Yıllardır D-Smart ve Türksat Kablo ile Türkiye'deki kullanıcılarına kaliteli hizmet vermeye çalışan Sinema TV 31 Aralık 2013 itibariyle D-Smart'ın tek taraflı olarak yayınları sonlandırmasından dolayı Sinema TV kanalları sadece Türksat Kablo kullanıcıları tarafından izlenebiliyordu.
Sinema TV'nin web sayfasında hazırlanan "Sinema TV'siz D-Smart" sayfası ile D-Smart'ın yapmış olduğu haksız fesih işlemlerinden sonra D-Smart kullanıcıları üyeliklerini protesto amaçlı sonlandırma yoluna gittiler. Ayrıca, BTK tarafından verilen karar doğrultusunda sözleşmeye aykırı fesih işleminden dolayı kullanıcılar tazminat ödemeden hizmetlerini sonlandırabilmektedirler.
Sinema TV web sitesindeki form aracılığı ile kullanıcıların talepleri doğrultusunda yayın kalitesini hep en üst seviyede tutarak izleyici kitlesine en iyi şekilde ulaşmayı hedefleyen kuruluş şimdilerde kendi kategorisinde bir platform oluşturacağı ortaya çıktı. Türksat uydusu üzerinden kendi izleyici kitlesini tekrar hedefleyen Sinema TV çok uygun fiyatlarla kullanıcılarla buluşmayı hedefliyor. Ayrıca, platformun ismide FİLBOX (Film Box) olacağı belirtiliyor. Ancak, platform şu an test aşamasında olduğu için isminin değişebileceği de gelen bilgiler arasında.
Platformun D-Smart gibi modül destekli üyelik modelini benimsediği ve daha çok kullanıcıya kolaylıkla ulaşabilmeyi hedefliyor. Şu an Türkiye'de modül desteği sunmayan tek platform Digiturk elinde bulundurduğu Süper Lig yayıncılığı ile her ne kadar ön plana çıksada sinema sektörüne yeni bir oyuncunun girmesiyle işler dahada kızışacağı görünüyor.
Sinema TV ailesi şu an Sinema TV, Sinema TV2, Sinema TV Aile, Sinema TV 1001, Sinema TV Aksiyon ve Sinema TV Aşk kanalları ile toplam 6 kanal olarak hizmet vermektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Oflaz Medya Grubu (MCD) Filbox Adında Dijital Platform Kuruyor
daha fazla üyeye hizmet verebilmek için türksat üzerinden modüllü üyelik verilerek digital platforma üye olunabilecektir şimdilik modül satışı yok isteyenlere ücretsiz olarak test amaçlı verilmektedir ilgilenen arkadaşlar sinema tv yetkilerine mail atarak kullandıkları ekipmanları yazarak ücrestiz modül sahibi olabilirler..
next machina 3d ok
next machina super ok
goldmaster 1050 ok
goldmaster 1045 ok
hiremco chipbox ok
botech 9000 ve 1000 hd ok
korax full x hd ok
kathreın ufs 910- 913-925 ok
yumatu full hd ok
gigablue hd 800 Solo,se, ue, quad ve plus modelleri ok
atlanta hdbox t ok
next 20000 hd ok
goldmaster 1090
next tiger ok
silvermax 12800 , premium ok
dreambox 8000 hd ok
next18500 ok
next 5500 SD ok
atlanta shine ok
Botech 9500 sd ok
CI+ ŞART DEGİLMİŞ CI OLARAKTA ÇALIŞMAKTAYMIŞ MODÜL..
15-03-2014, 17:55
bayram tv
alıntıdır.
Atlanta Smart G4 HD Modül Girişli cihaz'da Sinema Tv Modül TEST
Atlanta Smart G4 HD Modül Girişli cihazda ilk izlenimlerim harika, hiç bir sorun yok. Kanal geçişlerinde kanalın açılması hızlı.
NoT: Atlanta Smart G4 HD Cihazda 1.55 ve üzeri yazılım olması gerekiyor.
Atlanta Smart G4 HD ile ilgili test video aşağıda mevcuttur.
