Bugun gunlerden 29 temmuz windows10 guncelleme yaparak yani uptade yaparak 1 yıl bedava kullanma sağlayacak hem sistemi tanıma amaçlı bir degerlendirelim istedik birde kimler kullanacak kimler kullanmayacak yorumları alalım istedik ..
Printable View
Bugun gunlerden 29 temmuz windows10 guncelleme yaparak yani uptade yaparak 1 yıl bedava kullanma sağlayacak hem sistemi tanıma amaçlı bir degerlendirelim istedik birde kimler kullanacak kimler kullanmayacak yorumları alalım istedik ..
Açıkçası ben düşünmüyorum Windows 7 güzel Windows 8 zaten beğenmedim Windows 10 acelem yok şimdilik ilerde kuracam bakalım
Geçerim. Beğenmez isem 7 ye devam
W7 devam
Windows 10 orijinal Türkçe çıktıysa hemen yükleyecem.
Windows 7 den Memnunum. Ama Ilerde Belki
windows 10 xp nin üst versiyonu olarak düşünülmüş ama bazı araştırmalar windows 10nun tam anlamıyla hizmet verecek duruma gelmesinin 1,2 yıl sonra olacakmış ozamana kadar hıcbırsey yapmam :)
ben geçmeyi düşünüyorum 8.1 kullanaıyorum win10 daha hızlı ve stabil olduğu
söyleniyor denemekte yarar var
Ben kararsız kaldım yinede deneyecem olmadı recovery ile geri dönerim win 7 ye :)
Win7 iyi suan degistirmeyecem
7 ye devam.diğerleri pek sarmadı :)
Bende devam edeceğim win7 ye, artı tanamıyla oturdu win7, win8 i hiç beğenmemiştim zaten bir sistem oturuncaya kadar hiç bulaşmamak gerekli bence
windows 10 denemeyi düşünüyorum beğenmezsem win7 ye geri dönerim.
şu anda yükledim bakalım
işletim sistemi olarak en mükemmel bir uygulamadır.Önerilen sistem gereksinimleri ve yeni nesil teknolojisindeki yeri muhakkak kolaylılığı ve hızlı bir çevirime sahip olan bir uygulamadır.fakat gelişmeler ve sistem şu an açık ve yükselişi devam edecektir.Tüm arkadaşlara öneririm.
iyi forumlar
win7 ile devam şimdilik.
Ben kurmaya başladım win 10 nasıl birşey deneyecem olmazsa win 7 geri dönerim recovery ile
arkadaşlar 1 yıl sonunda ücret mi ödyecegiz bilen var mı
Ben cok begendim win 10 u cok güzelmiş gerçekten
bende yeni yükledim windows 10.tavsiye ederim.oldukça farklı,güzel dizayn etmişler..
Ben beğendim, super olmuş
Bence 10 güzel olmuş. Tavsiye ederim.
tesekkurler emegi gecenlere
faydalı olucak bence
w.7.e şimdilik devam.almanya dönüşümde düşüneceğim.
win.8,1 pro kullanıyorum ama win.10 a geçmeyi düşünüyorum.
Usta Bana Tavsiye Edeceginiz Hangi Sürümse Linkini Verin Tekrar Yükleyim
win 7 ile şimdilik idare ediyoruz....
sıfırdan kurulum yaptım. ilk çıktıgından beri kullanıyorum.
Görsellik ön planda, iyi bir windows diyemicem.
Geç açılma var. Yeniden başlat yaptıgımda şifre ekranı geliyor, halbuki ben şifre belirlememiştim. Az önce ekran karardı, ışığı sıfıra indirmiş kendi kendine.
windows 7 çok çok daha iyi fakat bikaç stabilite güncellemesi ile w10 tercih edilebilir.
Şuanki w10 beta gibi olmuş :)
oglum kurmuş yanlız bazı özel dosyalarım açılmıyor birde3 kolonlardan ses gelmiyor windos 7 böyle sıkıntılarım yoktı vakit bulursam tekrar windos 7 dönücem:49857458:
berbat
Win 7 Ye Dönemiyorum Yardımcı Olabilecek Varmı
Gectim ve işte bu sefer olmuş diyorum. Şu ana dek hiç bir problemle karşılaşmadım. Hızlı, performansı yüksek. Bence gayet iyi.
geçmem
windows 10 sistemi super tavsiye ederim.
win 8.1 kullanıyorum 10 'a geçeceğim
Evet en kısa sürede
çok değerli dostlar az önce win 10 a geçtim kendi otamatikmen güncelledi. bayağıda güzel ve hızlı kısacası herkese tavsiye ediyorum.şuan için herşeyiyle çok güzel. saygılar sunarım.
bence geçin kardeşim mükemmel olmuş hiç düşünmeyin yükseltin
ben gectim 1 gün sonra acılmadı mavi ekran hatası aldım
ama cocuklar kurdalamış tekrar yediye döndüm bir daha denicem
Evet ben de geçtim şimdilik gayet güzel
ben geçmeyi hiç düşünmüyorum..! çünkü çoktan geçtim bile..!
çok güzel ve stabil çalışıyor.tavsiye ederim.
Mıcrosoft Win8 ile adeta kendini batırdı. Diğer ülkeleri bilmem ama Ülkemizde bazı alışkanlıklar çok zor kırılır. Sen git Başlat menüsnü kaldır ve tamamen dokunmatik pc lere göre bir işletim sistemi yap ama normal pc kullancııları unut. Ehhh bu yanlıştan döndü ve normal pc kullancılarını düşünerek işletim sistemini tekrardan dizayn etti yoksa bunu yapmasaydı android gercekten alıp başını gidecekti.
windows 8 gördükten sonra yeni gelen windows 10 nunda 8den farkı kalmaz en iyisi windows 7.
Ben kurdum 3 önce şu ana kadar bir sıkıntı görmedim gayet kullanışlı