Farklı bir siteden haberi gördüm bakındım buraya da üyeymiş. Koronadan ötürü vefat ettiği söylenmiş. ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İlgili üye : @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ;
Printable View
allah rahmet eylesin
Zaten uzun zamandır yoktu sitede allah rahmet eylesin degerli bir arkadaşımızdı uydu işi yapıyordu sanırım .Allah ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin forumdaşımıza
Çok degerli bir arkadasimizda bilim konularinda kendisinin yorumlarini ilgiylr takip ediyorduk.Allah rahmet eylesin uzuldum gercekten :facepalm_sf:
Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim.
ALLAH RAHMET EYLESİN
Mekanı Cennet olsun
Bismillahirrahmanirrahim.
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn." AMİN,
mekanı cennet olsun
Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah mekanını cennet eylesin gerçekten cok üzüldüm üstad sana yorumlarınla gerçekten cok degerli biriydin bilim,uzay konularında cok meraklıydın ahir zamanda merak ettigin herşeye yüce allah (c.c) sana gösterir inşallah
ALLAH rahmet eylesin inasaallah
ALLAH rahmet eylesin günahlarını affetsin geride kalanlara metanet versin
Gerçekten hem şaşkınım hemde çok üzgünüm. :( Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olsun İnşallah. Yakınlarınada Allahtan sabır diliyorum.
kardeşimize allahtan rahmet acılı eş ve yakınlarına sabırlar dilerim rabbim merhametiyle muamele eylesin inşallah allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm gerçekten..Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olsun,Nurlar içinde yatsın...
Merhaba , ben merhum ali öztürk ün kardeşi Mehmet ÖZTÜRK
Hepinize çok teşekkür ediyoruz ailece, ölenlerinize rahmet dileriz.
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, evet maalesef. Hala inanamıyoruz, şimdi köşeyi dönüp gelecek karanlığı sıyırıp gelecek diyoruz ama halen gelmedi, Gelemedi. Bekliyoruz, İnanamıyoruz
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah rabbim tüm sevenlerine ve yakınlarına sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin. ailesinin başı sağ olsun, mekanı cennet olur inşallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşaALLAH
Herkese Teşekkür ederiz, Ölenlerinize rahmet diliyoruz ailece, Allah razı olsun hepinizden
Allah rahmet etsin
üzücü bir haber ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sevenlerine ve yakınlarına sabır versin
Herkese Teşekkür ederiz, Ölenlerinize rahmet diliyoruz ailece, Allah razı olsun hepinizden
Allah hepinizden razı olsun, ölenlerinize rahmet dileriz
Tum taziyeler için teşekkur ederim şahsım adına üzücü bir durumda acıların tazelenmesi hepimizi yaralıyor tekrardan.Ali abimiz nikini kardeşi kullanacak bir nevi niki aramızda olacak konuyu kapatıyorum bu dunya sahte dunya zaten umarım gerçek ahirette bulusuruz tum dostlarla daha önce forumumuza uye eraslan -alfa 73 adlı uyducu arkadaşlarımızıda rahmetle tekrardan anıyorum