AES keylerle açılmaktadır..Onlarında açılması için 3-5 dakkada değişen AES keyin doğru olması gerekir..(Bugün verdiğim v_get_*** le izlenebilir..)
Sözün özü Multi, TPS Star, M6 lar 3-5 dakkada bir 20-30 saniye via1 e geçtiklerinden açılır..Geri kalan zamanlarda sisteminde değişiklik olduğundan açılmamaktadır..
ABSAT İçin Aes Keyler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tsp sistemi çöktü bu yüzden kanallar izlenemiyor 5-10 saniye arası *** değiştirmektedir bu hızla *** değişimine devam ederlerse multileri unutmaktan başka çaremiz yok gibi görünüyor
@DnA ustamızın dediği gibi bilinmeyen sistemede girmişler
doğa edın thalasaya gacmediğine
arkadaşlar bende gold master 55000 CI var keyleri yazıyorum ancak açamıyorum yardım !!!!!!!
slom arkadaslar bu hafta buyle gcecek ama en kısa zamanda yapılır bırseyler merak etmeyın
Nedje Ne Siz очень жаль что не понимаю по турецки Saubul
saglık olsun arkadaşlar bekleriz :( :praying:
Senelerdir izlediğimiz 007C00 ID halen mevcut..Kanalların emm lerinde değişiklik gözleniyor..Yani sistemle oynama var..
Aşağıdaki TPS kanallarını şuan için devamlı via1 de olduklarından izleyebilirsiniz..
10971 H 27500 - Baby TV
11075 V 27500 - VH1 - MTV France
11137 H 27500 - Motors TV
12245 H 27500 - I>TELE - Mezzo
12577 H 27500 - Sailing Channel
12597 V 27500 - CNN International
TPS Paketi yaklaşık 7-8 senedir aralıksız korsan izleniyordu..1-1,5 sene önce yine böyle oynamalar yapıp 7-8 gün kapanıp ardından gelmişti..Yine çeşitli zamanlarda oynamalar yaptı..
Burda TPS nin bu yaptığı korsan izlenmenin önüne falan geçmek değil..O 32 basamaklı aes *** i vermeseler eski aes li sistemde dahi kimse izleyemez..3-4 senedir değiştirmedikleri keyleri ( 08, 09 0A, OC v.s.) değiştirip vermeseler yine kimse izleyemez..Onu bırak bizim tek izlediğimiz 007C00 ID yi iptal edebilirler..Çünkü onların aboneleri via 2.5, via 2.6 dan yayınları izliyor..
Anlayacağınız Ortada kırılma falan yok..Açan onlar kapatan onlar..
Peki 7-8 senedir neden izleniyor diye sorarsanız ; Fransız devlet olarak kendi kültürünü tüm avrupaya yaymak istiyor..Yani işin içinde fransız devletide var..TPS de devletden ve uydu aleminden aldığı payla böyle 8-9 seneye yakın açık kalabiliyor..Düşünsenize ortada izlenecek şifreli kanal yok..Tüm avrupadaki milyonlar bu pakete kitlenmiş durumda..Bundan iyi nasıl bir kültür yayılabilir, sevdirilebilir..Geçen sene ihaleyi kaybettiklerinden hariç önceki senelerde 100 milyonlarca dolar verdikleri fransa liginide yıllarca bedava canlı izlettirdiler..
dvb rehberinden alıntıdır
ewet haklısın kardesım bu durum bır haftaya kadar duzelmesı lazım daha oncelerıde boyle olurdu bu aylarda tps ler hep yıl sonunda goz dagı vermeye calısırlar korsan ıcın bu heryıl yaptıkları bırsey zaten
arkadaslar en son yazilan fransiz gazetelerindeki aldigim bir haber gore FRANSIZ Canal + ve TPS ikisi birlesip bir tek sirket oldular su anda da canal + nin kullandigi via 2 kriptage sistemine gectiler tps de beraber ;
artik ustalarimiza is çikti selamlar
AS
en son FRANSIZ gazete ve haberlerde duyduguma gore Canal+ve tsp ikisi bir sirket oludular ve sifresi zorla çozulen via2 sistemine geçtiler (canal+ simdiye kadar kullandigi sisteme) yazdiklarina gore kimsenin kiramadigi bir sifreyimis;
anladigima gore ustalarimiza buyuk bir is çikti
inşallah kısa zamanda gelişme olur..
Dort gozle bekliyoruz, insallah bunuda arkadaslar cozeller!!!!!:praying:
bu sefer biraz zor gibi görünüyor kanalları seyretmek bekleyicez anlaşılan
azıcık ucundan gösterip gösterip kapatıyorlar. 3-5 dk da bi *** değiştiriyorlar.
başka bi uydu öneren varmı hotbert ten başka uydu kullanmadım da yoksa bu iş iş değil
:D turkuyn zekası onuda deler kardes siz merak etmeyin yakinda kırılmaz dedikleri sifreyi hasat ederler :)
softcam fake
arkadaşlar 90 çanakla hotbird den başka uyduda multi benzeri bir şeyler yokmudur
volkan kardeş sağol çanağı ben çevirebilirmiyim yoksa ustamı şart
yazılıma biraz zor düşecek galiba tps
Osiris2006
A tous..
--------------------------------------------------------------------------------
:::::::::::: ATTENTION ! ::::::::::::::::
tps a changé son algorythm
ne pas telechargé les fichiers qui ont été posté....
test grandeur nature du fameux algorythme qui va
permettre la transition a un système commun a tps et csat, en gros tps
teste
la façon de fusionner en douceur
les systèmes de crypt pour effacer les aes, ils ont conçu un algo qui
permet
d'apres ce que l'on sait de passer tps en seca2 thalescrypt sans que
personne n'y voit rien ( abonné) ...et aparement le test a été réalisé
avec
succès.
au faite l'algo permettant cela a été réalisé par Thales à paris.
nous avons perçu un ordre donné puis une execution de l'ordre mais le
calcul
et la reponse ont été crypté en ...seca2 thalescrypt...
::::::::::::::::: En clair on risque de ramer pendant quelque temps !
Osiris 2006 burada kısaca diyorki:
Tps yasal abonelerini mağdur etmeden yeni bir algoritma sistemi ile AES 'ten seca2 thalescrypt sitmine geçti geçti
Şayet haber doğru ise ..........
alıntıdır arkadaşlar
tpscrypt geldi bişiy olmadı sistem via1 aynısıydı hatta tps için yeni yazılım çıkmayan revierlara bile o 16 haneli *** yazılabiliyordu...
Biraz once okudum technomate 1000 cihazlarina tps'ler yazilmis
mesela gold masterden pek farkli oldugunu sanmiyorum her halde bu isle ilgilenen arkadaslar bu sorunu halleder diye dusundum
hade hayirlisi saygilar:praying: