Arkadaşlar bu konu pek çok forumda yeniden hortladı ancak kanalı aradığınızda gerçeği öğrenirsiniz çünkü ben daha 2 gün önce star tv'yi aradım ve konu hakkında ki malum olan soruları sordum ne zaman açılacak ? HD olarak mı açılacak ? Sorularımı sorarken telefondaki kadın sessizce ve dikkatlice dinledi ve sorularım bittikten sonra da şunu söyledi star 2 adında bir projemiz bulunmuyor evet önceleri böyle bir proje için bir kaç adım oldu ancak sonra vazgeçildi dedi bende kadına dedim ki sizce de star tv'ye üvey evlat muamelesi yapmıyormusunuz yani kanal d'nin tv2'si show'un show max'i atv'nin a2'si tv8'in tv8,5'i history'nin h2'si varken neden star'ın star 2'si yok ? dedim kadında bana history'nin h2 kanalı mı varmış Türksat uydusunda diye sorunca istemcizce bir kahkaha patlatmak zorunda kaldım tabi benimle birlikte kadın da hafiften güldü sonra izeh ettim kadına history meselesini ama asıl konuya gelecek olursak arkadaşlar star tv star 2 adında bir kanal falan açmıycak ya da o telefondaki hatun beni kekeledi bilmiyorum ben resmi olduğunu düşündüğüm kaynaktan aldığım bilgiyi aktarıyorum size sadece cümleten hatırlı sabahar herkese..