Bakalım supersatforum uyeleri hangi özellikli TV modeline geçmişler eskiden sadece tüplü ve led tv ler vardı şimdi ise Tüplü-LED TV-SMART TV-3D TV-4K ULTRA HD tv ler cıktı bakalım bir ankete dökelim istedim.
Printable View
Bakalım supersatforum uyeleri hangi özellikli TV modeline geçmişler eskiden sadece tüplü ve led tv ler vardı şimdi ise Tüplü-LED TV-SMART TV-3D TV-4K ULTRA HD tv ler cıktı bakalım bir ankete dökelim istedim.
Lg 49uf 8507 4k led tv 60fps
Bende led tv var su an böyle gidiyoruz bakalım vestelin led tvisini kullanıyorsum HD kanallar cok mat gösteriyor
philips 40 puk 6400 kullanıyorum yeni aldim
ben yeni dönem nordmende led kullanmaya başladım. bu tür televizyonlara çok para veremk istemiyorum, ortalama ömürleri 3-5 yıl, Daha sonra tamir için en az 200 tl masraf koymaya deymez. bozuldumu at, en adisini en ucuzunu tekrar satın al. bu tür televizyonlar halen geliştirilmediler. herşeyleri çok adi henüz.
panasonic 50 etv60 mükemmel bir tv
ben beko 4k 121 ekran aldım birde 800hz olunca mükemmel görüntü oluyor
4 k kullaniyorum ekim ayina dogru birde 4 k uydu cihazi alirsaam tam olacak
Samsung 32f5570 smart led tv
4K 3D Ultra HD LED TV 65 inç kavisli ekran olarak mükemmel bir tv ile seyir rotasındayız.
Bu konuda sizlere konu açarak detay vereceğim
Şu an LG 49UF 8507 4k ve Samsung 40 D6000 LED tv kullanıyorum. Biraz borcu azaltınca Samnsung Super ultra HD CURVED alacam. :D Birde GIGABLUE 4K aldıkmı işlem tamam olacak.
Tabi kullandığım techizatlar imzamda yazıyor artık orayada sığmayacak gibi :D
SAMSUNG LED TV yi yaklaşık 6 senedir kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Her markanın amiral serileri vardır. Bunun yanında her tür kullanıcı için ürettikleri fiyat bazında düşük serileride var. Amiral gemi olan serileri alırsanız uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız.Alıntı:
Bu tv olayında şu an piyasa durumu ve elektronik parça üretiminin değişmesi nedeni ile herşey değişti. Özellikle kişiler TÜPLÜ TV tamiri fiyatları ile LCD tv fiyat tamirini çok kıyaslıyorlar. Şuna bir açıklama getireyim. Tüplü TV tamri zamanında tv ler gercekten çok pahalıydı. Parçalarıda pahalıydı. TV nin tüpü bittimi at çöpe. Yada trafosu yandımı tv nın yarı parası gibi ücretler çıkıyordu. Şimdi piyasaya çin işi giridi kondansatör entegre direnç trafo gibi ürünler resmen bedava gibi fiyatlara indi. Halen eski tüplü tv tamiri yapanlar 20 tl ye bile tamir yapınca led tv tamirinde n 200 tl istendimi ikisinide aynı kefeye koyuyorlar. halbuki birinde parça komple değişirken birinde 50 kruşluk paraç değiştiriliyor.
LED tv de panal arıza yaptı tüplü tv de olduğu igibi direk yenisi. Ama anakart arızasında eskisinde tamir olayı vardı yine led tv lerde bir çok yerinde tamir yapılıyor ama maalesef tabiki tamir fiyatıda öyle 20-50 gibi ücretler olmuyor ama zamanla bunlarada fiyatl düşecek.
Panasonic Plazma kullanıyorum..Tabiiri caizse Taş gibi :) Elin Japonu nasıl yapmışsa bozulmuyorda :) Niyetim 4K panele geçmek...bakalım..
Bende de 42"Smart-LED Phılips ve 33" Smart-LED LG Tv var.İkisinden de memnunum.
volkan usta televizyonu arızalanan led tv sahibi. tv'nin tamir ücretinin 200 liradan 500 liraya kadar masraf çıktığını duyunca ne inanıyor, nede yaptırmak istiyor. en son olarak sağa sola bir sürü yere sorduktan sonra tamir için bizimle pazarlığa oturuyor. bunun pazarlığı olmaz. bir kart ücreti 200 tlden başlıyor. hem besleme kartı hemde anakart arızalı olunca fiat 500 liraya denk geliyor. gerçekten led tvlerin tamir ücretleri az değil. bugün besleme kartı kaç liraki 200- 350 lira arası kart parası alınıyor. zaten her iki kart arızalı olduktan sonra geriye tvden panel sağlam kalıyor. üstelik bazıları değiştirdikleri kartlara 1 yıl garanti veriyor. hadi 1 yıl dolmadan televizyon tekrar gümledi. marka eski aynı üretim yok. servisi garanti içi gidince servisle karşı karşıya kalıyor. bazılarıda garantisiz iş yapıyor. ben şahsen elektronikçi olmama rağmen tv ye 100 lira masraf koymam. en adisini en ucuzunu alır kullanırım bozuldumu at. yenisini al. tüplü tvlerinde tamir ücretleri az değil. 72 ekran ve üstü bir trafo fiatı 75- 80 lira + tadilat yapılıyor en az 150 lira masraf çıkıyor tüplü tvye. yeri gelince 50 kuruşluk bir parça değiştiriyoruz. 20-30 lira para alıyoruz. ama 20-30 lira nerde 200- 350 veya 500 lira nerde. volkan usta yanında yaklaşık olarak 6 senedir kullandığın tv var diye yazmışsın. ya tvyi çok kullanmıyorsun yada inan bana şans eseri bu kadar dayanmıştır. tabi kullanıcıdan kullanıcıya 1-2 yıl far eder diyelim, ama bunların ömürleri maalesef 3-5 yıllık. yaşadığım yerde henüz 4 yılı sağlam çaılışan tv henüz görmedim sağlıcakla kal saygılarımla aliharbiye.
samsung 129 ekran plazma bozulana kadar devam.
