Anketimizin konusu bu hafta Derbi Maçı Size Göre Derbiyi Kazanan Kim Olur ?
Printable View
Anketimizin konusu bu hafta Derbi Maçı Size Göre Derbiyi Kazanan Kim Olur ?
fbkazanır bencede
Temiz bir maç olsun, önce dostluk sonra BEŞİKTAŞ kazansın.
Gönlüm Beşiktaş diyor:emoji4:
Fenerbahçe rahat kazanır
beraberlik olur gibi
bjk mancester gibi saldırırsa kaderine razı olur bekleyip fenerin üzerine gelmesini beklerse kazanma şansı yüksek olur benim düşüncem
BJK benfica macının 2 ci yarısında oynarsa yener abubakarın gol kacırma sansı fabrininde surekli ayagında top cevirmemesi lazım
Sow o gün sahada olsun yeter saha ve seyirci bizim için büyük avantaj birde yenilmeyen takımlara biz bayılıyoruz
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence Fenerbahçe kazanır
Maçı eğer geçen hafta yani rize fb maçını yöneten hakem tekrar yönetirse fb yüzde yüz galip eğer başka hakem yönetirse tam tersi yüzde yüz malüp
Beşiktaaş bu maçı alır benficadaki oyun olursa tabikide
Son haftalarda Fenerbahçe iyi seri yakaladı tahminim bu maçın favorisi olur
Bjk alır. Güveniyorum
fb favori..
Beşiktaşın artık puan kaybetmesi lazım yeter bu kadar puan ona..
Fenerbahçe rahat kazanır .
Tabi kide fenerbahçe kazanacak çünkü çok iyi seri yakaladılar beşiktaş biryer de puan kaybedecek o da bu maç
Fener kaybedecek... fener kendi sahasında pek bir artısı yok beşiktaşa karşı ... Vodafone arenada olsa bi nebze fenerin şansı olabilirdi ama kendi evinde bol bol hata yapacaktır stresten dolayı bilginiz olsun...
tabiki beşiktaş
Maç yabancı kanal vercek
Futbol akıl ve taktik oyunudur.Bu felsefe altındaki oyun kazanır ve oynayan kazansın
bjk:3 fb:2:459956:
Bir Galatasaray lı olarak berabere kalmasını dilerken ankette Fenerbahçe kazanırı işaretledim.
Beşiktaşı 3 - 1 yenersek Lisanslı Fenerbahçe formam gelecek :D
B J K 2-1 ALACAKTIR SON DAKİKACI BEŞİKTAŞ SEN ÇOK YAŞA !:emoji106::emoji122:
Bu maçı yabancı platformlar verecekmi acaba
bjk her türlü