Samsung ES serisi Türksat kanal listesi
Printable View
Samsung ES serisi Türksat kanal listesi
eyvallah..................
emekleriz için teşekkürler
Merhaba,
Bu kanal listesi Samsung UE-32F5570 Uydu alıcılı Led TV için de uygun olur mu?
Teşekkürler
teşekkürler
ES6340 İçin birkaç liste daha indirdim hiç biri olmadı umarım bu olur.
Arkadaşlar listeyi yüklüyorum. Fakat sinyal yok diyor. Hiç bir kanalo göstermiyor.Acaba uydu ayarlarında mı problem 46 ES7000 var ?
Yardım lütfen...
Teşekkürler
eline sağlık
Simidede länderinfos zurücksetzen veriyor kafayi yiyecem
bir sorun yok kardeşim bende de aynı tv var yükledim oldu sadece indirmiş olduğunu windarla aç adope olarak tvye yükle . iyi seyirler . sadece a9 kanalını bulamadım yok sanırım . kediciklerden mahrum kalacaz gibi :)
tşklerr
Cok tesekkurler
Konunun yeri burasimidir emin degilim yanlis yerde yardim istiyorsam pesinen özr diliyorum.
Kisaca sorunum su;
Arkadaslar 2014 model Samsung Smart tv´ye IPTV yazilimi yuklemek istiyorum form´da bu konuda bilgilendirme vardi ama simdi ara ki bulasin maalesef cok aramama ragmen bulamadim
Bu konuyla ilgili kalin kafali bir dostta yardim edebilecek birileri olmali diye dusunuyorum Yardimlariniz icin simdiden cok tskler
Sağ olasın
eline sağlık
ellerine sağlık
teşekkürler
ellerinize sağlık
Emeğinze sağlık ilk başta. Star tv hd kanal d hd sinyal yok diyor göstermiyor bilginize.
arkadaşlar merhaba bende es7000 serisi cihaz mevcut ve sadece turksat tarama yapınca 420 adet kanal çıkıyor bunu ben kanal sıralama programı felan var ama sıralayamıyorum çok kafa karıştırıcı yani biraz uğraşacak ve kanalları listeleyecek arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi ?
kanal listesi: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hocam merhaba bende sadece turksat şifresiz kanalları tarattım sadece kanalları listeledim ama sıraya dizmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun bende program herşey var biliyom yapmayı ama çok karışık eğer zahmet olmazsa benim kanallarımı sıralarmısınız... yani örneğin 123456789... kanalları en çok izlenen hd kanallar daha sonra haber kanalları serisi farklı müzik kanalları serisi farklı çocuk kanalları serisi farklı şekilde düzenleme yaparmısınız;? ilginiz için teşekkürler...Alıntı:
Kanal listemin linki: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
elinize sağlık
teşekkürler
tskler emegine saglik
TEŞEKKÜRLER
umarım uyar
teşekkürler
emeğine sağlık
teşekkürler..
Tskrlr
eyvallah...
teşekkürler
kardeşim bu liste samsung ue32es6200s için olurmu
Tşkler
Teşekkürler
tşkler ..
kardes insallah olur
tesekkurler
teşekkürler
tsekurlerrrrrrr
samsung 46es8000 için güncel kanal listesi elinde olan varsa ekliyebilirmi..?
günceli mevcut mudur ? servis yok uyarısı veriyor
tv modeli 40es6710 uydu alıcılı ayrıca dsmart modül var onda da kanal bulamıyor