Yeni konumuza buradan devam ediyoruz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (SSİPTV-Android Destekli Cihazlarda)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayarlara bakabilirsiniz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
Eline Emegine saglık
Teşekkürler
Teşekkürler. Emeğinize sağlık
Ellerinize sağlık
teşekkür ederiz
Teşekkürler.
Teşekkürler
Tesekjur ederim usta
uydu listesini yükledim akşam a bakarım emeğe saygı
Süper max
M3U Dosyamız Güncellendi (01.09.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
Güzel Paylaşım Teşekkürler
eklenebilirse cok sevinirim
Çok güzel bir site emeği geçen herkese teşekkürler
Teşekkürler
Konu kurallarina uymayan mesajlar siliniyor.Free de olsa ucretsizde olsa kanallarin isimlerini yazmayalim
Alıntı:
KONU KURALI 4= Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayınız.
Tesekurler
Teşekkürler.
Teşekkür ederim
M3U Dosyamız Güncellendi (13.09.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
flaşa yükledim akşama bakarım emeğe saygı bana şifresiz spor tv leri yeter
Tesekkurler
Uydu cihazı tsk
akşam yükledim izlenimim emeğe saygı
teşekkür ederim. Elinize sağlık
M3U Dosyamız Güncellendi (19.09.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Çok teşekkürler.. Emeğinize sağlık..
Çok teşekkürler.Emeğinize sağlık.
tesekkurler
Eline Emegine saglık
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
teşekkürler...
emeğinize sağlık teşekkürler
TV box I in kullanacagim.emeginize saglik
Teşekkürler
selam sayın admin hayırlı çalışmalar.
sayın admin sizden bi ricam olucak bu iptv içine ***********kanalları ekleyebilirmisinz.şimdiden teşekür ederim saygılarımla.
Cvp için teşekkür ederim hayırlı günler
Emeğinize sağlık.
Konudaki Dosyamız Güncellendi (06.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
teşekkürler
çok güzel
Eline emeğine sağlık
Merhaba. Hiremco Turbo cihazına yükleyemedim. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
Bu sekil bir cihaz kullanmadim ben ne sorunla karsiliasiyorsunuz kanallarin isimleri vs cikmazsa smarttv ler icin verilen dosyayi kullanin yukleme konusunu yapamazsaniz googleden arayin piyasa cok model var
Next 2000HD cihazda kullanmayı deneyecegim
Teşekkürler emeğinize sağlık
Elinize sağlık
emeğinize sağlık
Teşekkürler
teşekkürler
teşekkürle telefon da deneyecegim
tşkler
Konudaki Dosyamız Güncellendi (15.10.2021) .
Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
teşekürler
Android Box yaygınlaşması ile önem taşıyan bu dosyayı hazırlayan herkese teşekkürler.