UEFA Europa League - Group Stage Play-Off (2nd Leg)
24/08/17 20:30 Fenerbahçe (0) V (2) Vardar Skopje
Smart Spor HD (turkey)
Printable View
UEFA Europa League - Group Stage Play-Off (2nd Leg)
24/08/17 20:30 Fenerbahçe (0) V (2) Vardar Skopje
Smart Spor HD (turkey)
dsamartan başka kanalda maçı vermiyor izlemicez o zaman ne yapalımki
Perşembeye kadar bildirirler zannımca
maçları izleyebileceğim android uygulması paylaşılmıştı konuyu bulamadım programın ismi neydi arkadaşlar
feed yayın yok mu arkadaşlar
nette izleyeceğiz başka çaresi yok ara ara donsada süper izleniyor anlatım ingilizce varsın olsun :8[1]:
Netten araştırmak lazım..
Liveonsata bu maçı bu kanalı yazmıyor utsa
İyi güzel yazmışsınızda sportklub 1 sırbistan kanalı total tv paketi olup paylaşıma kapalıdır...
Paylaşıma açık olan sportklub 1 hırvatistan kanalıdır ve maçı sportklub 1 sırbistan verecek sadece oda kapalı bilginiz olsun...
zaten dsmartın elinde bir bu maç kaldı bundan sonraki turlarda maclar tivibuda olacak oyüzden işi sıkı tutuyor
D-smart işin nesini sıkı tutucak ki az mantıklı olun bu maçı verse ne vermese ne 1 maçtan platform kurtulmaycağını eminim platform daha iyi biliyordur.Bu saatten sonra kaç adet abone toplayabilir ki bu maç namına ?
sırbia olan açık server ile maçı verecek
Türksat 42E
12698 V 9874 / FEC:3/4 /8PSK / DVB-S2
Şifre :F5 A5 B5 4F 51 86 D9 B0
paylaşın......
CW mi Biss mi
Büyük A nasıl yapılıyor.
sağolasın kardeşim
acıldı aykut hoca konuşuyor ama sinyal zayıf kesik kesik geliyor
maç saatinde netleşir bakalım
Çok teşekkürler CCW
Üstadım yayını bulamadım.
deneme
kanalın frekans bilgilerini girin kanalı bulsun biss şifresinide girin bu kanaldayken uydunun arkasındaki kapatıp açma düğmesinden cihazı resetleyin hem yayın acılıyor hende ful cekiyor deneyin bende oldu yayın gelip gidiyordu düzeldi
maçı izledik ama hüsran ilk golü bulduk devamını beklerken VARDAR duvarını aşıp gollük pozisyon bulmakta zorlandık....İSMAİL ve Aatif Chahechouhe,nun sağlı sollu yan paslarına ayak uzatan bir golcü bulamadık .... adamlar süratli ve daha diri idi defans hiç hata yapmadı sanıyorum fenerbahce henüz hazır değil yazık oldu aykut hoca için üzüldüm umuyorum tez toparlanıp lige daha iyi dönüş yaparlar :(
Fenerbahçe Avrupaya veda etti
Konu Kapanmıştır.