Bakalım gece ve sahur yoklamasında kimler supersatforumda :)
Printable View
Bakalım gece ve sahur yoklamasında kimler supersatforumda :)
burdayız ustad
Buradayım. Saat 03:03 de oruç başlayacak. :)
saat 03:25 herkese hayırlı sahurlar.
Uykusuzlar buradamısınız :)
Banada uyku yok bir tane küçük çekirge nasıl girdyse eve girmiş bir türlü bulamadım evin neresinde sahurada az kaldı davulcular vuruyor surekli davula :) sizlerin orada davulcular kapıya gelirmi bahşiş için
Herkese hayırlı ramazanlar.Allah kolaylık versin hepimize 1 ay boyunca ve tabiki de geri kalan ömrümüzde.
Çay içiyom. :)
Valla orucu kahvatıyla tutuyoruz ama bugun açlık hissetmedim gecen sene yemek yemiştim o gun baya susamıştım en iyisi kahvaltıya devam sanırım peynir-zeytin-reçel-nutella-organik domates katkısız yeterde artar :)
herkese hayırlı sahurlar bursada sahur 3. 32 de başladı allh kabul etsın ınsallah
Buralardayız.
Orucun 3.gününe hazır olanlar buradamısınız :)
davulcuda şimdi geçti kendisini göremesekte sesi geliyordu yine
Buradayız yemekler yendi şimdi çay içiyoz :)
Uyanın millet sahur vakti :)
Bende uyumıyorum maça bakıyorum falan zaman geçiyor
Hastalandım galiba çok halsizim. :(
Bu akşam yine kahvaltıya devam :)
Geçmiş olsun...
Bende sabah namazını kılıp yatarım herkese iyi sabahlar
ben salçalı makarna yumurta ve bol bol su içtim sahurda,şuan karnım tok.
Tekrar geldim forum ahalisi :) nasıl gidiyor oruc
Benim cocuklugumda ramazan kısın dı ve oruc tutması daha rahattı su an gercekten 20:35 te iftar oluyor sonra akşam namazı kıılıyoruz sonra teravih derken bir bakmısım gece 12 olmuş sahur 2 de kalkıyoruz imsak 3 te giriyor arada 6 saat var neyse 15-20 sene sonra yine kısın 4-5 gibi iftar olur sabah 4-5 gibide sahur olur
Allah bi kolayını veriyor şükrolsun.Sıcak falan diyoruz da güzel de bi esinti var peşisıra...
Bugün sabah bi elektrik arızasına gittim orayı hallettim çok fena başım dönmeye başlayınca erken saatte eve geldim. Şimdi güzel bir duş aldım bakalım ne olacak. Perşembe günüde Sivas'ın Zara ilçesine gidecem Zara Geminbeli geçitinde (Rakım 2010 :) ) kara yolları bakım evi var orada 6 tane led projektör patlamış oruç oruç onu değiştirecem. Zor olacak benim için.
Kosavalıdan herkese hayırlı sahurlar ve iyi ramazanlar nerede eski ramazanlar diyenler eski ramazanlarıı anlatmalarını bekliyorum :)
UYanın millet davulcular geçiyor :)
Uyandık buradayız.
Tekrardan Uyanmayım Diye Bekliorm Davulcuları Daha Ne Gelen Var Ne Giden :)
Hayırlı sahurlar herkese.
Rabbim soframzı bereketli kılsın bütün dualarımızı,oruçlarımızı kabul eylesin..
Cümleten iyi geceler....
Kimler burada yoklamayı alalım.
Ben geldim :)
Dünya kupası macının ardından buradayım :)
HAYIRLI GECELER ARKADASLAR :)
HAYIRLI SAHURLAR
Hayırlı geceler fenerli adnan sen yurt dışındamıısın ?
Buradayız.
XXMAN hoşgeldin bu gece sahurda yine yemek mi yedin sivasta oruc açma saati saat kaçta oluyor bizim burada 20:35
Bereketli Sahurlar Herkese :wave:
Kimler burada bakalım.
Bu Gece Davulcu Piyasada Yok Halen Uyuyamı Kaldı Yoksa :)