Yine bir ramazan ayı geldi çattı bakalım iftar ve sahurda kimler bu konuya yazacak bu konuda ramazan muhabbetleri yapabiliriz.
Printable View
Yine bir ramazan ayı geldi çattı bakalım iftar ve sahurda kimler bu konuya yazacak bu konuda ramazan muhabbetleri yapabiliriz.
İyi Sahurlar Editör Ben Kocaeliden Kral41 Ben Sahuru Yaptım Sizede İyi Sahurlar
Az önce ramazan davulcuları geldi davulları çaldı gerçekten ramazan ayı bereket ayı inşallah ay 30 ramazan 30 full tutacam bu sene yine
Burdanda Geçti Davulcular Allah Kabul Etsin Oruçunuzu Bende Tutacağım İnşallah Allahın İzniyle 30 Günüde
Vallaha bende ALLAH'ın izni ile yine full hepsini tutacam. Birde malum ben Sivasspor un yeni stad inşaatında çalışıyorum ve ilk günü gerçekten zor geçti benim için. Elektrikçi varsa aramızda bilir 5x35 lik besleme kablosu çektik ve bu baya yordu bizi. Daha 5x120 lik kablolar var sırada. :sad:
Ben erkenden geldim ne yapıyorsunuz arkadaşlar uyuyabiliyormusunuz yoksa sahurumu bekliyorsunuz
Hoşgeldin Editör Yok Uyumuyorum Sahuru Bekliyorum Sahurdan Sonra Uyucam
Dini film yayınlayan kanalları paylaşabiliriz TGRT BELGESELDE her akşam var ayrıca korsan kanallarda eman tv ummet tv sebil tv niyaz tv de bu kanallarda dini filmler oluyor başka kanallar vrmı sürekli yayınlayan
Dini film yayınlayan ırsad tv var sırlar dünyasını yayınlıyorlar ayrıca nurtv ve mpltv var dini sohbetler yayınlıyorlar
Hayırlı sahurlar. :)
Orucun 2 gününe geldik allah kolaylık versin bizim orada havalar serin oruc iyi gidiyor ay sonuna kadar böyle gitse keşke
Ben geldim :)
Bende buradayım. Malum yarın iş yok sahura kadar tv izlerim heralde.
Cabbari ramazan aylarında mani söylerdi o bile yok :)
Hayırlı ramazanlar cümleden, oruç tutanlara allah kolaylık versin, tutamayanlara tutmak nasip etsin, ramazanın bereketinden tüm Müslümanlar nasiplensin inşallah, sağlıcakla kalın.
iftar ile sahur arası uzun olmadığı için genelde uyumadan bekleniyor.
Hayırlı ramazanlar cümleden, oruç tutanlara allah kolaylık versin, tutamayanlara tutmak nasip etsin, ramazanın bereketinden tüm Müslümanlar nasiplensin inşallah
Herkese hayırlı sabahlar sahur bitti sabah namazımı kıldık şimdi sıra uyku vakti iftarda görüşmek üzere :)
Herkese hayırlı iftarlar yediğiniz içtiginiz sizin olsun neler yediniz bu akşam ramazan menusu neydi
İftarımı Yaptım Sahurumu Bekliyom
Selamlar herkese... Sahurcular buradamı bi yoklama alalım.
A.S Burdayım Bende Sahur Yapıcam Az Sonra
Ramazanın 1 haftasını geride bıraktık herkese hayırlı sahurlar
Yo burdayım yemek yiyodum tivubu da maç var onu izlecem az sonra iyi geceler sayın Editör
Anladım tamam
Herkese Selamlar Kocaelide top patladı ezan okunuyor hayırlı iftarlar
Herkese hayırlı iftarlar akşam namazını eda edelim
yerimi bilmiyorum ama bu kısa hikaye çok hoşuma gitiği için paylaşmak istedim çok düşündürücü anlayanlar için
not:mevlayı düşünürken başka bir şey düşünmemek çok zor şahsen ben namaz kılan adam gibiyim ibadet ederken mevlam sadece ibadeti düşünenlerden eylesin
-----------------------------------------------
Mecnun namaz kılan birinin önünden geçer.. ADAM: "Ey Mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?" MECNUN: "Be adam ben Leyla'yı düşünürken seni görmedim, Sen Mevla'yı düşünürken beni nasıl gördün ?
Doğru demiş mecnun
Buralar baya boş kaldıı neredesiniz millet ramazanın son haftasına geldik
Evet dostlar muhabbete gelin bakalım. :)
aynen yoklamada herkes bulunsun ben her gece uyumayacam sahuru bekleyecem hedef bu ay 30 da 30 oruc tutup 5 vakit namazı eda etmek 2 sene önce bu hedefimi yapmıştım gecen sena yapamadım inş bu sene tekrar yapacam :459956:
İlk gun fena geçmedi hiç zorluk cekmedim hava zaten soguk buralarda neredesiniz supersat ahalisi
Selam süpersat dostları,bu akşam terafih namazına gittim,meğer hatimle kılınıyormuş, kapıya yazmışlar farkedemedim,birdaha çok dikkat edecem:bowl:
Vallaha bugün saat 11 den sonra gün boyu yağmur yağdı. Sivas zaten soğuk bir memleket 2 ay sonra buralara yine kış gelecek. :D
Herkese iyi sahurlar
Sivas'ta yağmurlar hala devam ediyor ve serin serin oruç iyi tutuluyor. :) Sizin orada hava durumları nasıl dostlar.
Burada yagmur ve hava serin gidiyor su an için iyi 2 ay sonra kış gelir zaten biz zaten bol bol yagmur alan bölgede oturuyoruz kömürcüler ve dogalgaz sektörü iyi kazanıyor :)
İstanbulda havalar iyi ne sıcak ne soğuk rahat tutuluyor şimdilik ,tutana allah kolaylık veriyor ,sağlıcakla kalın
Buralar boş mu kaldı ne yaptı :) herkese iyi akşamlar dilerim ne var bu akşam menude arkadaşlar yediginiz sizin olsun
Herkese iyi geceler sahura az kaldı :) cabbaride yok mani okuyan eskisi gibi