Mac ici ve sonu yorumlar buraya
Printable View
Mac ici ve sonu yorumlar buraya
Cimbom berbat oynuyo resmen takimin sutu dahi yok
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acıların çocuğu küçük emrah...
Benim elestirim genel olacak.
Ne yazik ki ne taraftar taraftar gibi.Ne sporcular sporcu gibi.Ne yönetici yönetici gibi.Nede spor programlari spor programi gibi.
Eh. ! ? Ne bekliyorsunuz.?
cincon hakettiği sonucu aldı bence. Artık geçmişi şaibeli bir takım. Son Hakan Şükür olaylarında kimlerin ne olduğu ortaya çıkmıştı.
Zaten Tudoru bile takım başına getirirken yaptıkları uygulama ne olduklarını belli ediyor. Ayrıca karabükü yüzüstü bırakan tudor sen bu saatten sonra ağzınla değil bir tarfalarınla kuş tuttsan iyi bir teknik direktör olamazsın.
Haftayada bide biz atarsak 3-4 tane cincon ve tudor yolcu.
Tudorun göreve getirilmesi başlı basına hataydı rikirik kalabilirdi gs yi kurt hoca ayaga kaldırır bence oyuncular dun resmen bilerek macı verdiler gibi atagı olmaz mı bir takımın ya inanın dun akşam amator bir takım vardı basaksehirin karsısında muslere olmasaydı 8-0 olacaktı
zaten müslera dışında kim varsa bir çuvala koyup floryadan geçen çöp kamyonuna atmak lazım...bunların çoğu son kullanma tarihi geçmiş çöp...ruhsuzlar...emre belezoğlu gibi şe...zin maskarası oldunuz...
kardeş...sende bir galatasaraylı olarak görmen gerekirki seviyeyi ben deyil bu kulübün futbolcuları düşürüyor...eleştirdiğimde çengelköyspor futbolcuları deyil GS'dan bahsediyoruz. ben türkiye kupasında ve avrupa kupalarında olmayıp,liğ şampiyonluğun çok uzağında kalan fakat hiç olmassa son maçlarında biraz taraftar birazda kendilerinin gururu için oynaması gerekirken musleranın önlediği bir hezimetten sonra methiyeler düzmemi beklemiyorsun umarım...taraftar takım başarılı olduğunda göklere çıkarır,başarısızlıktada yerin dibine sokar...dünyanın heryerinde kural budur...umursamazsan seni kimse umursamaz...
hangi cimbomluya sorsam maçı başakşehire bile bile verdik diyorlar... ya beşiktaşın şampiyonluğunu bu saatten sonra kimse engelleyemez ... başakşehiri FENERBAHÇE enseler ikinci olarak şampiyonlar ligine gider diyorumm:459956: