Arkadaşlar konumuz belli kim ne kadar adsl şirketlerine aylık para veriyor bakalım uyelere yapılan teklifler nelerdir hemfikir olma adına konuyu açıyorum
Printable View
Arkadaşlar konumuz belli kim ne kadar adsl şirketlerine aylık para veriyor bakalım uyelere yapılan teklifler nelerdir hemfikir olma adına konuyu açıyorum
İlk yorum bende gelsin ben ttnete 24 ay tahattüt verdim 8mb hızve limitsiz internete aylık net 63 tl öduyorum adsl hattı+sabit telefon ikisi bir arada
12 ay tahattüt 16mb hız ve limitsiz internete aylık net 55 tl ödüyorum adsl hattı+sabit telefon
turktelekomdan ev telefonumu kullanmamama rağmen 15tl sabit ücret ödüyorum
süperonline 2 sene taahütlü, 8mbit hızında 50gb AKK sınırsız internete de 35tl ödüyorum
Toplamda 50 tl ödüyorum. Şubat aynı taahütüm bitiyor. Bu konu benim için iyi olacak gibi
8mb hızve limitsiz internete aylık net 49 tl veriyorum.internetim ttnet.
ttnet 16 mb sınırsız +ev telefonu 59.90 24 ay taahhüt
ttnete 12 ay tahattüt verdim 8mb hızve limitsiz internete aylık net 52 tl öduyorum adsl hattı+sabit telefon ikisi bir arada
TTNET Herkese farklı fiyat vermiş entresan
12 aylık 6 gbayt internet telefon gece 19 sabah 07 ye kadar bedava 27.00tl
24 aylık taahhüt ve 16 mps 50 tl veriyorum.
ttnet kullanıyorum özürlü kampanyasından yararlanıyorum aylık 59 tl sınırsız 8 mgbit galiba taahüt yok diledim zaman cıkarsın
Sayın Editör,49 TL'lik fiyata ev telefonu dahil değil.
TTnete 24 ay tahattüt verdim 16mb hız ve limitsiz internete aylık net 56.90 tl ödüyorum adil kullanım kotası 70 gb
Ev telefonu buna dahil değil (19 tl.sabit ücret)
ttnet adam seçiyor. şubat ayında tahattüt bitiyor ,eğer istediğim fiyatı vermezse kapatacam.
TTNet 16 mb, limitsiz, 24 ay (49.90tl)+modem (5tl)+telefon(5tl.)=59.90tl.
Ttneti kapattim simdi turksat uydunet sinirsiz internet ve 1 odaya teledunya kurdular 24 ay tahahut 29.90 tl.. Tv onemli degil evde uydu var ben internet ucuz diye aldim memnunum..
Ehh . En pahalısını biz kullanıyoruz heralde TTNETte . 12 ay taahhüt 8mgbit sınırsız ADSL (56) + Sadece sabit hatlarla 3000 dakika (30) Aylık bi 100 lira geçiriyolar yani . Koskoca Ümraniyede fiber yok resmen .
TTNET İle 1 aralık 2014 de indirimli bir yıllık 49 tl ye anlaşmamıza rağmen fatura halen 51.25 tl olarak geldi. ev telefonu hariç.
24mps sınırsız fibernet 53 tl telefonsuz
ttnet aylık sadece internet 8mbit olmak suretiyle 60 tl ödüyorum.
haziran 2014 de ttnet yalın limitsiz adls 8 mps 50 (akn)1 yıllık tahütlü abone oldum ve 57.90 tl ödüyorum .vodefonun güncel kampanyası var yalın limitsiz 16 mps 50 akn 49.90 24 mps 75 akn 59.90 (geçiş yapana 120 tl çayma parasınıda karşılıyor)
arkadaşların yorumundan görüldügü gibi ttnet tuttura bildiğine fiyat uygulamış .ama unutulmasınki türkiyede tüm internet sağlayıcılarına alt yapı desteği türk telekom tarafın dan veriliyor .bazı yerlerde yeni süperonline (türkcel) tarafından fiber alt yapı veriliyor teşekkür ederim
7GB vodafone 3G hattına 30 tl veriyorum takıyorum vını heryere getiriyorum memnunum
Türkcell Superonline Fiber İnternet 25 Mbps limitsiz 75 GB AKK
Turkcell TV+ Sinema Paketi ve Ses Hizmetleri Fiber 3lük Kampanyası 24 Ay Taahhütlü Sesli 50 tl ama ben komsunla paylaşıyorum 25 tl ödüyorum 24 ayın bitmesine 10 ay kaldı
TTNET Ultra Net Limitsiz 16 Mbit internet 49 tl. + 79 tl Samsung Smart tv almıştım geçen sene bunlara abonelik yenilerken yapmıştım. Toplam 128 tl ödüyorum. 1 sene kaldı tv nin taksitinin bitmesine tabi abonelik tahahütününde bitmesine. :) 1 sene sonra Fiber Net e geçmeyi planlıyorum bulunduğum mahallede fiber altyapısı mevcut.
