EVET ARKADAŞLAR ÇOK BEKLEDİGİMİZ SHARİNG SİSTEMİ ÇOK YAKINDA GELİYOR ŞUAN ZAMAN VERMEK İSTEMİYORUM AMA ŞUAN İÇİN TAM ANLAMIYLA SHARING SİSTEMİ ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞ BULUNUYOR HADİ HAYIRLISI DİYELİM....
:clap2: :clap2:
Printable View
EVET ARKADAŞLAR ÇOK BEKLEDİGİMİZ SHARİNG SİSTEMİ ÇOK YAKINDA GELİYOR ŞUAN ZAMAN VERMEK İSTEMİYORUM AMA ŞUAN İÇİN TAM ANLAMIYLA SHARING SİSTEMİ ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞ BULUNUYOR HADİ HAYIRLISI DİYELİM....
:clap2: :clap2:
sen büyüksün usta
helal be usta acaba bizim boardlardada olacakmı bu olay? 12.01.A5-12.03.A5 gibi şu an tr de en çok bulunan v kullanılan boardlar?
tam süper oldu şimdi yakışır sunny ye helal olsun valla
teşekürler snopy
snopy 9000 serilerinde gelecekmi
usta bu bir şifreleme sistemimi Bilgi için teşekkürler.
sunny ye çıkarsa herhalde kaonlarada verirler.muhteşem haber acaba dream türü makinalar gibimi olacak.tamam pc olmayan yararlanamayacak ama enazından istedigimiz servere baglanabilecekmiyiz.şimdiden bu sorular biraz garip oldu ama inşaallah istedigimiz gibi olur
saygılar
Ustam 1030 larada gelirse çok seniniriz valla
sayın snopy bu yazlımlamı gelecek yoksa yeni cihazmı cıkartacaklar
yaw üstat bende sunny 7010 fta var izleyebilirmiyim
hadi hayrlısı
çok iyi önemli olan istedigimiz servere baglanabilmek.12.c1.a5 lerede verirler herhalde en sonunda tvnin karşısında oturup paylaşımın zevkini çıkaracagız.
saygılar
teşekürler bilgi için snopy
sunny için çok iyi olur inşallah en kısa zamanda çalışmalar dan bir sonuca varılır herkesin beklediği olur.
sevgili snopy bilgi ve paylaşım için teşekkürler işallah dediğiniz gibi yakın zamanda faliyete geçer.kolaygelsin
Bilgi için teşekkurler snopy
snopy usta emeğinize sağlık hadi herkeze hayırlı olsun..
Snopy usta sharing programından ben şunu anladım yanılıyorsam lütfen düzeltin. Çıkacak bu program pc ye kurulacak ve comdan bağlanıp cihazdaki görüntünün şifresini bulup görüntüyü alabilecez. Ben böyle anladım. Saygılar.
sayın snopy kardes sızın bu desteyınız ıcın sıze tsk ederım guzerl bır haber bu tskler
çıksında gerekeni ustalarımız bizlere göre ayar çekerler haber için teşekkürler ustam hadi hayırlı olsun diyelim
Diğer cihazlarada bekliyoruz
hayırlı haberini bekliyoruz snopy
What is the meaning of this is kaon going to have cardsharing?? thank´s!!:49:
sevgili snopy bilgi ve paylaşım için teşekkürler
emek için çok sağolun hakkınız ödenmez güzel haber ama anladığım kadarıyla bu program evde pc si olanlar kullanabilirler olmayanlar yine eski sisteme devam sanırım oyle eh ne yapalım canımız sağolsun :(
evet arkadaşım pc den ziyade adsl bağlantının olması gerekiyor.
Gül Dalında,Bilgi ve Paylaşım Forumda,forum supersatforumda güzeldir.. teşekkürler snopy
sonunda hayırlı bir haber çıktı sağolasın kardeş
beklemedeyiz...
zaten bir şey yapılırsa bunu ya snopy yapar yada sunnny yapar başka şık tanımıyorum
selam,bilgi ve paylaşım için tşk,sağlıcakla.
iyi haber biz kaoncular için güzel olacak.pc programa gerek kalmasın direkt adsl üzerinden bağlansın.böyle daha iyi olur.
haydi hayırlısı bakalım.
Bilgi İçin Teşekkürler.
sen büyüksün usta
Başta Snopy usta olmak üzere şimdiye kadar emeği geçen ve geçecek olan herkese tüm Süpersatforum üyelerini adına çalışmalarında başarılar dilerim Sevgi ve saygılarımla
bilgilendirdiğniz için teşk.ustalar kolaygelsin
bu bilgi için teşekürler.
arkadaşlar benim aldığım duyumlara göre bu cihazlar farklı olacak.
Bilgi paylşımın ve müjdeli haberin için teşekkürler SNOPY@ usta
eyvallah kardes bu herkes icin iyi olur
cok guzel elıne saglık
arkadaşlar ilk kez duyuyorum bu sistem nedir bir açıklama yaparmısınız lütfen saygılar teşekkürler
Hi Guys
Yes Next versions of Kaon will Have Card sharing.
Paul.
apollodan haber geldi.Valla.Apollo bundan sonraki yazılımlarda card sharring yazılımlarının olabilecegini söyluyor.Kendisi avrupada forumu olan kaon team adminlerindendir
Thank you apollo