yazılım test edilmiştir iptv paketleri ve full server eklenmiştir hayırlı olsun
ccam sistemi çok satabil yapılmıştır
Printable View
yazılım test edilmiştir iptv paketleri ve full server eklenmiştir hayırlı olsun
ccam sistemi çok satabil yapılmıştır
üstad eski menü kullanan arkadaşlar için hayırlı olsun bu yazılım yeni menü içinde verilecekmi acaba çünki sanırım sizin verdiğiniz son yeni menü
yazılımında iptv paketleri yok.emek veren herkese teşekkürler.
Ustam cok tesekkür ederim elerine saglik yazilim herkese hayirli olsin
tekrar düzenleyip ekleyecem beklemede kalın bazen kilitlenme oluyormuş yazılımsal bir bug var gidermeye çalışıyorum
usta yazilim nerde
Yazılım nerde? usta!!!!!!!!!!!!!!!!!
süper
1 MESAJ
Tşk.ler.:459956:
download için mecburi yorum
Teşekkürler
Tesekkurler
Link Gözükmüyor
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
yeni menüye yazılım verilecektir eski menü elimde olmadığı için gerekli testleri yapamamaktayım bir süre yoktum tekrar beraberiz
yazılımı iki haftadır test ediyorum kısacası youtube çalışıyor bazı videolar hariç nedenini bilmiyorum ama olsun hiç yoktan iyidir fakat cccam ile ilgili bir sıkıntı var sanırım uyduyu açtıktan belli bir süre kanallar normal açılırken bir müddet sonra 5 saniye görüntü ve ses geliyor 5 saniye görüntü ve ses yok şu an itibari ile 3 ayrı server dan bağlı olmasına rağmen belli aralıklarla bunu yapıyor cihazı kapatıp açtığımda herşey düzgün yaklaşık yarım saat sonra hafif takılmalar tekrardan başlıyor. konu olarak serverla ilgisi olmadığını biliyorum diğer uydu cihazımda sıfır donma yaşıyor dm800 hd pvr (clone) sanırım korax cccam bir elden geçirilmesi gerekiyor sonuç olarak memoli1478 dediği gibi test yazılımı sonuçta bu yüzden detaylı şekilde yazmak istediğim saygılar.:wave:
eski menüler için server fix ilk sayfaya eklenmiştir iyi seyirler
teşekkürler
tşkürler
tesekkurler
bu server yeni menülü yazılımlarda da aktif olur mu yüklesek memoli yeni menüdeki server gitti çünkü uzun süre önce?_
teşekurler .
tsk ederim kardesim ellerin dert görmesin
bu softvare next amigo yaolurmu acaba.malum oda sunplus işlemcili
selam, yazilimi yukledim, acildi ama unauthizerd software yaziyor, yani gecersiz yazilim. Bunu nasil eski haline getirebiliriz. simdiden tesekkurler
yüklediğiniz dosya yazılım değil zaten sadece cfg server dosyasıdır yazılımlara serveri eklediğimizde bu cihazlarda sorun yaşatıyor ben gerekli testleri yaptıktan sonra dosyalarla tekrar dönecem sizlere arkadaşlar
tamam tesekkurler.. Sadece o ""gecersiz yazilim"" mesaji ekrandan gitmiyor.
teşekkürler
tesekkurler:)
bakalım olcak mı
Tşk.ler.
tşkler
teşkkrler
Teşekkürler
dosya guncel degılmıu usta acmıyor ccam cfg yukledım ama yazılımmı eskı
Ustam cok tesekkürler
teşekkürler
deneyelim benim cığaz eskşi yazılım
arkadaşlar ben bi yerden iptv dosyası aldım. dosya txt ile bitiyor. ve flash bellekte gözükmüyor bunu dosya olarak nasıl yükleyebilirim ve hangi versiyonda kullanmam lazım cihazı yardımcı olurmusunuz? tşk :(
Teşekkürler:459956:
tesekkürler
teşekkürler
Teşekkürler
Tesekürler:wave:
eline saglık
paylastigin icin tsklr umarim yazilimi kabul eder. genelde hep karsiligi yok diyo
teşekkürler.emeğinize sağlık.
teşekkürler...
denemek lazim tsk
tşkler
teşekkürler...
tsk!!!
Merhaba arkadaslar, ben yurtdisinda kaliyorum ve bende korax ipplus hd v2 var. Cihazi turkiyeden aldim. Sorun su: ftp server'deki butun dosyalar silindi. Malesef dosya yedeklemesi yok. Bu problemi nasil cozebilirim?