Arcelik-Beko-Grundig Türksat 4A-Hotbird Güncel Kanal Listeleri-Yükleme Programları
Arcelik-Beko-Grundig Türksat 4A-Hotbird Güncel Kanal Listeleri-Yükleme Programları
Emeklerinize sağlık.
:459956:
:clap2::TEŞEKKÜRLERRR
iyi günler arkadaşlar ben dün beko 520 dcı cihaz yüklerken 298 adet kanal buluyo ve cihaz kilitleniyo en son farda tv yi buluyo altta frekansı 10950 sembol 0 yazıyo ve takılıyo cihazı exit yapıp çıktığımda bu sefer o diğer kanalları da göstermiyor arkadan anahtarı kapatıp açtığımda bulan kanalları gösteriyor beko cihazda ilk defa başıma geliyo sorun ne olabilir teşekkürler
tesekkurler ama boyle konu yaz mesaj yaz olayınan vaz gecın lutfen
SÜPWR
güzel paylaşım
teşekkür
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
bu listedeki programları arçelik led tv ye yüleyebiliyor muyuz?
teşekkürler
BS-500D CI hem upgrade, hem de Turksat 4A nasil yuklenir?
510-520 bununla uyumlu mu?
teşekkürler
arkadaşım birşey soracağım samux hd fta uydu alıcısı var bende usb girişide var akıcıda. bu kanal listesini usb ye atıp uydu alıcısına yukleyebilirmiyim? çocuk kanalları hep silmiş yeniden yükledim fakat karışık malum.
Paylaşım için çok teşekkürler...
teşekkürler
teşekkürler :):clap2::
teşekkürler..
tşklerrr
elinize saglık
Teşekkürler.
ÇOK TEŞEKKÜRLER
teşekkürler
2 gündür nette dolaşıyorum . Arçelik as520D ci uyduma . yazılım yüklemeye calısıyorum güncel olan txt formatındaki kanal listelerine bir türlü ulaşamadım . Yardımcı olacak var mı acaba? txt formatındaki türksat 4a kanal listesini arıyorum . teşkkürler
Süper Tv listeleri kanser eder adamı
:emoji106:
BAKALIM NASIL OLACAK
emeği gecenlerin eline sağlık
yeni listenin indirme linkini atabilirmisiniz
elinize sağlık
teşekkürler
:emoji4::praying:
2017 lisesi mevcutmudur
SÜPER
teşekkürler
teşekkürler