Anketimizin konusu belli türkiyede yayın yapan dijital platformların içinde en çok hangisini başarılı buluyorsunuz Anketimiz tek seçimden oluşmaktadır oy ve yorumlarınıızı bekliyoruz !
Printable View
Anketimizin konusu belli türkiyede yayın yapan dijital platformların içinde en çok hangisini başarılı buluyorsunuz Anketimiz tek seçimden oluşmaktadır oy ve yorumlarınıızı bekliyoruz !
ben şahsen hiçbirini başarılı bulmuyorum. sinema kanalları eskiden guncel değişik yeni film oluyordu şimdi o kalite yok maalesef.
geçici olarak tivibu kullanıyorum.
hiç biride başarılı değil............ hepside para tuzağı............
Bana göre digiturk fena değil ama eski kalitesi yok cogu kanalı kapattılar sinema turk-goldmax-sinek-retromax-turkmax-showtime-hallmark vs gibi gerçekten bu kanallar cok iyi yayın yapıyordu
hiç birini başarılı bulmuyorum hepsi aynı para tuzağı hizmet yok ancak yiyiciler al birini vur ötekine...
Ankette hiçbiri seçeneği yoktu ben ekledim ve hiçbiri seçeneğini seçtim. DİGİTURK ve D-Smart var ama al birini vur ötekine.
d smartta belgeseller iyi......
ücretli platforumları izlemediğim için yorum yapmak zor en güzeli free platforum
hiç biri hepsi para tuzagı
HİÇ BİRİ YABANCI PLATFORMLAR DAHA KALİTELİ YAYINLAR VERİYORLAR BUNDAN SONRA YERLİ PLATFORMLARA PARA KAPTIRMAM :) :)
benım ıcın hepsı bırer fıyaskoooooooo al bırını vur otekıne
bu platformlardan bende hiçbiride yok olmasınıda istemem bunların hepside sırf para tuzağı kimseyede tavsiye etmem paranıza yazık yakasını kaptıran kendini kurtaramıyor.
bu platformlara elini kaptıran kolunu belini kurtaramaz.bunların yayınları kendilerine kalsın milleti 24 ay baglıyorlar aşk olsun kurtulana
en güzel platform Türksat platformu gerisi
bahane tum dünyanın lig maçları izleme
imkanı verirken turkiyede neden öyle
birşey olmuyor cok yazık ama ne yapsalarda onların para tuzağına dusmeyecegiZ biraz disimizi sıkar akşam
stadyumdan maçın tekrarını izlerim daha
iyi bu lafım d smar icinde geçerli ama normaldir dünyanın hiçbir yerinde elektrik parası verilmiyor ama biz elektrik parası verilen bir ülkede yaşıyoruz platformlarida onlar gibi olurlar
:)
ben hiç birini seçtim, çünkü yaptıkları yayınların içinde öğle kültür ve tam anlamıyla sansürsüz ne belgesel nede film hakim. sonrasıda hepsi para tuzağına yatan gangesterler gibi, üye oldunmu, üyeliğini iptalda edemiyorsun.
türk platformlarını başarı bulmuyorum. yabancı platformaların yanından bile gecemez.standart ulusal kanalları bile hd ücretli izlettiriyorlar......yabancı platformları paylaşımdan izlediğim için bana daha kaliteli flim spor müzik belgesel vb. bana daha başarılı geliyor....benim görüşüm bu saygılar.....
Yayın ve kalite olarak dsamrt ama süperlig maçları için digitürk'e oy verdim
hepsi aynı,başarılı değiller.
fil tv güzel fakat üyelik çok pahalı.Süper filimler var.
paralı hiç bir platform bana göre başarılı değildir
Ülkemizdeki digital platformlar üyelerini soymak yerine kaliteli içerik ,yayıncılık yapmıyorlar Lig tv resmen reklam arası maç yayınlıyor rezillikleri bitmedigi ve SKY platformunun ayarına gelemedikleri için hiçbiri seçenegine oy verdim.:)
herşeyin bedeli var free ye devam diyenler.keyleri verilirken her türlü platformlar süper di ulaşamayın ca murdar oluyor param olsa hepsinden kullanırdım.mert olun param yok deyın bari her zaman Adanalı
Tivibu eğer ki uyduya gelirse lider bir platform olur ve modül dağıtırsa üyeside çok olur gibime geliyor.
Malum şampiyonlar ligi seneye bu platformda olacak.
Hepsi beş kuruş etmez.
Dsmart ve filbox kulanıyorum
Anket süresi doldugu için konu kapanmıştır.