Bunun anketinide yapmıştık supersatforum olarak %89 a yakın kaldırılmalı diye oy vermişti Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yeni KHK ile evlilik programlarının yasaklandığı ifade edildi.
:present::present:
Printable View
süper oldu
Bu kaçak kanalların sonuda gelir inşallah
son zamanlarda duyduğum en güzel haber:present:
Şimdi Pazartesi bu programların saatini bekliyorum.
Zuhal Topal - Seda Sayan - Esra Erol işsiz mi kaldı ?
meğerse olağanüstü halin yararlı yönleri de varmış..!:8[1]:
Yasak bizdeki proğramları etkilemez, bunlar zaten uyuşturucu proğramları yoksa ev hanımlarının düşünmelerinin önüne geçemezler.
iyi olur inşallah uygulanır
Merak etmeyin 15 güne gündüzleri için yeni yapımlar çıkar. Bunun böyle olacağını az cok kanallar biliyordu yeni projeler hazırdır. Saçma şeyler yine çıkar yine izlenir.
ohh bea.. iyi oldu valla. eften püften programlardı zaten. kültürel program koysunlar daha iyi ya..
gece gündüz demeden 24 saat boyunca yayınlanan ve yüz kızartan,güya cinsel gelişim sağlayan ürünlerin de reklam ve satışı yasaklanmıştır inşaallah..!
Güzel bir haber.
cumhurbaşkanın başka işi kalmamış...evlilik programlarının kaldırıp kaldırılmayacağı konusunda anket yapıcak...yok ya birde esra erolun proğramına katılacağını,talipleri için kriterlerini yazan bir mesaj yazsaydı...
Bu hesap sahte değil ben uzun süredir takip ediyorum ki Cumhurbaşkanı adına sahte hesap açılamayacağını bu ülkede facebook tan hakaret edenler patır patır toplandığı bu ülkede bu hesap 1 yıldır Cumhurbaşkanı adına paylaşımlarda bulunacak ve buna göz yumucak bir cumhurbaşkanı olduğuna inanıyorsunuz yani.
Facebook ta Cumhurbaşkanı adına çok hesap ve bunlar basın danışmanları tarafından kontrol ediliyor.Siz görmediniz mi bu ülkede facebook tan hakaret eden çoğu kişi yargı önüne çıktı bu fake dediğiniz hesabı fark edemeyip ki 1 - 2 yıldır bu hesap paylaşımda bulunacak.Alıntı:
Bu hesap sahte değil.Sahte olsa buna müdahale edebilecek bir cumhurbaşkanı olmadığını mı zannediyorsunuz?
Sizin paylaştıklarınız resmi hesaplar ama özel hesap.
Benim anladığım evlilik programların yasaklanmadığı şeklinde.
Yasaklanan, kanallarında telefonla cinsel ilaç satanlar ve arkadaşlık siteleri.
Evlilik programlarına henüz bişey yapılmamış.
Yasak, hem sesli hem de alt yazı olarak ara beni bul beni yayınlarını kapsıyor.
bugün rtük başkanının açıklaması var.evlilik programları yasaklanmadı,yayın ihlalleri olursa yaptırımlar ağırlaştı diye..! yani anlayacağınız KHK ile bizi yine oltaya getirdiler..!ama ben zaten dağın fare doğuracağını hissetmiştim..!
@Uydu34 Paylaştıgınız facebook hesabı sahte ama size göre resmi ise söyleyecek sözüm yok.
Evlilik progamları kalkmıyormuş geçmiş olsun insanımızın aklı ile dalga geçen dandik progamlar yayınlarına devam edecek.
Burda en büyük suçlu ise izleyicidir bu tip progamlar izlenmezse zaten yayınları son bulur.
Kaldırmıyorlar bu programları anlamadım esraya zuhale sedaya bakmaya devam o zaman
Evlenmeye devam :)Alıntı:
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yetkilileri OHAL kapsamında 690 sayılı KHK ile evlilik programlarının yasaklanmadığını yaptırımların ağırlaştırıldığını açıkladı.
yuh beee... hayırlı olmasın.
Sonunda artık
Bu işin şimdiden cıvığı çıktı iyicene ama kanun çıktıysa bu iş bitmiştir
esra aç kalacakmış kimene yükünü almış ona bu para ömür boyu yeter sıkıntısı bizi tutar
arkadaşlar...evlilik programları niçin halen yayına devam ediyo bugün star show atv flaş kanallarında programlar sürüyo rütük ne zaman engel olcak?...:49857458:
Programlar KHK falan dinlemeden devam ediyorlar entresan gerçekten ATV nin öncü olması lazım nereye ya nereye
çok şükür
Sezon sonuna kadar yayınlacak diye biliyorum..Yani gelecek sezon bu yayınlar olmayacak..
hayırlı olsun evlilik programları aynen devammmmm çok özür milleti salak yerine koyup bu gibi programlarla uyutup sesiz sedası milletin anasını aglatmak varken kaldırılırmı onlar salakmı siyaset aynen devam ver mehteri domates 10 tl
Forumdada yazmıştım ATV kaldırsın digerleride kaldırır iş ATV de bitiyor yaniAlıntı:
Fatih Tezcan: Evlilik programlarını kaldırmaya RTÜK'ün gücü yetmez çünkü...
Fatih Tezcan, “RTÜK ATV'deki evlilik programını kaldırabilir ama bunu resmi olarak yapamaz, RTÜK Yöneticileri harcanırlar” açıklamasında bulundu.
OHAL kapsamında hazırlanan 2 yeni KHK daha Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan KHK'da son dönemde tartışma konusu olan evlilik programları da yer aldı. Bu nedenle evlilik programlarının kaldırılabileceği tartışması başladı.