Lg 49uf 8507 4K-3D 49"
SAMSUNG lcd 32"
yaklaşık 5 yıldır samsung D serisi 117 ekran 3D Smart tv kullanıyorum.garantideyken 2 kez arıza yaptı.garantiden sonrada anakart arızası yaptı 400 tl ödedim.evime bir daha samsungun çöpünü almam.
Lg 55 ub 830v 4k
Lg 55 ub 830v 4k birde lg 42 lb 760
İmzamdaki 2 tv var. Ama görüntü canlılığı konusunda Samsung daha iyi. LG nin panel aydınlatması zayıf kalıyor.
Hayırlı ramazanlar, bende tüplü den kurtulup dehili uydulu tv alayım dedim,niyetim ayrıca uydu cihazı olmasın idi, phlıps tv aldım, görüntüsü iyi,genelde memnunum,fakat dahili uydu bir işe yaramıyormuş,dolayısıyla eski uydu da HD olmadığı için mecburen yeni cihaz alma zorunluluğu doğdu.kısmetse editör hacamın tavsiye ettiği cihazı almayı düşünüyorum, hele ramazan geçsin.Netice olarak tv den memnunum, sağlıcakla kalın
Şimdilik lg hd kullanıyorum uygun fiyata löve bulabilirsem almayı düşünüyorum bu markanın tüplüsünü kullandım ondaki renk canlılığı lg de yok.
55 inç vestel ultra.4k
filips 4k 3d android 49 pus 123 akran 1 yıl oldu tv nin dihili uydusu kötü bende 3d machina aldım 2 si süper uyumlu aoldu zannedersem türkiyede en net benim tv android olması ayrı güzel istedigim filimleri tam ekran olrak izleniyor 4 cekirdek olması iyi hızlı smart kullanıyorum şu an icin memnunum görüntü icin filipstv yanına 3d machina alırsanız sanırım süper ikili olur konu acılmiş paylaşayım dedim yanliz android tv alacak arkadaşlara tavsiyem android 5 lelipop veya 6 sürümü cıktı deniyor bunlardan birini alın android 4 4 2 kitkat eski sürüm benim tv gibi cok uygulama yüklenimiyor bilginize genede tavsiyem androidli bir tv almanızdan yana
Sanırım burda en geri kalmış benim. Hala SONY 72 ekran tüplü tv kullanıyorum. Görüntü çok süper o yüzden ona kıyıp LED tv ye geçemedim. Saygı ile.
32LB652V LED CINEMA 3D Smart TV
Sony da Taş gibidir ama tüplü tv ler iyi ama coluk çocuk olunca led mecbur oluyor kanber hocam sallıyor çocuk bendede tüplü vardıı açıp kapata açıp kapata ana kart bozulmuş 300 masraf cıktı çöpe attım yeminle astarı yüzünden pahalıya geldi döndük led tv lere
tv ler inceldi insanlar kalınlaştı :49857458:
smart tv idare eder
Ben iki yıldır Sony Bravia 82cm
Lcd kullanıyorum ikinci el olarak aldım
Daha önce samsung Bekoda kullandım
Sony'nin görüntü kalitesi başka tvde yoktur
Bence kullandiklarimin yanında sanki
4k görüntüsü veriyor bana göre bu işin mucidi
Sony 'dir kullanan arkadaşlar bilir görüntü kalitesi tartışılmaz bence 4k tv alsam yine soniyi tercih ederim
güzelmiş.
Samsung 3D smart tv
lg 47la860v
Samsung JU557500 Kullanıyorum
Bende 2 tv var ikiside Samsung biri samsung smart 4k ultra hd led tv diğeri de samsung hd plazma tv ikiside 101 cm
LG 43 UF 6407
Samsung LED Tv.
philips ULTRA HD 6600 serisi 127 ekran aldım 4K yayınlarına uyarlı dediler ama trt 4k yayınından maç izleyemedim ses var görüntü yok aldığım bayiye gittim yazılım atıması gerekiyor dediler netten güncelleme yaptım ama malasef 4K yayınlarını çekmiyor
tüplü kullanıyorum ama yine de hq kanallarını güzel gösteriyor yani yine de ıdare eder benim uydu alıcım redline daha yeni aldım bakalım bunu ne kadar kullanıcam
LG 50pw450. seviyorum keratayı.:)
fassfaasfssa
Kitlenen Full HD TV Box.
Sayın admin ve üyeler!
Monitörü TV ye çeviren Full HD TV Box kullanıyorum önceleri herşey tamamdı.Fakat kullanma esnasında nasıl olduysa menüye geçemiyorum . Aynı zamanda kanal ayarıda yapamıyorum bu hususda bilgileri olan siz üyelerden yardım bekliyorum.
Teşekkürler
Anket süresi doldugu için konu kapanmıştır