Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
o ne yaw?
ben paraşütçümüyüm:):):)
bune yaw baba tarangoguya benzemişsin:8[1]:
one yaw
desene şimdi tanımazdan geliyor hımmm seni gidi seni nereden kacıyordun bakalım böyle hesap ver şimdi...
yenge duymasın üstat.:8[1]:
ülen bu ben değilim bu bizim peçenekli osman sanırsam avrat kovdu herhalde babasının evine sıgınma talebinde bulunmaya gidiyor
valla bilemiyorum biz muzo üstatın yalancısıyız.
ha hay
abi ne yaparsan yap fayda etmez adın cıkmış bir kere inmez hehehe
:8[1]: şaka be cabbari takılıoz işte. peçeneklinin msn sinden bi tanede ben alıyım.:puah:
cabbari üstat açıklada kurtul
üstat msnden baktım öyle bir kayıt gözükmüyor.birbirimizi kandırmayalım lütfen. hem merak etme kimseye anlatmayız. dimi arkadaşlar. bir kahveden çıkarken birde camiden çıkarken anlatırız. başka bir yerde anlatmayız. valla.:8[1]:
cabbari baba ya yandın sen makara oldun gitti
arkadaslar yenge kovmus evden kacıyor sız uyle suyledıyıne bakmayın
cabbari açtırma ağzımı diğer resimlerini vermeyeyim
çabuk açıkla bak sabrım kalmadı ne varsa anlatacam
dahası belediyeden anons ettirmek var üstat.:puah:
vicdansız adamlar..
zaten kafam bozuk
arabaya çarpmışlar benim:(:(:
ülen muzo yazıklar olsun sana adam gelir bir geçmiş olsun der:)
baba yaw sen forumdakiler öder tamir parasını..geçmiş olsun..inşallah az çizmişlerdir
ya cabbari geçmiş olsun valla araba modelini bilmiom ama elektririk aksamı ile ilgili bi probelmi varsa yardım ederim ama kaportaya gelince bir çekiç atarız fakat eski halinden beter olur. Sen en iyisi bi tamirci yolunu tut ama giderken yukarıdaki resimdeki halinde gitme sanayiye sokmazlar.
sagolun arkadaşlar hasar ona göre çok değil ama azda değil yine sanırsam bir 500 ytl gider gibime geliyor:(:(:(
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin cabbari kardeş.sıkma canını.
:D:D komik yaw
yaw bu cabbari değilde gulyabani olmasın yaaaaa..
nsl öününü görüyo yaaaa.nerdeyse ucacakmış gibi...
deme ya forumda da geziyormudur acaba bundan sonra tek başıma boş bir topiğe bile girmem ben hehe
Muhaha cabbarimi bu yav hiç benzetemedim kör oldum galiba.
baba yaw bu altın üyeden sana bi küçük altın yaw..hadi arkadaşlar pamuk eller cebe
aman abı bır yere kacma sakın sensız tadı olmaz buraların haberın olsun kendını fazla ozletme abı yarın goruselım
ha hay