Dost bu uyduyu değiştirmek artık kaçınılmaz oldu;Hotbird 13° ve Astra 19.2° uyduları dışında forum serverininde iyi olduğu 3.bir uydu öneriniz var mı?.. Teşekkürler..:wave::wave:
Printable View
Dost bu uyduyu değiştirmek artık kaçınılmaz oldu;Hotbird 13° ve Astra 19.2° uyduları dışında forum serverininde iyi olduğu 3.bir uydu öneriniz var mı?.. Teşekkürler..:wave::wave:
Advertorial dost teşekkürler..Hazırda kurulu bir anten kablosuz ve boşta duruyordu.Hiç değilse onu değerlendireyim...:wave:
tohr olmassa 23,5 astrada fena sayılmaz rselturk...tavsiye ederim...
Arena sport kanalları 1.9E uydusunda server ile açık arkadaşlar
thor uydusu güzel uydu tavsiye edrim çok izledim zamanında şimdi komşu yüzünden sadece 13 39 var
Arena sport kanalları 1.9E uydusunda softcam *** ile açık arkadaşlar
Aparat ile 9.1bulamadım ben geçen gün
Tüm frekans karı sene anten 5 derece yi süper sinyal geliyor komşunun yazlıgı gelebilir geçen gun cok ugraştım ben
19.2'de canal frence paket harici diğer kanalların hepsi paylaşımda açık..23.5 tamamı diyebilirim açık.tercih senin gokbel kardeş...bence 19.2 hiç elleme,bir aparat ve elembi ile 23.5 ayarlaman..gayet basit...
teşekkürler,aynı çanakta 13 de var on derece açı ile alır sanırsam. eskiden 1_5_13 vardı,çekiyordu thor la siriusu iptal edip 19'2 yaptım .yaptırmışken 42 ye azerspace ile 5b ilave edeyim .altı uyduyu dayzege nasıl bağlarım bilmiyorum ,neyse uyducular bilir.tekrar teşekkürler
Merkez 13dereceyide olursa ince ayar ile 23.5 zor şekilde geliyor geçen sene yazlıkta cok ugraştım bende
teşekkürler sipariş vereyim hemen
Konu.basligi ve msjlari ayri.bolgeye tasidigim.bu sekil.konumuzdan.devam.eder uydu onerilerini takipe aliriz.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
thor azerı astra5 hortbort astara 19 astra23 hepsı cok güzel tavsıye ederım
34.5 batı 90 doğu arası 52 adet uydudan 8945 adet tv kanalından sinyal alıyorum ilk beş yaparsam
1- 0.8 bati thor
2-13 doğu hortbırd
3- 23.5 doğu astra
4-19.2 astra
5-30 batı hıspasat
thor uydusunu tavsiye ederim
arkadaşlar...evimizde astra 1 kr uydusuna yönelik çanak antenimiz ve alıcımızdan yayın alırız kart paylaşım üzerinden sky-deutschland,movistar espana,avusturya ve hollanda paketlerinin şifreli kanallarını yüksek hızlı internetimizin keyfiyle izleriz tavsiye ederim...:sneaky:
en ucuz dısegc motor 150 tl den başlıyor birde bunun kurulumu var iste o para ben 2006 da 50 tl vermiştim arkadaşıma o gün kurulumu ögrendim :thumbsup:ondan sonra kimseye kurulum parası vermedim de almadım da hobi olarak 10 yakın dısegc motor kurdum yakın arkadaşlarıma:49857458:
Türksat . hotbird Astra 19 doğu uydusu ve nilesat. bende bunlar var. ip tv cccam kullanmıyorum.