Arkadaşlar GS TV açılmayacak herhalde. Bu konu hakkında bi tarih yok sanırsam. Ekim 2006 başı, Ekim ortası kasım başı derken 2006 yılı sonuna geldik. Hala daha cihanın, hakının golünü seyredip, 4 sene üstüste şampiyon olduk marşını dinliyoruz.
Printable View
Arkadaşlar GS TV açılmayacak herhalde. Bu konu hakkında bi tarih yok sanırsam. Ekim 2006 başı, Ekim ortası kasım başı derken 2006 yılı sonuna geldik. Hala daha cihanın, hakının golünü seyredip, 4 sene üstüste şampiyon olduk marşını dinliyoruz.
Yakında Gelir Ustam Bekliyoz.
seneye
Bu GS TV de stad gibi yılan hikayesine döndü sn Canaydın herşeyi tek elden yönetirse her şey arap saçına döner 4 sene üst üste şampiyon oldukta daha bi stadımız yok en son bursa maçın da taraftara saç baş yoldurdu adamların yürüyecek mecali yok ayhanı çıkartıp iliçi oyuna sokuyorsun sonra ayhanı arar oluyoruz böyle bir şey varmı bursa her atağında mondi ile karşı karşıya kalıyor yok böyle bi şey....
İçiniz rahat olsun Başkan açıklama yaptı Ocak ayında yayındayız ..
ali sami yen isatıp kamera alacaklarmış arkadaşlar
HERHALDE KiRASINI(YAYIN HAKKINI) ÖDEYEMEDİYSE..SÜREKLİ TEST YAYININDA BIRAKIYOLAR...AÇILACAKSA AÇILSIN ARTIK YAAA.GINA GELDİ DEVAMLI AYNI ŞEYLERİ SEYRETMEKTEN.
Arkadaşlar inş en kısa sürede kanalımız açılacak bn acılsada acılmasada kanal listemin birinci sırasında logoyu gormek yetıyo ......:clap2: :clap2:
seyrantepe, olimpiyat, ali samiyen başkan hep söz veriyor veriyor da gerisi boş bence siz gelin topluca fenerbahçeye kaydolun hepinizin başına bir de "Bir gün Herkes (herkes bir gün demiyorum dikkat) Fenerbahçeli olacaktır" şapkasını Fatih akyelin başına taktığımız gibi takalım sizi de bu ızdıraptan kurataralım :) ha bu arada aiz başkan Fenerbahçe stadımızın etrafını komple ışıklı süs ile süsletiyormuş duyduguma göre stadın ısıtma sistemi+süsleme işi bir alisamiyen stadı kaar para tutyormuş :) sizde daha çooook beklerisiniz 6S TV yi :8[1]:
En azından bazı spor kulüpleri gibi yarışma programı yapmayız .Gerçi onlarda haklı neyi sunacaklar ki en azından bizim GS Tv açıldığında sunacağımız bir çok başarılarımız var olmayanlarda böyle bu karayı al parayı yapıyor bilmem konuyu anladık mı ..Selamlar ..
gs tv galatasaraydan atak bekliyo istediği atağı yakalmadıkları için malum gs tv bi atkla yayına girmeyi planlıyorlardı ama işler ters gidiyo inşaallah seneye açılır
:8[1]:şaka yaw arkadaşlar hemende alınmayın :puah:
en kısa zamanda açılırda kurtuluruz bu nezaman açılacak sorularından .
Ben fenerli olarak fb tv yi sadece kadiköyde maç olduğu zaman seyrediyorum.
Gs li arkadaşlarda tvleri açılınca haftada toplam 2-3 saat seyrederler sonra da tps ye devam
açılacak ama ne zaman açılacak seneye mi yoksa ilerleyen yıllarda mı :)
tamam geç açılacak ama bari şu vtr leri bir değişseler fena olmayacak.kaç aydır aynı vtr yayında ezberledik golleri rüyamda bile görüyorum..
2007 yılında açilir...işşalla
GS tv daha çok beklenir kaç yıl oldu alisamiyen stadını başlatıp bitiremediler inşallah bir çalışma yaparlar.
galatasarayın her işi eline yüzüne bulaşıyor
kasımda açılacak kanal ocak oldu hala açılmadı
bu başkanla her konuda geriye gidiyoruz .
yönetimdeki eski dinozorlarla buiş gitmeyecek belli..köklü bir değişim şart.
evet bende katılıyorum bu yonetımın degısmessı lazım anadolu takımnalrı bızden bıle dah ılerde her konuda adam akılı ne zamn transfer yapacaz vde gs tv kac ay oldu acacaklar sampıyon olduokm ama degısen hıc bır sey olmadı bu kadarı olmazkı
oule degıl mı dostlarım
ya arkadaslar elerınde bırsey yokı gostersınler bıze duzgun bır yanıo yokkı bu yonetımın
çok ayıp etti taraftarına çok yazık
övmek gibi olmasın fb tv ye helal olsun
arkadşlar bende galatasaraylıyım ancak galatasaray da fenerbahçe ve beşiktaşdan farklı olarak taraftarın klübün yönetimi ile ilgili söz söylemeye hakkı hiç bir dönem de olmadı 19 yıl şampiyon olamadığı dönem de bil taraftarlar klüp başkanlarını değiştirmeye muktedir olamadı yani bizim çıkıp bağırıp çağırmamaız boşuna galatasaray lisesi mezunu kişilerdir galatasarayımızın söz sahipi mercileri bu kısa açıklamadan sonra şunu belirtmek gerekliki bu yönetim le her geçen gün fenrbahçenin gerisin de kalıyoruz neyse umarım herşey düzelir
ben sayın başkanımız birtek allah bir sözününe inanıyom boşuna beklmeyin gs kulubunu başarı sağlayacak bir becerisi yok bizim başkanın bu günlerimizide aramalyım böyle bi yönetimle hala bu haldeyiz demekki futbolcularımız çok büyük futbolcular ..
15 ocakta yayında gs tv bilginize...
sabır edin arkadaşlar ne demişler sabır eden derviş damlaya damlaya göl olur
15 ocak ta yayında
az kaldı merak etmeyin en kaliteli yayın yaparlar inşallah zaten eski maçları yayınlasalar o bile yeter bana
yalann beaa nerde yayındaaa
fener gibi olamz hiçbir takım
sitesinden kanalına kadar herşey super...
:D:D:D:D:D:D
AÇin Gs Tv Yİ Orada Yaziyor Zaten Nİye Bu Polemİk Anlamadimkİ
ne fenermiş beee öve öve bir haoldunuz bir gün düşerse bu yazdıklarınızı sildirttircem
Aman beyler yanlış anlaşılmasın ben galatsaraylıyım.:)
GS kanalı açık şuanda beşiktaş ve galatasaray basketbol maç var..hele şükür