Bu tarifeye geçen yıl ben de 60 Tl. ödüyordum.Sürem dolmuştu ama indirim yapılmadı.Aboneliği yenilemedim fakat kullanmaya devam ediyordum.Bu sırada yeni ADSL abonelikleri kampanya başlatılmıştı:24 aya süreli 8mb hız ve limitsiz aylık net 43 Tl.Ben aboneliğimi iptal ettirdim.Bir hafta netsiz kaldım.Ama eşim adına 24 ay taahhütlü 8mb hız ve sınırsız limit tarifesiyle yeniden başladık.Şimdi bu tarife üzerinden daha 14 ay sürem var..Gittiği yere kadar...:wave:,
Fiber internet sınırsız telefon dahil 62 tl ödüyorum.
Ttnet 16mbps'e kadar limitsiz internet 39tl. +ttnet alo konuştukça öde 7tl. toplamda ikisi için aylık 46tl. 24ay tahahüt verdim.
20 ay boyunca internet 44 tl artı 15 telefon normalde telefonu iptal ettirecektim edersen telefonsuz internete 15 tl yansır dediler o yüzden ettirmedim
3 yıldır hep ikna paketi sayesinde indirimli kullanıyorum. TTNET ikna paketleri telekom müdürlüklerinde veriliyor.Alıntı:
İlk sene 8mbps limitsiz 50akn +TTNET alo+tvbu 42.50
İkinci sene 8mbps limitsiz 50akn +TTNET alo+tvbu 52.50
Şuan 16mbps 50akn ve TTNET alo 46tl.
TTNET yada BAŞKA firmaların ugulayacağı kampanya bedellerini BTK belirlemektedir. Rekabet ortamı için sürekli kampanyalar düzenliyor. Şu an BTK firmalara uzun zamanlı kampanya düzenlemelerine izin vermiyor.
Uzun zaman verdikleri firmalar piyasada abone sayısı az olan firmaların abone sayısını artırarak piyasada denge yaratması içinkampanyaları uzun süre oluyor. Ama büyük firmalara maalesef kampanyalarını sürekli değiştiritiyor. Bunun nedenide rekabet ortamının oluşması firmaların çoğalmasıymış.
Bu nedenle büyük firmalarda bu gibi değişik fiyatlar çok çıkıyor. Paket yenilemede mutlaka ANA satış ofislerine gidip ikna kısımlarında yararlanın.
Ülkemizde rekabet ortamının yaratılması için düşünülen fikirler bana göre halen profesyonel değil. bu politik düşüncelerle sürekli aboneler mağdur durumda kalacaktır.
Bu ikna paketlerini daha yeni buradan öğrendim vallaha :) Madem öyle paketler varmış ozaman seneye telekom müdürlüğüne gitme vakti gelecek sanırım. :) Ben hep Mh arayarak abonelik yeniliyordum.
M.hizmetleri ve telekom ofisleri ikna kampanyası yapamıyor. Benim aldığım paket ultranet 16mbps ev telefonu olana ikna diye geçiyor, yakın zamanda uzatmayı düşünen varsa eğer bunu istesinler.
sadece internet tel içinde gömülü... 54 tl.. 8 mbps limitsiz. bu konu çok iyi oldu 1 ay sonra süre doluyor yukardaki yazılanlardan hiç bilgim yoktu. artık davranış deyişecek demekki saygılar herkese.
2 yıl önce TTNET'ten ayrılıp Speronline'a geçmiştim. 24 Ocak 2015 tarihinde Süperonline üyeliğimi sonlandırıp yeniden TTNET'e döndüm. Kamu emeklisi olduğum için bir tarife uyguladılar. 16 Mbs 50 AKN + Konuştukça öde telefon için 62 TL ödeyeceğim. İkna uygulaması için bugün tekrar aradım ama önceki üyeliğime 2 yıl ara verdiğim için bana uygulanamayacağını söylediler. İkna tarifesi için en az 2 yıllık devamlı üye olmak gerekiyormuş. Arkadaşların bilgisine...
Ayrıca abone olacaklara 2 kampanya sunabilirim birisi turknetin ayda 49 tl kampanyası limitsiz internet+ hat bedava Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bir taneside D smartın limitsiz fiber internet + d smart hd sinema paketi dahil 59 tl olan kampanyası Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ttnet 20 mb sınırsız +ev telefonu 59.90 24 ay taahhüt adil kullanım 75 gb
Konuyu upladım yorumları bekliyoruz
aşağıdaki linkten fiber sorgulaması yapın ve eğer fiber değilde hipernet yazısı görürseniz, bulunduğunuz yerde ki adsl hızı vdsl olarak baya kaliteli oldugu anlamına gelir.
Yani adsl müşterisi değilde hipernet müşterisi başvurusu yapabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tabi varsa fibernet daha iyidir :)
16mbps kadar adsl hizmeti alabiliyorsun.Alıntı:
vdsl desteklemiyor bulunduğun yer, yanılmıyorsam.
hipernet olsa 24mbpse kadar hız veriyor.
Turknet kullnabilirsin, yukarıdaki linkten basvuru yapabilirsin.
uydunetten 3 adet hızmet alıyorum 1.kablo tv.2 teledunya.3 uydunet 10 mbps 25 gb eko sınırsız 35.00 tl verıyorum
Konu UP
Ben 8 mb sınırsız telefon dahil tivibu go full paket next pandora makine dahil 24 tahahütle 70 tl ödüyorum
telefon+24 ay 49tl
ttnet 16 mbit 24 ay taahut 50 tl + 25 tl telefon taahüt bitsin süperonline geçecem
Yorum ve düşüncelerinizi bekliyoruz