Fatih Tezcan ise konuya ilişkin Twitter’da “RTÜK ahlaksız evlilik programlarını kaldırmadı ve yakın gelecekte de kaldıramaz. Sebebi basit ama kimse konuşamaz. Yine ben anlatayım” diyerek açıklamada bulundu.
“DÖNEN REKLAM VESAİRE PARALARINDAN HABERİNİZ VAR MI?”
“Hangi kanallarda evlilik programı isimli dijital ahlaksızlık ve e-fuhuş var? Bildiğim kadarıyla ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv ve Fox Tv'de” diyen Fatih Tezcan şöyle devam etti:
“Peki sizce bu ülkede herhangi bir konuda Turkuvaz Grubu ve ATV'ye müdahale edebilecek güçte siyasi güce sahip özerk bir kurum var mı? ATV dahil tüm kanallardaki evlilik programlarında dönen reklam vesaire paralarından haberiniz var mı? Bir dostum ‘kimse inanamaz’ demişti. Casting ajanslarından ucuza kiralanan tipler, evlilik programlarının arkasındaki toplum mühendislerinin çizdikleri rolleri oynuyorlar. Mesela 'Muhafazakar hedef kitle'yi ekrana mıhlamak için İzmir erkeklerinin 'yakından' tanıdığı bir hatun ekrana başörtü takılıp çıkarılıyor. Bizim gibi bu pislikleri deşifre edecek isimler medyadan uzak tutulunca, saf halkımız bu oyunları yiyor, ne de olsa başörtülü diye izliyor.”
“RTÜK'ÜN ATV'YE YAPTIĞI GİDER, ATV'NİN ANCAK HOŞUNA GİDER”
Fatih Tezcan, “Kanallar bu ahlaksız rol model oyunları sayesinde hem dindar kesimi ahlaksızlaştırıyorlar hem de korkunç paralar vuruyorlar. Buna ATV dahil” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Aslında ‘ATV başta’ demem lazım. Neden mi? Çünkü ATV'deki program kaldırılırsa Kanal D, Show Tv, Star Tv ve Fox Tv'deki anında kaldırılır. ATV = Turkuvaz = Kalyoncular. (Kalyoncular Devlet ihalelerini alıyor.) Kısacası: RTÜK'ün ATV'ye yaptığı gider, ATV'nin ancak hoşuna gider.
Soru: ATV'deki evlilik programı kalkarsa diğerleri kalkar mı?
Cevap: Kanal D, Show, Star ve Fox'un toplamında ATV'deki siyasi güç var mı?
RTÜK ATV'deki evlilik programını kaldırabilir ama bunu resmi olarak yapamaz, RTÜK Yöneticileri harcanırlar. ATV'nin ikna edilmesi lazımmış.
Cumhurbaşkanımız Kalyoncuları ikna edebilir ama o da bu gruba müdahaleyi hiç tasvib etmez. İşlerin kendi tabii seyrinde cereyanını ister.
Soru: RTÜK ceza keserek caydıramaz mı?
Cevap: RTÜK ATV'ye 'caydırıcı ceza' kesmek için izin almış mı? :)
Buyrun, acı gerçeklerle yüzleşin.
Kısacası: Bu ülkede Turkuvaz Medya istemeden Turkuvaz Medya'ya adam çıkaracak-indirecek, program yaptıracak-kaldırtacak biri yok.”
fatih tezcan dan bi türlü hoşlanamadım ama adam doğru söylüyor.
fakat ben kanal değiştiriken Show max kanalında o saçma programın devam ettiğini gördüm
gündüz poroğramında show tv devam ediyor seda sayan.
Anlaşılan O ki programlar KHK ile kalkmadı artık konu uzamasa nasıl olur ?
Evlilik programlarının saati değişiyor
Son dönemde kamuoyunda en çok tartışılan konulardan biri olan hatta yayından kaldırılacağı konuşulan evlilik programlarının geleceğine ilişkin Anadolu Ajansı flaş bir haber geçti. Habere göre evlilik programları çocukların ekran başında olmadığı saat dilimlerinde yayınlanacak
ÇOCUKLARIN TELEVİZYON İZLEMEDİĞİ SAATTE...
"Evlilik programlarına yasak" olarak kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan KHK düzenlemesi ise algılandığının aksine, çocuk ve gençlerin televizyon izlediği saatlerde yapılan ve onların zihinsel, fiziksel ve ahlaki gelişimini olumsuz yönde etkileyen tüm yayınlara yönelik genel bir yaptırımı içeriyor.
Daha önce "koruyucu sembol" kullanılarak, çocukların da TV izlediği saatlerde yapılan bu tip yayınlar, şimdi koruyucu sembol olsa bile söz konusu zaman dilimlerinde yapılamayacak.
(POSTA'nın notu: RTÜK mevzuatında çocukların ve gençlerin televizyon izlediği saatlere 'korumalı saatler' deniyor. Mevzuatta korumalı saatler 24.00-05.00 arası dışına kalan tüm zamanı içeriyor. Bu durumda evlilik programlarının gece 24.00 ila 05.00 arasında yayınlanması gerekiyor)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kısmetse Olur yeni bölümleriyle artık sadece internette yayınlanacak!
İzleyiciler aynı zamanda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden “Kısmetse Olur” için oluşturulan sayfada programın eski bölümlerini de rahatlıkla izleyebilecek.
Yeni bölümleri ile hafta içi her gün, büyük finali ile her cumartesi saat 10.00’da kanald.com.tr’den yayınlanacak olan program “Kısmetse Olur” ücretsiz olarak izlenebilecek.
evlilik programları= yalancılıkta ve hırsızlıkta sınır tanımayan iktidar yanlısı. 12685 uydu medya yapım paket kanalları.