sunny-kaon polsat yazılımları yakında verecem:conversation:
Printable View
sunny-kaon polsat yazılımları yakında verecem:conversation:
Hadi ustam inşallah en kısa sürede bekliyoruz.Polsat pakette güzel şeyler vardı.kolay gelsin.Alıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
helal sana usta,büyüksün
europa eurpoa ve belgeseller super kanallar :):gift:Alıntı:
rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
Hadi hayırlısı exalans arkadaşım,gene bir mucize yaratacan öyle gözüküyor.teşekürler.
Tesekurler Exalans
I hope soon there will be
shining SUN
of Polsat
Thank You!
You are doing great job!
:victory::clap2: ustam beklemedeyız hemide dört gözle:victory: :clap2:
Polsat paketinin çözülmesi harika bir olay..
sadece sunny de mi var bu olay
next lerdede benzer durum varmı
saygılar
ellerine saglık üstad inşallah olur,babam bundesliga hayranı.onun için iyi olacak şimdiden emeğine ve ellerine sağlık.
Solasın Exalans Ustam Ellerin Dert Görmesin.Sabırsızlıkla Beklemekteyiz........
eline sağlık ustam teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz polsatları
Elerinize sağlık üstad dört gözle bekliyoruz.Saygılar.
teşekkürler sayın exalans
ustalarım varmı bu güzel haber için bir zaman...:clap2:
bayram hediyesi gibi valla bu haber inşallah yükleriz yazılımlarımızı bu akşam
gelsede izlesek science kanalını özledik
çok teşekür ederiz ustam
senin dilin ne konişiii harika haber
ok teşekkürler
herkes bir defa teşekkür edebilir yoksa yazılımı bulamasınız hehehee
Teşekür ederiz ustam:sunglasses2:
exalans ustam kolay gelsin ne zaman sevindereceksiniz bizi
Sabırla bekliyoruz usta, özellikle Animal Planeyi özledik... Çalışmalarınızda başarılar..:praying: :victory:Alıntı:
vatandaş için her hizmet süpersatforum adına mükemmel...
hotbird'teki polsatlar değilmi hocam??
slm byeeeeeeeeeeee
ewet arkadaşım.hotbird uydusunda...Alıntı:
siestagunay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
$imdiden sana kolayliklar dileriz..
dôrt gôzle bekliyoruz..
umariz yazilimlari sorunsuzçali$ir...
sevgiler..
Hayırlısı olsun Bu işin içinde başka birşeyler olmasın arkadaşlar..
Hispa nagra2 hotbırd nagra2 ok.iyi valla..
Bekliyoruz ne zaman verilecek acaba.Saygılar.
polsat gelmese iyi olurdu 2 de bir gidip ugraşıyorduk...bence gelmese daha iyi...
bak tps den 1 ay başımız ağrıdı...tamda kurtulmuştuk @exalans nerden buldun bunu...hehehehe
umarim dogre di...
exalans-a teşekkürler
ellerinize saglık..........teşekkürler
evet müjdenin verildiği tarih 7 ocak saat 2 bugün 9 ocak ...
hani nerde
:computer: haydi ustam yap bize bir bayram kıyağı
bu forum mudan bashka ben hec bir yerde goramadim..:nono: cok yabanci siteler baktim ama hec bir sey yok:(
şimdi gelse ilaç gibi gelir bayram üstü
exselans arkadaşımız bu konu üzerinde çalışyordur arkadaşlar..en kısa zamanda verir...sorun olmazsa...
sevgili üstatlar bizlere yoksa bayram süprizimi yapacak exsalans üstat hadi bekliyoruz saygılarımla
Eyvallah Ustam Beklemedeyİz!!
:) :) :) :) :) :)
hala Beklemedeyİz!! ne zeman geliyor ??? sevgiler...
tek yürek beklemedeyiz
bu gunde hec bir habar olmadi...:ill: bence bir az ...:angry8: !!!!!!!! neyse hec olmasa bir kac gun umudlandik:sunglasses2:
umut iyidir.inşallah gelir polsatlarımız
arkadaşlar polsatlar hakkında herhangi bir gelişme yok polsatlarında uzun bir süre geleceğini zannetmiyorum bir söylenti çıktı ve kesildi onun içinde umutlanmayın
HaklsınızAlıntı:
sporty2003 Nickli Üyeden Alıntı
[SIZE="4"]Arkadas sizden baska hec bir forum da bu kunuda bir sey yok::hush: bence yalana da hec bir gerek yok:stop2:... bir az yazdigin selere cok digat etmelisin...SIZE]Alıntı:
sizlere şimdiye kadar gerçekler konuşuldu yalanlar degil yazılımda sorun var herhalde sorunlu şekilde yazılım verilmez başka forumda böyle bir konu görmediginizi söylüyorsunuz şunuda bilmenizi isterizki biz başka forum degilizAlıntı:
savalan 1 Nickli Üyeden Alıntı
söylediklerimiz bizi baglar başka forumlar bizi ilgilendirmez..
