Merhaba arkadaşlar..Bilmiyorum konuyu doğru yere mi açtım ama sizden ricam IPTV destekli bir TV almak istiyorum.Maximum 1700TL olmak kaydıyla.Hangi marka önerirsiniz arkadaşlar..
Printable View
Merhaba arkadaşlar..Bilmiyorum konuyu doğru yere mi açtım ama sizden ricam IPTV destekli bir TV almak istiyorum.Maximum 1700TL olmak kaydıyla.Hangi marka önerirsiniz arkadaşlar..
Vestelin tv lerine bakabiirsiniz smart tv lerde ssıptv programı ile iptv ler seyrediliyor performansı cok iyi geldi bendeki vestel 4k smart tv
Hocam az önce Vestel müş.hiz.ni aradım tvlerimizde IPTV desteği yoktur dedi şok oldum.Herhalde mağaza olarak bilmiyor.Şimdi ben bir sipariş vercem de yanlış iş yapmak istemiyorum.IPTV için alcak bu tv yi.Yardımlarınızı bekliyorum..
Ustam biliyorum armut piş ağzıma düş gibi oluyor ama herhangi bir model no verebilir misiniz?Sipariş verecem sonra mağazada olmayacak yalan oluruz.
Vestel 20272091 buldum ama bunda var mı bilemiyorum!!
ben sana al derim smart tv menusu cıkmaz kendimi sorumlu hissederim gitti gidiyordaki magazaya soru sor istersen arkadaş benim ikinci el almış onda bile cıktıysa bu verdigin tv dede cıkması lazım cunki 4 işlemci smart tv diye yazmışlar bence alabilirsin ssıptv kolay biz sana yardım ederim yukleme işleri bilgisayardan anından oluyor ben kanal eklerken laptoptan ekliyorum tv den yenile diyorum hemen kanal ekleniyor ayrıca ücretli iptvleride izleyebilirsin
PHP- Kodu:
aynen aynen
Vestel 43UB9300 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
Buna bakabilirsin