Samsung 32 ES 6710 Modül Girişli Led tv de ilk izlenimlerim harika, hiç bir sorun yok. Ayrıca aynı cihazda dsmart modül kullanırken diğer kanallara geçildiğinde anlık mozaiklenme olurken sinema tv modülde böyle bir sorununa rastlamadım.
güzel bir gelişme rekabet artacak hayırlısı bakalım
15-03-2014, 22:15
Hikmet™
Bende talep ettim eğer test kullanıcısı olursam buradan bilgilendirme yaparım. :)
15-03-2014, 22:53
FORTUNE™
valla bende dsmart var 5 para etmez filmler platform kurulursa üye olurum kesinlikle dsmart iyi bişe yaptı sanıyor ama dağada kötüleşti herşey
15-03-2014, 22:56
mert383
Cı kart girişli cihazlarda çalışması iyi olmuş. Herkezde modül girişli cihaz yok. Bendeki amigo hd cihazda var kart giriş. Fiyatlar belli olsun düşünebilirim uygun olursa tabii.
15-03-2014, 23:32
halus61
Filbox sadece snema tv ler mi olacak eğer öyleyse peş para etmez ye kanallar eklicekse düşünülür...
16-03-2014, 00:57
Admin
Filbox bölümü açılmıştır.Uydu platform forumları içinde ilk biz açalım istedik :)
16-03-2014, 10:30
lopa
test nasıl isticez acaba
16-03-2014, 13:05
cilginizmirli
Ben mail adresine mesaj gönderdim bakalım ne zaman cevap verecekler.Sonucu buradan yazarım.
16-03-2014, 13:32
Mojıto
Test adresi nerde?
16-03-2014, 14:31
mert383
Mail adresine test kullanıcı olmak istiyorum diye mail atın. Olmaz ise; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
adresine yorum atın. Mail atarlar...
16-03-2014, 14:55
Mojıto
Bu iki link açılmıyor..bilginize..
16-03-2014, 17:43
cilginizmirli
Alıntı:
Mojıto Nickli Üyeden Alıntı
Test adresi nerde?
sinema tv internet sitesine girip iletişim bölümünde mail adreslerine mail atmanız yeterli.Buyrun link burada. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
17-03-2014, 00:48
tokersari
Alıntı:
Mojıto Nickli Üyeden Alıntı
Bu iki link açılmıyor..bilginize..
Açılmaz çünkü http:// ikişer kere yazılı birer tanesini silersen açılır dikkatinden kaçtı herhalde
17-03-2014, 15:06
Admin
Az önce sinema tv yetkileleri ile görüştüm sinema tv test etme amaçlı modul gonderecekler izlenimleri sizlerle paylaşırıım
17-03-2014, 18:56
Hikmet™
Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Az önce sinema tv yetkileleri ile görüştüm sinema tv test etme amaçlı modul gonderecekler izlenimleri sizlerle paylaşırıım
Serkan abi sen mi aradın onlarmı seni aradılar.
17-03-2014, 19:48
Admin
Alıntı:
xxman™ Nickli Üyeden Alıntı
Serkan abi sen mi aradın onlarmı seni aradılar.
Onlar aradı xxman
17-03-2014, 22:17
FORTUNE™
Şifreleme sistemi ne olacak bilen varmı?
17-03-2014, 23:16
Editor
Alıntı:
FORTUNE™ Nickli Üyeden Alıntı
Şifreleme sistemi ne olacak bilen varmı?
irdeto 2 ustad
18-03-2014, 00:07
FORTUNE™
güzel bişeyler yaparsalar üye olunabilir dsmartta avaz avaz bakar dingiller..
18-03-2014, 11:30
mustafa_2
selam arkadaşlar d-smarttan ayrılan kanallar TÜRKSAT uydusundamı onları seyretmek için ne lazım .
18-03-2014, 11:46
cilginizmirli
Doğrudur bu kanallar türksatta yayın yapıyor.Ancak arkadaşların söylediği gibi irdeto2 şifrelemesini kullanıyor.
18-03-2014, 11:50
cilginizmirli
Türksatta yayın yapıyor dostum.Şuan test aşamasında modül dağıtılmaya başlamış.Hatta forumda kullanan arkadaşlar var.
18-03-2014, 12:22
Admin
Alıntı:
cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı
Türksatta yayın yapıyor dostum.Şuan test aşamasında modül dağıtılmaya başlamış.Hatta forumda kullanan arkadaşlar var.
