NOT: DÖNÜŞÜM YAZILIMLARI SORUMLULUK YÜKLEYENE AİTTİR
ts3000plus test dönüşüm yazılımı eklendi hiçbir yerde yoktur türk forumlarında ilk
TS100 TİGER DÖNÜŞÜM YAZILIMI
ts300_3000_black_sat dönüşüm yazılımı
Printable View
NOT: DÖNÜŞÜM YAZILIMLARI SORUMLULUK YÜKLEYENE AİTTİR
ts3000plus test dönüşüm yazılımı eklendi hiçbir yerde yoktur türk forumlarında ilk
TS100 TİGER DÖNÜŞÜM YAZILIMI
ts300_3000_black_sat dönüşüm yazılımı
yeni yazılımlar eklenecektir
1. mesaja redline ts3000plus dönüşüm test yazılımı eklenmiştir hiçbir yerde yoktur hayırlı olsun
not: yazılım test amaçlıdır sorumluluk yükliyene aittir
yeni dönüşüm yazılımları eklenecektir hiçbir yerde olmayan yazılımlar herkes cihazını istediği şekilde kulanabilecek beklemede kalın yazılımları test edebilenler yorum yapsın artılarını eksilerini belirtsin
Ben ts 3000 plusu yeni aldım.Bu yazılımı yükleyince server çalışmaya devam edecek mi?Denerken başımıza iş açmayalım.
bende alacagim yakinda artik burdan takip ederim tskler arkadaslar
1. mesaja redline ts300_3000 için dönüşüm yazılımı eklenmiştir hayırlı olsun devamı gelecek beklemede kalın
t7500hd icin geand ve sonic yazilimi verecek olan varmi
tiger 3615 yazılımları 1. mesaja eklendi
yazılımlar 1. mesaja ekleniyor
br 1000x için yokmu arkadaşlar
redline yeni nesil cihaz almanı tavsiye edebilirim ts serisi yada tsplus serisi suan kulandığın cihaz eski bir model yazılım dönüşüm olsa dahi pek bi farklılık olacağını zanetmiyorum
selam arkadaslar bende redline ts 80 plus var kullanici kodu unuttum nasil geri getirebilirim acil yardim simdiden tesekürler
hangi kulanıcı kodu ıptv youcam
selam abiler kardesler benim redline ts3000 hd var v3615 yazlim yuklemek istiyorum uzb atdim yukleyende uyumsuz dosya diyor ne yaomam gerekir lutfen yardim edin tsk
yardim lutfen:tomato:
yazılımı usden almaz cihaz srs32 den atacaksın
arkadaşlar redline ts 7500 cihazdaki şuanki yazılım 3.35 cihaz şifreli kanalar her 2.3 dakikada donuyor daha acmıyor cihazın fişini cekip acıyorum tekrar yine 2.3 dakika yine donma yapıyor cipde yeni ne iş anlamış deyilim sorun neyden kaynaklanıyor acaba
teşekkürler
arkadaşlar redline ts 7500 cihazdaki şuanki yazılım 3.35 cihaz şifreli kanalar her 2.3 dakikada donuyor daha acmıyor cihazın fişini cekip acıyorum tekrar yine 2.3 dakika yine donma yapıyor cipde yeni ne iş anlamış deyilim sorun neyden kaynaklanıyor acaba
yazılım nasıl
rs232 harici başka türlü bu yazılımları yükleme şansı yokmu
tşkler
yazılım bulamadım
Selamlar
Bu dönüsüm yazılımları biz kullanıcılara ne gibi fayda sağlayacak ? acıklarsanız bizde ona göre yüklyelim. Saygılarımla..
geand ve sonic yazilimlari ver ama nasil yuklenecegini ve loaderinide ver dertlikral abi.t7500hd icin benim cihaz loadingde kaldi
Baska yolu yokmu
arkaadslar bunlarin hepsi bozuk
acildinda karma karisik seyler cikiyor
rs232 atılacak
deneyen arkadaslar fikrinizi yazarsanız iyi olur :D
Merhaba
Ts 2000 hd plus kullanıyorum.2 ay önce satın aldığım yer bana mail ile dosya gönderdi.flash a yükleyip cihaza aktardım.bir süre ulusal kanallar çalıştı ancak sonra ulusal kanallar dahil hiç bir kanalı izleyemedim.sorun aynı devam etmekte.yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.
TEŞEKKÜRLER DENİYECEM
ts3000 plus yazılımı load ta takılı kalıyor yuklemeyin
Eline sağlık...
teşekkürler
Ts 7000 hd plus icinde bi calisma yapsanız
listede ts 2500 hd plus yok
redline 7500 ts uydudan paylaşım yapıyormu bu cıyaz tiger yazılım atıldıyında bilgisi olan varmıdır data w3 olarak
teşekkürler
coook tskler
redline ts5000 cı plus için dönüşüm yazılımı varmı bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
teşekkürşer
Ts 5000 çıktı hd plus dönüşüm yazılımı olarak hangi yazılım atmalıyım tşkler
tesekkürler
teşekkürler
tesekkürler
et Ts 7000 hd plus
Bu dönüşüm yaziĺimlarının normal yazılımın yapamadığından fazlası ne? Dönüşüm yazılımıda bunu niye yüklüyoruz?
dönüşüm yazılımı sana 2 yıol full server verir
sistem daha hızlıdır görüntü daha nettir yüklediğin zaman farkına varırsın
gerçi şimdi bu yazılımlar eski yeni çıkanlarını yükle modelini yaz yardımcı olurum
Selam ustalar t7500 hd kader varmı çok acil cihaz açılmıyor loadingde kaldı USB ile yükleme yaparken
Yardım edin loader lazım t7500hd
ilgi ve emek için teşekkürler ts 2500 hd sevinirim
malesef dostum bunlarda yükleme esnasında bota düşerse kurtulması çok zorAlıntı:
çünkü cihazın içine boot loader eklenmemiş onu ekleseler boarda bu sorunlar çıkmazdı neyseki yazılımın içinden flash komut kodlarını aldım yazılımın ismini deyiştir sırayla ve usbye at cihazın fişini takarken ok tuşuna 4 defa bas yükleme başlar yazılımın değişeceği isimler aşağıda belirttim
özel bir bilgidir
m_rom_vp_709394.bin
m_rom_vp_131417.bin
m_rom_vp_07514.bin
Eline saglık