saygılar...
ben sadece cidden böyle bir şeyin olmadıgına inandım mach1 ustaya sordum msnden hayır diyor daha algolar puclık degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...
iyide bu sizin mesajları farklı bölümlerde tekrarlamanız hakkını vermiyor size flood yapmayınız lütfenAlıntı:
kasabalı Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar sabırlı olun polsatlar şu anda yok ama exelans hoca mutlaka ilerki zamanlarda halledicektir..bende animal planet kanalını çok seviyorum fakat yapacak bişey yok..saygılarımla.
Alıntı:
arkadasım ne güzel söylemişsin bak bizden başkasında yok...çünkü biz ilklerin forumuyuz....
ama arkadas,ilkerin forum olmakinan mileti alatmak cok farkili bir sey...ilk olmak cok gozel bir sey ama.... cok kute bir sey..umarim ne solemak istedimi anamis oldunuz???kusura bakmayin lutfan tarbiyatsiz gonusmak istemiyorum...Alıntı:
eraslan Nickli Üyeden Alıntı
sagol dostum
TERBİYENİZİ BOZACAK BİR DURUM OLDUGUNU GÖRMÜYORUM KİMSEYİ ALDATMIYORUZ BU ZAMANA KADAR NE DEDİKSE YAPTIK VE BAŞKALARINAAlıntı:
BAKARAK AYNI GÖZLÜKLE BİZİ BU KONUDA YARGILAMAYIN YAZILIM İÇİN BURDA SİZLERE TARİH VERİLMEDİ VE YAKINDA DENDİ AYRICA YAZILIMI VERMEK MECBURİYETİNDE DE DEGİLİZ BÖYLE OLUMSUZ SUÇLAYICI TAVIRLAR OLURSADA HİÇ VERMEYİZ....
Arkadaşım bu forumu başka forumlarla karıştırma.Bu forumda yazılımlar havalarda uçupta milletin makinalarını bozmaz.Dün biryerde daha yazdım yazılımlar exalans usta tarafından defalarca denenir ve iyice emin olduktan sonra verilir.Siz şimdi bidüşünün emin olunan bir yazılımmı istersiniz yoksa makinanızı kullanılmayacak hale getiren bir yazılımmı?Bundan sonrada bu foruma girdiğiniz zaman bu yazdıklarım kulağınıza küpe olsun.Sevgiler.Alıntı:
Yaw arkadaş...Bu ne şiddet.Ne bu celal!Polsat çözüldü haberi üzerinden henüz bir hafta bile geçmeden bu ne acele.Sabah-akşam millet polsat'mı seyrediyor.Yoksa "Benim babam senin babanı döver" misali elinizdeki cihazın başka cihazlardan daha çok şifreli kanal açması nedeniyle hava mı atacaksınız.Ben iki yıldır GM 11400 kullanıyorum.Bu cihaza verdiğim para ile şu an çabuk yazılım veren firmaların cihazından iki tane alırdım.GM 11000 serisi TPS AES *** girişli yazılımları herkesten bir ay sonra verdi.Tabii bizde eleştirdik ama böyle hesap sorar gibi konuşmadık.Şu an bir çok cihaza TPS oto ve D + Nagra yazılımları verildi biz yine bekliyoruz.Yerine göre eleştiride yapıyoruz ama kimsenin kişilik hakalarını zedeleyici yazılar yazmıyoruz.Lütfen biraz sükunet...Sanki polsat'a abone olduk.Her ay çuvalla para veriyoruz,ama izleyemiyoruz da paralar boşa gidiyor.Bu işle uğraşan arkadaş bir gün bu yazılar üzerine "Al atını..." deyip bırakırsa yazılımlar daha çabuk mu çıkacak.Unutulmamalı ki bu yazılımlar zaman-zaman forumlar arsındaki rekabet nedeniyle daha çabuk çıkabiliyor.Şimdi biz bu konu ile uğraşan arkadaşları küstürür de yazılımı tek noktadan beklemeye mahkum olursak;o zaman biz GM 11000 serisi kullanıcıları gibi derdinizi "Marko paşa"ya anlatırsınız.