Bana gonderdiler ama daha kargodan almadım normalde tuncay beyin bana dedigi test kullanıcısının cok fazla oldugunu artık veremediklerini söyledi biraz bizim site vs oldugu için deneme yapmamın uygun olacagınıı söylediler bakalıım deneyip görecez
21-03-2014, 20:41
bayram tv
Modülün 1 yllık ucreti 149 TL olarak verilmiş H.D. adlı sitede..
21-03-2014, 21:30
rselturk
[COLOR="Blue"]Dost bu fiat gerçekse,bence başlangıç için çok fazla.Hesaba-kitaba aklı eren biri değilim.Ama taktik olarak zemine sağlam basacak bir politika izlenmeli.D-Smartta bile 33 HD,50'yi aşkın SD kanala 190 TLye modül satılıyorsa, bu çok uçuk bir fiat. Ben yine de başarılar dilerim.Pazarlama üstadlarının bir bildiği olmalı.Olmalı ama,ayakları da yerde olmalı!...:wave::wave:/COLOR]
Alıntı:
bayram tv Nickli Üyeden Alıntı
21-03-2014, 21:40
martiin
Alıntı:
rselturk Nickli Üyeden Alıntı
[COLOR="Blue"]Dost bu fiat gerçekse,bence başlangıç için çok fazla.Hesaba-kitaba aklı eren biri değilim.Ama taktik olarak zemine sağlam basacak bir politika izlenmeli.D-Smartta bile 33 HD,50'yi aşkın SD kanala 190 TLye modül satılıyorsa, bu çok uçuk bir fiat. Ben yine de başarılar dilerim.Pazarlama üstadlarının bir bildiği olmalı.Olmalı ama,ayakları da yerde olmalı!...:wave::wave:/COLOR]
arkadasa kesınlıkle katılıyorum 9 10 kanal ıcın asırı pahalı ayrıca her saat yada hergun degısık fılm veremeyeceklerı ıcın gercekten ucuk fıyat bende d smart vardı 3 yıl kullandım aynı fılmlerı defalarca dondurup duruyorlar
21-03-2014, 21:43
hhbas55
Alıntı:
bayram tv Nickli Üyeden Alıntı
Stokda yok yazmışlar bi taraftan da.
22-03-2014, 10:21
beaverss
bu fiyata pahalı 149 tl plartform kanal sayısı az başlangıç için ucuz olması gerekirdi içerik çogalırsa ve kalite önemli...
23-03-2014, 03:39
Admin
Bugun samsung dahili uydu alıcılı tv de denedim kanallar actı.Ayrıca medialink panter cihazda denedim ondada sorunsuz açtı bilginize.
Kanallarda malesef bazı filmlerde buzlanma mevcut film rtük kurallarına göre buzlanıyor şifreli kanalların neden buzlandıgını anlam veremiyorum
23-03-2014, 13:04
rselturk
Eski ören yerlerini,antik uygarlık kalıntılarının saha tesbiti ve korunması hakkındaki yetkiyi Kültür ve Turizm Bakanlığından alıp Şehircilik ve Çevre Koruma Bakanlığına bağlayan ve birinci derecedeki bu SİT Alanlarına kaçak villaları konduran zihniyetle RTÜK'ün yasak anlayışı farklı olamaz ki!..Biri hapşırınca diğeri anında nezle oluyor!..:8[1]::8[1]::8[1]:
23-03-2014, 19:25
mavişehirli
sinema tv paketi filimlerin bazılarında ****** sahneleri mozayikliyor...!!!
Alıntı:
Bugun samsung dahili uydu alıcılı tv de denedim kanallar actı.Ayrıca medialink panter cihazda denedim ondada sorunsuz açtı bilginize.
