Kurtlar Vadisi Pusu dizisi hakkında Bölüm analizleri-Fragmanlar ve Yorumlar Burada yer alacaktır.
Printable View
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi hakkında Bölüm analizleri-Fragmanlar ve Yorumlar Burada yer alacaktır.
Kurtlar Vadisi Pusu 218 Bölüm Fragmanı
[YOUTUBE]EqmkeVGvGJM[/YOUTUBE]
Dizide 17 aralık operasyonu işlenecek sanırım objektif yaklaşmayacakları belli
dizinin formatı değişiyor. eski tadı kalmadı..
dizi iyice hükümet yanlısı olmaya başladı yani bukarda olmaz yalakalık
Objektif yaklaşmadıklarıı belli oldu ayakkabı kutuları yoktu mesela nede olsa hayali paralel devleti işliyorlar
Güzel bir bölümdü bence. Polatın artık dizide daha aktif yer alması gerekiyor. Bu iş akifle falan gitmiyor.
Ya iyide Star Ve TNT de olan bölümlere bakmadınız sanırım o zaman devletin basındakiler yok şöyle yok böyle falan diyorlardı ne değiştide birden bire devlet klonlandıı şeklinde göstermeleri bu işin çark etme kısmını anlatıyor havuz medyasında diziniz yayınlıyor olması parti şakşakcılıgını yaptırmak gerekmiyor bazı kişileride örgüt temsilcisi gibi gösterip milleti ayaklandıırmakta neyin nesi yazık gercekten bu ül***i paralel deyip bölmek isteyenlere
süper bi bölümdü heyecanla izledik...
Mükemmel bir bölümdü soluksuz izledim bütün gerçekler apaçık gösterdi bravo böyle devam senaristlere teşekkürler.
artık seyirciyi ekran basına kitlemeyi basardılar gelecek bölümler süper olacak gibi
Kurtlar Vadisi Pusu 219. Bölüm Fragmanı
[YOUTUBE]OgzeIUnwdSY[/YOUTUBE]
220.Bölüm Fragmanı
[YOUTUBE]nkqXue_bhzc[/YOUTUBE]
Kurtlar Vadisi Pusu 228. bölüm fragmanı
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 228. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayın tarihine girdiği ilk günden itibaren reytingleri altüst eden Kurtlar Vadisi Pusu, her bölümü ile seyircisine heyecan yaşatmaya devam ediyor.
İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 228. bölümünde yaşanacaklar;
Abdülhey, Mr. *** tarafından hangi amaç için kaçırılıyor? Abdülhey rehin alındığı süre içerisinde konuşacak mı?
Polat Alemdar ve kgt ekibi Abdülhey'in kaçırılması karşısında nasıl bir yol izleyecek? Abdülhey'i kurtarabilecekler mi?
Mr. ***, kimi neden vuruyor?
Mr. ***, Türkiye'de başka hangi operasyonlara imza atacak? Üstad Ronald, Mr. ***'i Türkiye'den gitmesi için ikna edebilecek mi?
Pusat, kimin mekanını neden basıyor?
Sarp, Savcı Leyla karşısında ne yapacak? Savcı Leyla, Sarp'tan istediği bilgileri alabilecek mi?
Cahit, Mr. *** ile karşıkarşıya mı gelecek? Mr. ***, Armagedon timi tarafından gözden mi çıkarıldı?
Polat Alemdar, kimin arkasından koşuyor?
Tüm bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını, 5 Haziran Perşembe günü Atv'de yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 228. bölümünde bulabilirsiniz.
İşte Kurtlar Vadisi Pusu 228. bölüm fragmanı;
[YOUTUBE]BwWCXRZIat4[/YOUTUBE]
Abdülheyi dizide öldürecekler galiba öyle bir duyum vardı forumlarda
Haftaya abdulhey gidici olabilir sezon finalinide bu şekil yaparlar bence cahit vurabilirmi oda soru işareti
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 229. bölüm fragmanı yayınlandı.
İşte 229. bölümde yaşanacaklar;
Kara ve ekibi hangi operasyon için hazırlandılar?
Cahit, Abdülhey'i neden vuruyor?
Cahit'in kalbinden vurduğu Abdülhey yaşayacak mı?
Akif kimin mezarında dua ediyor?
Şamil'i kim, neden vuruyor?
Mr. *** ve Safiye'nin hocası neden birlikteler? Mr. *** ne planlıyor?
Cahit, Vahap Kuzuzade'nin de aralarında olduğu takıpakçıların toplantısında bombayı neden patlatıyor?
Cahit yaşayacak mı?
Polat Alemdar, tüm bu yaşananlar karşısında ne yapacak?
Tüm bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını Kurtlar Vadisi Pusu'nun 12 Haziran Perşembe günü Atv'de yayınlanacak 229. bölümünde bulabilirsiniz.
İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 229. bölüm fragmanı;
[YOUTUBE]yAjUvQ-ShEU[/YOUTUBE]
Sezon finali güzeldi abdulhey sanırım öldü
Vaybe harika bir bölüm izledik.sanırım abdülleh öldü.
Pusat iyi racon kesti :)
Kafamda bir çok soru işareti var bekle şimdi Eylülü :)
Ergenekon davaları ile birlikte dizi raydan çıkmıştı, eski popüleritesi kalmadı akp türkiyeyi yönettiği müddetce bu dizi bitmez yıkayacak daha çok malzeme var ne de olsa.
KANAL D iken bakalım nasıl yol izleyecekler. Ben en cok iskenderli zamanları özlüyorum paşaların teker teker intihar etmesi aynı dizideki gibi oldu turgut özalın ölümü falan hepsini göstermişlerdi şimdi polatı izlerken kasıldıgını görmemek mümkün değil abdulhey öldü sanırım tabi cahitteki gibi back düşünce olayı yapmadılarsa
Ben biseymi kacirdim yoksa o bomba nasil giryor KGT'nin ofisine?
Akifte bırakıyor. Polat'ın yeri hazır geri dönmek için.
[YOUTUBE]XpSw7BngePE[/YOUTUBE]
Kurtlar Vadisi Pusu 230 Bölüm fragmanı
Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından Cumhurbaşkanı Danışmanı olan Yiğit Bulut, yeni sezonda Kanal D'ye transfer olan Kurtlar Vadisi'nin konsept danışmanlığına getirildi.
Yiğit Bulut'un kardeşi Barış Bulut da Kurtlar Vadisi dizisini yapan Pana Film'in CEO'su olurken, Yiğit Bulut dizide konsept danışmanlığı yapıyor. Odatv'nin edindiği bilgiye göre; her Perşembe Pana Film'e gelen Bulut, senaryo ekibiyle toplantı yapıyor. Dizide verilecek mesajları, dizinin çizgisini senaristlere anlatıyor. Senaryo, Bulut'un önerileriyle şekilleniyor.
Kurtlar Vadisi bu sezon ATV'den Doğan Grubu'nun Kanal D'sine transfer olurken, dizide son günlerde verilen siyasi mesajlar dikkat çekiyor.
Dizinin yayınlanan son bölümlerinde Cemaat'in toplantısına baskın düzenlenirken, baskın yapan Abdülhey'in Cemaat mensuplarına "Evet, uyuyacaksınız. Ama bir daha uyanmayacaksınız. Bundan sonra devletin içerisinde cirit atmak yok. Tünel kazıp o tünelden başkalarının geçmesine izin vermek yok. Yaptıklarınızın hesabını bir bir ödeyeceksiniz" demesi dikkat çekiyordu.
Yiğit Bulut'un dizide senaryo ekibini yönetmesi Hükümet'in diziye müdahalesi olarak yorumlandı. Yiğit Bulut daha önce Doğan Grubu'nda çalışırken, yollarını ayırmıştı.
Kurtlar Vadisi Pusu 230. Bölüm yeni fragmanı
[YOUTUBE]XRDhfmqnG7A[/YOUTUBE]
Anlaşılan dizi bu sezon hareketli geçecek. Diğer kanallarda bütçe nedeni ile aksiyon sahneleri çok kısıtlanmıştı. Frangmana bakılırsa eskiye biraz olsun dönüş var.
Tuncay Kantarcı Kurtlar Vadisi Pusu'ya geri dönüyor
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bir anda ortadan kaybolan Tuncay Kantarcı diziye geri dönüyor...
Tuncay Kantarcı Kurtlar Vadisi Pusu'ya geri dönüyor
Ömer Çamoğlu-stargazete.com
İlgili Videolar
Tuncay ve Abidin tavla oynuyor
Müslümanlığı niye seviyorum biliyor musun Abidin?
Tuncay ve şeytanla dalga geçen Deli Hüsnü
Yeni sezona çarpıcı bir bölümle giren Kurtlar Vadisi Pusu, seyircisine yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.
TUNCAY KANTARCI GERİ DÖNÜYOR
Kurtlar Vadisi'nin en çok sevilen karakterlerinden Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi Pusu'da da yer almış, ancak bir süre sonra ortadan kaybolmuştu. Tuncay Kantarcı'nın ortadan kaybolması, dizinin hayran kitlesi içinde uzun süre tartışılmış, forumlarda "Tuncay Kantarcı nerede" başlıkları açılmıştı.
Stargazete.com'un edindiği bilgiye göre; Pana Film Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren Osman Wöber'le yeniden sözleşme imzalama aşamasında.
GÜMRÜK KAÇAKÇILIĞINDAN HASTANE GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE...
Anlaşmanın sağlanması halinde Tuncay Kantarcı Vadi'ye yeniden girecek. Daha önce Polat'ın hastanesinin genel müdürü olan Kantarcı'nın diziye dönmesi halinde eski görevini sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor.
Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi'nde ise, Mehmet Karahanlı'nın baronluğunu yaptığı büyük konseyin kaçakçılık işlerinde kolaylık sağlıyor, gümrüklerde çıkan ve çıkması muhtemel sorunları çözüyordu.
KANTARCI'NIN HAS ADAMLARI: ABİDİN VE DELİ HÜSNÜ
Kurtlar Vadisi'nde ve Kurtlar Vadisi Pusu'da, Tuncay Kantarcı ile adamları Abidin ve Deli Hüsnü arasındaki komik diyaloglar seyirciye ***ifli anlar yaşatıyordu.
Diziyi kaciranlar gecen sezon yazete.com'dan diziyi izliyebiliyorlardi. Bu sezon izlemek isteyenler parali abone olmak zorunda :46568926:
En sonunda Ömer baba da gitti diziden ama şimdiye kadar izlediğim en güzel bölümlerden birisiydi. Dizide olsa Allah herkese böyle bir vefat nasip eylesin..Dizi ekibini bu sahnedeki başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten Türk milletinin anlayışına örf adetine göre olabilecek bir sahneydi.
[YOUTUBE]Z-AF-bONBqY[/YOUTUBE]
Ömer babanın vefatı cok iyi senare etmişler dizide eskilerden fazla kişi kalmadı
Diziye tilki andree de geri dönerek dahil olmuş
eskiden ölmeyen kim varsa geri getirip öldürecekler :D burası kurtlar vadisi elbet bir gun öleceksın kaçış yok :puah:
Keske babasi yerine anasi ciksaydi diziden. Babasi yine arada bir güzel sözlerle destek olyodu Polat'a.
Mr. Ke.y erken cikiyor diziden.
Cahid üstadı öldurecekmi yoksa yine ruyamı göruyor tam anlayamadım :)
Kurtlar Vadisi Pusu 237. Bölüm Fragmanı
Kurtlar Vadisi Pusu merakla beklenen 237. bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak.
[YOUTUBE]SUmz9CtuAaY[/YOUTUBE]
Necati şaşmaz iyileşti herhalde ama dizide pek fazla görünmeyecek sanırım yine ?
Ben eskiden bir mesajımda Ömer babanın ihitiyarlar heyetinden olabileceğini yazmıştım. Tahminimde yanılmamışım.. Dizi seneristleri gerçekten iyi bağlama yapıyorlar. Türk dizileri arasında Bizimkilerden sonra en iyi dizi kurtlar vadisi.
Kurtlar Vadisi Pusu 241. Bölüm Fragmanı
[YOUTUBE]TV3aa41mdFg[/YOUTUBE]
Beyaz TV'deki eski bölümleri görünce bu gercekten ayni dizimi diye soruyorum kendi kendime.
Bu perşembe vadi yok ama eski tadıda yok vadinin :(
Alıntı:
Kurtlar Vadisi Pusu dizimizin 242. bölümü 15 Ocak 2015 Perşembe günü
Kanal D’de yayınlanacaktır.
Bu vesileyle bütün seyircilerimizin yeni yılını kutlar, mutluluk, sağlık ve esenlikler dileriz.
Pana Film
Daha ocagin ikinci haftasinda yeni bölüm.
Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm Fragmanı yayınlandı!
[YOUTUBE]kLRFxdJRe8g[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]kLRFxdJRe8g[/YOUTUBE]
@editör, kimse senden hızlı fragman paylaşamaz :present::)
Kokane pişti olduk :)
Bunlarda iyice suyunu çıkardılar. 2 haftada bir bölüm yayınlıyorlar.
Kurtlar Vadisi Pusu 243. Bölüm Fragmanı
[YOUTUBE]TQIQGh8FnpQ[/YOUTUBE]
Bu bölüm galiba beya hareketli olacak.
Bayagi hareketli olacakta, yine bircok oyuncu diziden cikiyor gibi. Bakalim Güllü kurtulacakmi.
Valla dizide cok eksiklikler var gecen seneden beri konsey diyorlar bir kurulamadı gitti akif falan cok basit kalıyor dizide ayrıca karanın bu diziden cıkması tamamen hata idi beyaz karanfil falanda tutmadı keşke kara ölmeseydi ne bileyim hastanede tedavi ediliyor gibi olabilirdi aslında polatın yanında saglam bir adam yok memati -cakır vs gibi
[YOUTUBE]ErguVVUa8d4[/YOUTUBE]
@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , haklisin Kara cikmamasi lazimdi. Hatta hata Mematide basladi. Gerci kendi cikmak istedi.
Bilmiyorum ama Akif bana bastan beri cok itici geliyor. Yapamiyor rolünü. Bi ara cakma Polat rolündeydi. Cahitte bi Abdülhey veya Memati degil.
Beyaz Tv'deki bölümler daha zevkli. Yeni bölümleri aliskanliktan izliyorum...
Abdülhey belki geri dönebilir karadayıda reaksiyone giden savcı turgut dizi bitince geri geldi ölmedi gösterdiler Abdülhey de geri gelebilir