Arkadaşlar bu sabah maalesef canım Babamı kaybettim,ameliyat sonrası durum iyiye giderken solunum yetmezliğinden dolayı vefat etti.Üzüntümün tarifi yok.
Printable View
Arkadaşlar bu sabah maalesef canım Babamı kaybettim,ameliyat sonrası durum iyiye giderken solunum yetmezliğinden dolayı vefat etti.Üzüntümün tarifi yok.
başın sağolsun kardeşim ALLAH mekanını cennet eğlesin
Geride kalanlra sabir ,Mekni cennet olsun.
Başın sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah.Allah geride kalanlara sabırlar versin.
Başın Soğolsun Mekanı Cennet Olur İnşallah Allah Sabırlar Versin
başın sağ olsun ustad çok üzüldüm, Allah (C.C) mekanını cennet eylesin. rabbim sizlerede sabırlar eylesin.
Başın sağolsun usta Allah C.C sabırlar versin mekanı cennet olsun
başınız sagolsun mekanı cennet olsun
Allah sabır versin tüm ailenizin başı sağolsun mekanı cennet olsun
Hilmi abi başın sağolsun ALLAH sizlerede sabır versin. ALLAH, Babanın mekanınıda cennet etsin inşallah.
başınız sag olsun allah rahmet eylesin yeri cennet mekanı olsun . geride kalanlara allah sabırlar versin
Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Sayın Hilmi,
Başınız sağ olsun...
Allah sabır versin...
Allah rahmet eylesin...
Babanızın mekanı cennet olsun...
Allah cennette cem eylesin
başınız sag olsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun . geride kalanlara Allah tan sabır dilerim
başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin. yakınlarınıza allahtan sabır dilerim..
ALLAH sabır versin mekanı cennet olsun amin...
başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
kardeş başın sağolsun dün de bende 80 yaşındaki babamı hakkın rahmetine gönderdik yoğun bakımda 1 akşam yattı c.tesi gecesi saat gece 12 ye doğru vefat etti kalp yetmezliğinden dünde ikindi vakti gömdük mekanları cennet olsun
Sevgili Hilmi ve Samiabi, başınız sağolsun, ALLAH (CC) sabırlar versin. Mekanları cennet olsun.
Hilmi kardeş:Topraktan geIdik Toprağa Gideceğiz, Yaşadığımız Hayatın hesabını Toprakda Vereceğiz, Acınızı Yürekten PayIaşıyor, DuaIarımı KaIpten Ediyor, başınız SağoIsun diyorum.
Başın sağolsun
Allah cc.rahmet eylesin.sizlere sabrı cemil ihsan eylesin hilmi usta.
başınız sağ olsun hilmi usta ALLAH gerdi kalanlara sabırlar versin merhumun mekanı cennet olsun
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ruhuna şimdi bir fatiha okuyorum başın sagolsun
başın sagolsun Allah rahmet eylesin rabbim sabır versin sizlere....
Başın sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah.
Başınız sağolsun. Allah size ömür versin.
başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
başın sagolsun cennet mekanı olsun
Başınız sagolsun ALLAH topragını bol etsin gerıde kalanlara sabırlar ihsan eylesin.
Başınız sağolsun.
sayın hocam başın sağ olsun mekanı cennet olur inşallah bakide kalanlara sıhhat ve sabır diliyorum
basin sag olsun.mekani cennet olsun
başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabır versin ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN
başın sağolsun hilmi abi
mekanı cennet olsun ihşallah başınız sağ olsun kardeş...
Allah rahmet eylesin hilmi abi
başın sag olsun arkadaşım kitabımızın dediği gibi her canlı ölümü tadacaktır vakti saati gelince bizlerde tadacagız mekanı cennet olur inşallah geride kalan sizlerede sağlıklı ömür ve bol sabır dilerim.
BAŞIN SAĞOLSUN KARDESİM MEKANI CENNET OLSUN
başın sağolsun abi mekanı cennet olsun
hilmi usta Rahmetli babanızı Rabbim Mekanını cennet Eylesin. Dualarımızı Kabul Etsin, Acınızı Sizinle paylaşıyoruz. ALLAH c.c sizlere ve bizlere güç versin
Başın sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah.Allah geride kalanlara sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Size ve ailenize de Allah sabırlar versin.Biz de çok üzüldük Hilmi hocam.
başınız sağ olsun ALLAH mekanını cennet etsin
basiniz sagolsun,Allah rahmet eylesin
Hilmi dost & Samiabi,dostlar her ikinizin de acısını yürekten paylaşıyorum.Allah geride kalanlara sabır ve dayanma gücü,aramızdan ayrılanlara da cennetini mekan eylesin!...
Başın sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah.
Başınız sağolsun,allah sabır versin.
başınız sağolsun... mekanı cennet oldun.
Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah.
Başın sağolsun usta Allah C.C sabırlar versin mekanı cennet olsun
sevgili HİLMİ kardeşim tüm ailenizin başı sağolsun mekanı cennet olsun 20 şubat ta bende anneciğimi kaybettim çok üzgünüm. selamlar-saygılar.
Başınız sağolsun Allah Rahmet eylesin.
başın sagolsun canım kardeşim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
başın sağa olsun hilmi usta allah rahmeteylesın nuriçindeyatsın