Kanallarda malesef bazı filmlerde buzlanma mevcut film rtük kurallarına göre buzlanıyor şifreli kanalların neden buzlandıgını anlam veremiyorum
arkadaşım...şifreli yayın sinema tv paketini teledünya platformu aboneliğimin üzerinden takip ediyorum...gündüz yayınlanan filimlerin cinsellik sahnelerini mozayiklenip sansürlenirken diğerlerinde özellikle geceleri şaşırtıcı şekilde sevişme sahneleri sansürsüz gösterilebiliniyor...enteresan vaziyet...:warn:
24-03-2014, 00:30
uydu3405
Alıntı:
rselturk Nickli Üyeden Alıntı
Eski ören yerlerini,antik uygarlık kalıntılarının saha tesbiti ve korunması hakkındaki yetkiyi Kültür ve Turizm Bakanlığından alıp Şehircilik ve Çevre Koruma Bakanlığına bağlayan ve birinci derecedeki bu SİT Alanlarına kaçak villaları konduran zihniyetle RTÜK'ün yasak anlayışı farklı olamaz ki!..Biri hapşırınca diğeri anında nezle oluyor!..:8[1]::8[1]::8[1]:
Her fırsatta nasıl ısırıcağınızı şaşırıyorsunuz Allah sizi ıslah etsin.
24-03-2014, 19:39
rselturk
Alıntı:
uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı
Her fırsatta nasıl ısırıcağınızı şaşırıyorsunuz Allah sizi ıslah etsin.
Tam da sana yakışan bir üslup! Şükürler olsun ki,Allah beni islâh etti de başkalarının altına bez bağlamaktan kurtardı...:nono::nono::nono:
24-03-2014, 23:40
ankon
teşekküler
25-03-2014, 17:43
ertan
nerden isdediniz bilgi vermeniz iyi olur selam
08-04-2014, 22:07
bayram tv
11966 V 27500 5/6 Filbox Paketinde
SD Sinema TV ler ayrıldı.
Sinema TV
Sinema TV 2
Sinema TV Aile
Sinema TV 1001
Yerine ;
Sinema TV Aksiyon HD
Sinema TV Aşk HD
GELDİ.
Pidler:
Sinema TV Aksiyon HD
Sid:30 Vpid:1620 Apid:1645 TR/1646 ENG
Sinema TV Aşk HD
Sid:35 Vpid:1720 Apid:1745 TR/1746 ENG
IRD 2 Şifreli
09-04-2014, 13:13
ertan
dogru bir bilgi veren yok modül lernerden alınacak selam
09-04-2014, 13:14
ertan
iyi bilgi veren varsa lüt ven yazsın selam
09-04-2014, 19:58
bayram tv
Alıntı:
ertan Nickli Üyeden Alıntı
dogru bir bilgi veren yok modül lernerden alınacak selam
ilk mesajı dikkatle okusanız ögrenmiş olurdunuz test aşamsındalar şuan... yakında satışlar başlar ve online satış yapan sitelerde bulunur..
10-04-2014, 00:25
ertan
Alıntı:
Onlar aradı xxman
nerden alacagız modülü
10-04-2014, 00:29
bayram tv
Alıntı:
nerden alacagız modülü
alttaki linkten ulaşabilirsiniz arayın sorun modül satışı başlamışmı diye..
10-04-2014, 02:46
Zerduest
iyi bir alternativ olur insallah diger platformlara..
12-04-2014, 19:07
Admin
Kanallar cok saglıklı şekilde açıyor 3 haftadır deniyorum problemsiz en ufak takılma yok sinema tv aile kanalında eskiden izledigimiz populer filmler cıkıyor tam benlik
18-04-2014, 19:05
bayram tv
11996 V 27500 5/6 ya Fil TV geldi.(Filbox Promo)
SD/MPEG-4 Şifresiz HD uydu alıcıları ile izlenebilir..
Sid:5 Vpid:1320 Apid:1345
[vimeo]92320883[/vimeo]
18-04-2014, 19:20
erenlerli
2 kez modül istedimö denemek için göndermediler. cevap bile vermediler.
18-04-2014, 19:25
bayram tv
Alıntı:
erenlerli Nickli Üyeden Alıntı
2 kez modül istedimö denemek için göndermediler. cevap bile vermediler.
bir çok kişiye modül verildi bundan sonra kimseye ücretsiz verilmez mayıs ayı içerisinde modül satışları başlaması beklenmektedir..
