:present::459956:arkadaşlar filbox platformu ağustos ayı itibari ile kart satışına kartlı abonolik satışınada olanak sağlayacaktır...:clap2::
Printable View
:present::459956:arkadaşlar filbox platformu ağustos ayı itibari ile kart satışına kartlı abonolik satışınada olanak sağlayacaktır...:clap2::
Nihayet!..İyi haber..:wave:
İşte o zaman alırım çünkü kart bölümüm cihazda boş modül bölümüde D-smart a ait ama temkinli olarak bekliyorum çünkü tivibu da kart satışı yapabilir onu daha mantıklı buluyorum.
cihaz kart eşleşmeli mi olacak acaba
hayır öyle bişiy denmedi anladım kadarı ile ***** kart sistemi gibi bişiy olabilir
( Aydın Çamlıbel ([email protected])
19.06.2015
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kime: ----
Bu iletiyi göster...
Kimden: Aydın Çamlıbel ([email protected]) Gönderme tarihi:19 Haziran 2015 Cuma 13:35:32Kime:mustafa --- (----------)
Mustafa bey kart konusunda da çalışmalarımız sürüyor Temmuz sonu -Ağustos başı karımızda
Piyasada satılıyor olacak.
İlginiz için teşekkürler.
-----Original Message-----
From: mustafa ---- [mailto:--------.com]
Sent: Thursday, June 18, 2015 2:00 PM
To: Destek Filbox
Subject: Kartlı abonılik
Kartlı abonılik olmayışı baya kötü olmuş bir Sürü kişi kart vermediniz için almıyor abonılik en kısa sürede kart dağıtırsanız sizin içinde bizler içinde güzel olacaktır tşk
Filbox modüllü ve humax cihazlı abonelikten sonra kartlı üyelige başlamıştır. HD uydu cihazlarında kart girişi olanlarda artık filbox ailesine katılabilir.hayırlı olsun.
Şuan 12. aylık üyelik 99.tl.
FİLBOX KART SİZE YETER!
Filbox’la sevdiğiniz SinemaTV,
SinemaTV2, SinemaTV Aile, SinemaTV 1001, SinemaTV Aşk, SinemaTV
Aksiyon kanalları ile sinemaya doyacaksınız.
Hem de yılda en az 1000 film ve 25 farklı dizi ile birlikte.
Yeni eklenen kanallar ile şimdi filbox daha da renkli
Filbox Kart girişi olan HD uydu alıcılarında ve dahili uydu alıcılı HD
televizyonlar aracılığı ile kolaylıkla kullanılmaktadır.
Sadece televizyon kumandasını
kullanarak kanal geçişlerini yapabilir, kanal yerlerini ayarlayabilir, ses
seviyesini değiştirebilir ve tek kumandayla kontrol edebilirisiniz.
Filbox KART, IRDETO Kart Destekli girişi olan uydu alıcılarında kolaylıkla kullanılmaktadır.
Ürün Özellikler:
Irdeto Kart
Garanti Süresi : 2 yıl
Yayın Desteği : Mpeg2, Mpeg4
teşekkürler bilgi için
Bos is bukanallar
yanılıyosun çıksın kartı bak nasıl satış yapacak adamlar dsmarttan ne eksi var sinemaysa sineme belgeselse belgesel başta zaten servercılar alacak...
tabi oda bir olasılık ama kanalların diğer platformlarla kıyasladın zaman bu kadar kısa sürede iyi toparlandı belkide emuyla da izlenecek ama oda bir reklam olur onun için düne kadar cw ile izleniyodu malum paket hatta hala izleniyor ymod ile diye biliyorum..saygılar...
Kesinlikle haklısınız kıyaslama bazında düşünecek olursak "şahsen benim gözümde" şuan da Filbox ülkenin En Kaliteli Platformu Konumunda Ancak Her Fırsatta Hem Forumlardaki Platform Destek Ekibine Hem de Filbox'ın E-Posta Adresine istek belirtmeme rağmen isteğim başka bir platformda gerçekleşti örneğin ben bir forum sitesinde bulunan Filbox Destek sayfasına h2 ve bbc earth kanallarınıda platformunuza ekleyebilirmisiniz dedim ertesi günü ttnet bbc earth kanalını platformuna ekledi eğer h2 kanalınıda platformuna ekleyip türkçe dilde yayın imkanı sunarlarsa sadece o kanal için üye olurum, tabi yine kendi adıma konuşuyorum şuanda en kaliteli yayın h2'de ve bu nedenle bu kanal hangi platformda olursa olsun diğer platformlar benim için bitmiştir (server aboneliği hariç şuanda internet sıkıntısı çektiğim için abone olamıyorum) :)Alıntı:
Saygılarımla.
Bilgi için teşekkürler...
arkadaşlar...filbox şifre kartlı yayına ağustos ayında başlayacağı zaman hayırlı olsun...:sunglasses2:
arkadaşlar...filbox şebekesinin şifre kartları ağustos ayının başından itibarenmi satışa çıkacak ve kart ücreti yıllık 99 liranın altına düşmeyecekmi? bilgi sahipi forumdaşımın aydınlatmasını isterim...:49857458:
hangi uydu cihazları açacak drembox uyacakmı
Bence de çok satacak tüm herkes serverine en 2 adet alacak zamanla görürsünüz
next minx hd kart çaliştir
arkadaşlar...next pandora uydu alıcımın kart yuvası mevcut filbox kart kesin çalışırmı?...:)
çok güzelde filbox kanal eklese anımaux ab moteurs science via chese pech natgeolar eurosport 2hd gelse ne güzel olur
kartı çıksın üye sayısı arttıkça tabiki eklenecektir diye düşünüyorum kaliteli kanallar ama kartta yılan hikayesine döndü:)
Filbox Irdeto Kart ön sipariş alımı geçici olarak durdurulmuştur.
Yayıncı kuruluşun piyasaya çıkaracağı yeni ürün olan '' filbox Irdeto Kart '' bazı teknik sebeplerden dolayı proje yayıncı kuruluş tarafından askıya alınmıştır.
Ürünün piyasaya çıkış tarihi veya satışa sunulup sunulmayacağı belli olmadığından, firmamıza ve sözümüze güvenip Next & NextStar Teknoloji Market adresimizden ön sipariş veren müşterilerimizin para iadelerinin yapılması da bugünden itibaren başlatılmıştır.
Konu ile ilgili tüm üye ve müşterilerimizden ve özür dileriz.
NEBUTV
paylaşımdan korktular sanırım...:)
filbox kesin caydımı yani kart çıkarmaktan peki?:warn:
İşte şimdi "fal zamanı": "FİLBOX kart satışı yapacak mı, yapmayacak mı?..Bunu ne kahve falı kurtarır ne de bakla falı..Papatya falının da mevsimi değil..:8[1]:Canın cehenneme...:wave:
Param hesabıma iade edilmiş demekki bu siteye ulaşan durum bu.
Kartlı satış yapmassa zarar eder modüllü kaç kişi kullanır kartlı kaç kişi kullanır. Bir bakmaları lazım ben asla almam mesela birine öneriyom ooo modülse boşver diyor iyi düşün filbox para kazanmak istemiyomusun...:)