Emre Belözoğlu'ndan şok küfür!
Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya getiren mücadelenin ilk dakikalarında tansiyon gerildi
Yoğun tempo ile başlayan mücadelenin ilk dakikalarında artan gerilim ile beraber şok bir olay yaşandı. Kasımpaşa yedek kulübesine dönerek sinkaflı küfürler sarfeden Emre Belözoğlu'nun görüntüleri ekranlara yansıdı.
kime küfür ettiğini merak ediyordu.
Emre Belözoğlu 24 Şubat 2013’te Kadıköy’deki maçta Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan’a küfür etmesi yargıya taşınan Emre’ye 2 yıl 4 ay hapis istemiyle dava açılmıştı. Emre dün de 3. dakikada yine Paşa yedek kulübesine dönerek Erkan’ı hedef aldı ve iki defa küfür etti. Emre’nin eliyle tehditler savurarak yaptığı “Senin ......” şeklindeki küfür de ekranlara da yansıdı.