20-04-2014, 13:23
ozkan17
@bayram tv daha sürecek çalışmalar şu an HD kanallar turksatta kullanılmakta tamamı sinema TV1-2,,1001 Aile ve sonradan eklenen AŞK ve Aksiyon kanalları HD olarak yayında SD ler kalktı..Sd yayınlar belirsiz frekans çalışmaları devam ediyor cünkü herkesde HD cihaz yok.Ayrıca modul sd cihazların eski model CI girişli olanlarda çalışmakta.bende daha önce 2003 model Beko BS 510D modelde bile sorunsuz çalıştı..Sadece hd ile olmaz sanırım görüştüğümüzde çalışmaların sürdüğü belirtildi.Beklemeye devam edin..zamanı geldiğinde herşey açıklanacak dendi..Kesin olan şu da var hiçbir yerde modül yada cihaz yada bir kampanya ile SATIŞ yok...
20-04-2014, 13:39
bayram tv
Alıntı:
ozkan17 Nickli Üyeden Alıntı
@bayram tv daha sürecek çalışmalar şu an HD kanallar turksatta kullanılmakta tamamı sinema TV1-2,,1001 Aile ve sonradan eklenen AŞK ve Aksiyon kanalları HD olarak yayında SD ler kalktı..Sd yayınlar belirsiz frekans çalışmaları devam ediyor cünkü herkesde HD cihaz yok.Ayrıca modul sd cihazların eski model CI girişli olanlarda çalışmakta.bende daha önce 2003 model Beko BS 510D modelde bile sorunsuz çalıştı..Sadece hd ile olmaz sanırım görüştüğümüzde çalışmaların sürdüğü belirtildi.Beklemeye devam edin..zamanı geldiğinde herşey açıklanacak dendi..Kesin olan şu da var hiçbir yerde modül yada cihaz yada bir kampanya ile SATIŞ yok...
sd yayınlar şimdilik astra uydusunda ve hepsi dijital ön kayıt almakta modüller geldigi anda satışa sunulacak 12 aylık 149 tl olarak belirlenmiş..
20-04-2014, 13:57
ozkan17
doğru onu unutmuşum yazmayı astra dan devam edecekler ama sonrasında turksata gelme durumu var cünkü sd olmadan da olmaz..ayrıca dediğiniz site HD ve orada STOKTA yok ibaresi var..deneme ve test çalışmaları sonucunda tabi ki bi yerde satılacak ama şu an hiçbirşey belli değil..yanlış bilgi verilmesin..test kullanıcılığı bitti bu kesin zamanlaherşey belli olacaktır beklemekte fayda var..umarım herkes için iyi güzel kullanışlı ve bir o kadar da kaliteli içeriklere sahip oalcak bir platform gelir..
23-04-2014, 15:43
ertan
Alıntı:
ozkan17 Nickli Üyeden Alıntı
doğru onu unutmuşum yazmayı astra dan devam edecekler ama sonrasında turksata gelme durumu var cünkü sd olmadan da olmaz..ayrıca dediğiniz site HD ve orada STOKTA yok ibaresi var..deneme ve test çalışmaları sonucunda tabi ki bi yerde satılacak ama şu an hiçbirşey belli değil..yanlış bilgi verilmesin..test kullanıcılığı bitti bu kesin zamanlaherşey belli olacaktır beklemekte fayda var..umarım herkes için iyi güzel kullanışlı ve bir o kadar da kaliteli içeriklere sahip oalcak bir platform gelir..
inşallah biran öce belli olur
23-04-2014, 15:44
ertan
arkadaşlar iyi bilgi verin selam
23-04-2014, 16:18
bayram tv
Alıntı:
bu kanal lar nerden izlenir
bu kanallarının nerden ve nasıl izlenecegi konu içerisinde mevcut buraya gelip saçma sapan mesajlar yazmayı bırak utanma yokmu sende ..:mad2::mad2:
25-04-2014, 22:21
ertan
cok güsel kanal lar gelir
26-04-2014, 01:18
karakar
Ne yanİ Şİmdİ bende goldmaster hd pvr 1050 var kullanamayacakmiyim ?
26-04-2014, 01:21
ati1976
:45::45::45:
26-04-2014, 01:30
bayram tv
Alıntı:
karakar Nickli Üyeden Alıntı
Ne yanİ Şİmdİ bende goldmaster hd pvr 1050 var kullanamayacakmiyim ?
ilk mesajda detaylı açıklama mevcuttur.. ve goldmaster hd pvr 1050 dahil bir çok uydu alıcısı ile izlenebilir..