Anketin konusu belli DÜNYA Kupasını Sizce Hangi Ülke Alır? Oy ve Yorumlarınızı Bekliyoruz Anket finallere kadar devam edecektir.
Printable View
Anketin konusu belli DÜNYA Kupasını Sizce Hangi Ülke Alır? Oy ve Yorumlarınızı Bekliyoruz Anket finallere kadar devam edecektir.
brezilya ev sahibi favori bence
Benim favorim alman panzerleri bence
Arjantin.
canım ulkem alamayacakya yanar yanar ona yanarım
Ronaldo nereye ben oraya :) portekiz alır
Eski şampiyon İspanya yine en büyük favorilerden
brezilya'da 2. kez düzenlenecek, bu kez bırakmazlar.
Hak eden kazansın.Favorim Brezilya
b r a s i l
ALMANYA diyorum..
daha evvel brezilya demiştim.
brazilya diyorum ama herşey olabilir
12 Hazirana az kaldı bakalım maçlar heyecanlı geçecek sabırsızlıkla bekliyorum
bana göre almanlar alır
almanya
Uruguay aradan sıyrılır giderse hiç kimse şaşırmasın derim ben
tabıkı bırezılya
Bence Almanya alır
Berezilya.:))
Bence brezilya
Panzerler işbitiriciliğiyle dümdüz eder,geçer..! Yani, A-la-man-yaaaaaaaaaaa...!
Brezilya ne biçim oynuyor tum yıldızlar onlar neymar alves hulk diğer takımların sansı zor bakalım neler olacak
Malesaf kupada tÜrkİye yok
Bircok kisinin Almanya kazanir demesi ilginc :) Almanlar bile en fazla ceyrek final, bilemedin yari finali görürüz diyorlar.
Sayılı saatler kaldı haziran ayında dopdolu bir maç trafiği bizi bekliyor ankete katılımların az olması gercekten üzücü
Hollanda böyle oynarsa herkesi ezer geçer
Aslında Favorim İspanya idi ama ,az önce gördük hezimeti :)
Şimdilik kararımı veremiyorum ,hele ilk maçlar bir oynansın bakalım ona göre tahmin yürütebilirim :)
Uruguay-ingiltere-ispanya hepsi nakovt oldular bakalım ilerleyen gunlerde neler olacak
Arjantinde bir cacık yok mantılate aynı
ben hollanda yazdım. tabi ilk maçla belli olmaz bişey ama adamlar ispanyayı naptılar öyle yahu... hallaç pamuğu gibi attılar desem yeridir. 1-0 dan maçı 5-1. keşke türkiyede olsa imiş bayaa zevkli oluyor seyretmesi.
selametle...
Portekizdede bir cacık yok az cok oyunlarıyla belli başlı takımlar belli oldu gibi hollanda-brezilya-fransa-almanya bu 4 takım fena değiller arjantini oyununu begenmedim tek messi ile olmaz buiş
Anketten ispanya cıkarıldı ve oyları listede olmayan diğer takımlara kaydırıldı.Turnuva boyunca kim elenirse onu anketten cıkaracaz :)
Almanya en rahat şampiyonasını geçirip şampiyon olur. Gol kralı ise Müller olur.
(Brezilya tamamen Neymar a ,Portekiz de Ronaldo ya dayalı olduğu için her ikisinden de bir halt olmaz, Belçika iyi takım ancak tecrübesiz, belki zorlarsa Hollanda Almanya yı zorlayabilir ama zor. )
İspanya elendi gruplardan hırvatlarda güzel oynuyor bu kupa süprizlere gebe olacak sanırım dün akşam bile avusturya biraz becerikli olsa hollandayı yenecekti
Gollandaa :common001:
Vay be ingilizlerde elendi.
Bu kupanın favorileri fransa-hollanda-almanya-arjantin şu duruma göre oynadıkları futbolla
Almanya her zaman favorimdir :)
Portekizde son saniye golu ile 2-2 yaptı az kalsın eleniyorlardı
Hollanda yada Fransa..
ilk maça bakarak hollanda iyi demiştim. halaa iyi. cezayip ise dün sürpriz yaptı. adamlar bir kaç yıl unutmaz bu galibiyeti. sevindim vesselam. ispanya ve ingiltereye de çok sevindim. fransa elenirse onada sevinirim. ulen her şeyede sevinir olduk. :)
Brezilya bu akşam gayet iyi super top oynuyorlar
fransa brezilya hollanda şuan iyi oynayanlar.
Ben brezilyanın kazanmasını istiyorum ancak hollanda cidden güçlü.
almanya alır
almanya favorim ama arjantin brezilyada kupayi almak icin elinden gelen her seyi yapacakti.
hakemlerin etkisi devam ederse brezilyanin sansi yukselir...
Anketten bazı takımlar cıkarıldıı yavas yavas şekilleniyor herşey bakalım kim kazanacak
bence şampiyon Brezilya.
HOLLANDA :459956:
Portekiz ve ganada elendi
Arjantin ALIR DİYORUM
Rusyada elendi
Bence Cezayir Kazanır :D