sizlerin görüşleri nelerdir?
fener avantajlı gibi görünsede bu maçı gs alır gibime geliyor!!
selametle...
Printable View
sizlerin görüşleri nelerdir?
fener avantajlı gibi görünsede bu maçı gs alır gibime geliyor!!
selametle...
bu topiği erken acmakda fayda var abi tarihi derbi bu mac kaçmaz ben 2-1 gs diyorum galatasaraylı olarak :)
abi bir bilsen nasıl sabırsızlanıyorum maç gününü adeta iple cekiyorum derlerya benimkisi daha da ileri birşey arabaya baglayıp öyle cekecem yahu... :)
Bu Maci FenerbahÇe Alir Ona GÖre Haa
Valla her zamanki gibi Fener bu maçı alır. Galatasaray bence bu sefer çok dikkatli olması lazım tarihi bir fark yiyebilir.:praying:
tabiki fenerbahçe alır :45:
Galatasaray bu maçı alır
FB-GS derbisinin hakemi belli oldu
Pazar günü oynanacak olan ve sezonun en önemli maçı olarak görülen Fenerbahçe -Galatasaray maçını yönetecek hakem belli oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki maçı...
Pazar günü oynanacak olan ve sezonun en önemli maçı olarak görülen Fenerbahçe -Galatasaray maçını yönetecek hakem belli oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak maçı Selçuk Dereli yönetecek.
Kadıköy Tarih Dersanesi kitaplarına göre 3 ihtimalli maç 1-0 , 2-0 , 3-0 FENERBAHÇE kazanır.(Ayrıca ikinci ihtimal olarak 4-0 veya 6-0 da olabilir)
buda sorulurmu tabikiGALATASARAY
ayrıca usta ankete beraberlik neden koymadın bu maçın berabere bitme ihtimali yokmu acaba
Cebİmdekİ Bozukluklari Şİke Parasi Olarak GÖnderdİm MaÇi Kesİn Aliyoruz.tek BÜyÜk Fener
arkadaşım sen o parayla berezilyaya bilet al:Smiletabar :pepper: :devilprv:
Ben BJK liyim ama inşallah gs kazanır gönlüm gs den yana.
şu anda galatasaray onde gibi görünyor..
selametle..
bu defa cim bom diyorum yenilirlerse kılf hazır persebbe cok önemli mac oynadık sonuç hüsran UEF kupası yola cıktı geliyor saygılar
abi şaka mı yapıyosunuz galatasaray mahalle takımı gibi top oynamaya başladı beaa.
arda dediikk zidana özenti çıktıı hakan dedikk dede olduuu inamoto dedimm foss çıktıı geriye ne kaldıı satenn beaaa hocam yapmayınn beaa
banko fenerbahçee
inşallah alacagız maçı
İnşallah Fener alacak :)
1-0 Olsun GS Nin Olsun
evet patron ilginç konuşma lütfen. hem bizim yaptığımız anketlerden kesin sonuç alırız. ankete görede galataray alır diyor.
fener favori gibi ama g.saray kazanır
bu maçın favorisi yoktur arkadaşlar favori değil kimse ama gönlümüz galatasaraydan yana..
selametle..
ya neyi tartışıyorsunuz tabiki her zamanki gibi yine FENERBAHCE kazanacak
iyi olan kazansın ama gönlüm fenerden yana...
Güzel bir derbi olmasını dilerim.
kim ne dersin desin febnerbahçe bu maçı aslanın midesinde olsa bile ordan çıkartır alır.
tabiki fener bakın bu maç 2:0 fener alır
TABİKİ FENERBAHÇE KAZANACAK
vaaav fenerliler artmaya başladı:):)
ankette hala öndeyiz bakalım yarpn da inşallah böyle olur skor 20 ye 17 :)
Anketin sonucu gs kazanır seklindeydi ama.Fb Kazandı ankete katılan arkadaşlara teşekkurler.Cabbari sende diger ikinci yarı bir anket daha acarsın :)
Konu kapanmıştır.Fazla uzatmaya gerek yok iyice sinirlerim gerilecek şimdi