Hali hazırda yayını devam edenler Platformdan ücret iadesi alacaklar.
Detaylı bilgi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
bende konu acacaktım bir platform daha güme gitti üzüldüm acıkcası
benimde 5-6 ay daha üyeliğim vardı.para iadesi için formu doldurdum.ama işlemi gerçekleştiremiyoruz diye sürekli hata alıyorum.sms de attılar filbox. ama işe yaramıyor şu an.
Evet sistem çalışmıyor şu anda belliki güme gidecek bu iş.
benimde mayıs 2019da bitiyordu 48 tl yeniletmiştim demekki adamlar belli yere kadar dayandı
Bugün banada sms geldi, modüllü üyeliğim vardı, formu başarılı bir şeklide doldurup gönderdim.
Bana da bugün mesaj geldi.Formu gönderdim.Yazık oldu.
Yazık ya... Maddi imkansizlik ne hala getirdi
Bende filbox modül almayi düşünüyordum yazık oldu
🤔🤔
Sistem çalışıyor herkes bilgilerini girebilir.
Modulun arkasında noyu giriyorum hatalı diyor
hocam üyeliğin sizin adınıza olması gerekiyor ve modül arkasındaki,Alıntı:
"CA SN:1234567890" yazan kısımdaki noyu girmeniz gerek.
Filbox yayın hayatına son verdiğine göre, boşta duran dsmart modülü aktif etme zamanı geldi.
Yazık oldu şu an şifresiz yayın yapan FİL TV ile ilgileri varmı bilmiyorum bu kanal uzun zamandır türksatta şifresiz filim yayınlıyordu bu şirket ile bir ilgisi varsa desene oda gidiyor....:49857458::smiles24:
Şirketin sahibi kaçtı zaten öz kızına taciz sucundan sonra olanlar oldu şirketler satıldı platform kapandı birşeyler oldu anlam veremedigimiz bendeki modulde calışmıyor tum kanallarda şifreli uyarısı veriyor bir kere ble izlemeden kapandı
Bende bir yıllık üyeydim.Üyelik dolmadan firma iflas etti.Dünden beri uğraşıyorum,bin bir özenle formu dolduruyorum CA SN:hatalı uyarısı veriyor.Oysa hata falan yok,iade edecekler iyimserliği verip paranın üstüne yatacaklar.Bu da sanırım farklı bir konkordato uygulaması...Zora düşen firmalar minareye kılıfı çoktan hazırlamışlar...
yardımcı :wink:
bu filbox'u satın alacak biri yokmu...hazır tezgah yaa...hayret...satılmasına mani neolabilirki...
50 bin abonesi var ama uydu parasinj bile 1 aylik masrafini karsilamaz alipta milletin basina bela olur tivibu bile 1 tl ile 600 bin abonesi var ama carki dondurmez yani tahminimce tum platformlarin isi cok zor malesef
Dost benim aynı kuruma daha önce 2 yıllık üyeliğim vardı.Sonra araya D-Smart aboneliği girdi.İki yıl aradan sonra tekrar FilBox için 15 aylık abonelik yeniledim.Şu anda telefonlara cevap veren yok.Nette yayınlanan forumlara da ne denli özen göstersen de verilen yanıt kısa ve net: CA SN de hata var.Haydi sizin gibi iyimser olayım:Umarım yanıt veren çıkar...:wave::wave:
satmak için aldığımız çihazlar ne olaçak
Yayınlar hala açık görünüyor sizdede durum aynı mı?
27 KASIM 2018, komadaki yaşamın sona ermesi..
:rip:
şifreyi kaldırsalarda millet 27'sine kadar seyretse...nasılsa tekerlek patlamış...
aynen eksik olmayın telefonları bile acan yok yazıklar olsun senelerdeir böyle kapahat bizde akıllanmıyoruz sansuiden buyana hep aynı
ben artık sabit uydu aboneliklerimi kapattım platformlarla ilgili. ne yeni ne eski olan ip tv ler daha cazip ve fiyatlarıda uygun bence. tavsiye ederim
Bugün konuştum bayi olan tanıdıkla o da bayi toplantısını gerçekleştirememişler. Gün vermişler ama o günden sonra ne arayan olmuş ne soran. Kendisi arayınca da telefonlara bakmamışlar ve en son söylediğine göre numarayı kapatmışlar. Yani anlayacağınız cihazlar bayilere kardeş oldu.
Tele ON- D smarttan önce sansui free tv ve son olarak FİLBOX ta herkesi resmen magdur etti cine5 maçlar gidince belirli süre devam edip kimseyi magdur etmeden şifresiz yayına geçmişti madem platform kapanacak neden uye topluyorsunki
Bazı kişiler ayın 27 sinde yayınlar kapanacak ama sinema tv ler uydudan yayına devam edecek diyorlar.
Sorum şu madem uydu yayını devam edecek neden kapatıyorlar yayınları herkes bitene kadar izlesin.
Bence sadece ip tv ve kablo tv de yayın hayatına devam edecek firma uyduya kira ödemez.
Uydu platformlarına eklenirse onların frekansından yayın yapar bulunduğu frekansı kapatır.
Amaç uyduya kira ödemeyip tasarruf sağlamak sadece turkcel tv + kablo tv de yola devam edeceklerse kira ödemek mantıksız olur.
Yanlış bilgiye sahipsem ayrıntı bekliyorum.
Platform kapandı verdikleri tarihte geldi.
28.11.2018 saat 00:04 Filbox modül hala Davinci Learning ve English Club kanalını çözüyor yayınlar kesilmedi ?
Açıkcası hala yayınlar devam ediyor kapansada cihazdan modülü çıkarsam diyorum ama hala yayınlar devam ediyor ilginç para ödememek için mi böyle yapıyorlar bilemedim?
2 tane kanal devam etse ne olur etmese ne olur🤬
free server bile daha cok kanal açıyor bende de
English club ve da vinci kanalları da filboxtan ayrıldı.FİL TV yayınıda kesildi
filbox cihazı elinde olan varsa fabrika ayarına döndürmesin cihaz hiç bir kanal bulmuyor bilginize data frekans aktif değil artık
evet fil tv uçtu. zaten her zaman aynı filmleri tekrar tekrar oynatıyordu.