Saddamın idamını haklı buluyormusunuz
ANKET SONUÇLARI
Evet İdamı Yerinde Karar 9.97%
Hayır Kesinlikle dogru bulmuyorum 90.03%
Oylayanlar: 291 Kişi
Printable View
Saddamın idamını haklı buluyormusunuz
ANKET SONUÇLARI
Evet İdamı Yerinde Karar 9.97%
Hayır Kesinlikle dogru bulmuyorum 90.03%
Oylayanlar: 291 Kişi
ıyı olmus boyle anketler
Benim düşüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalıydı. Bu sekil idam olursa su anda asılması gereken ve bunu coktan hak etmiş biri var onunda asılması gerekir
evet bencede doğru yer ve zaman beklenmeliydi...bence bu bir idam değil,idam altında saklı olan bir tehdit ve meydan okumadır...ABD direkt olarak müslüman alemine meydan okumuştur.....
Doğru ßulmuyorum. ßu şekiLde oLmamalıydı:boese157:
öncelikle serkan yılmaz abi bu yaptığın anketler foruma gerçekten büyük bir canlılık getiriyior.her hafta bekliyoruz...şimdi asıl konu saddamın intikamı.tmm o da binlerce insanı öldürdü,astı,kesti fln ama ben bu yılda,bu dönemde bu asılma işinin olduğuna inanamadım.ayrıca bu işi bizde arefe gününde,arap ülkelerinde ise bayaramın 1. gününe denk getirmenin ise islam alemine karşı yapılan büyük bir ayıp olduğu söylüyorum.dediğim gibi asma işi ve bu işin görüntülerini ortalığa sızdırmak çok yanlıştı.ömür boyu hapis cezası bence tüm insanlık adına daha iyi olurdu.çünkü insanı ölümle cezalandırmanın içinde yaşadığımız bu devirle hiçmi hiç alakası yok.sonuç olarak bu kararı doğru bulmadım ve benim bu ankete oyum hayır doğru bir karar değildi...
Kesinlikle Admine katılıyorum. Bayram arefesinde böyle birşeyin yapılmış olması tüm islam alemini kızdırmıştır.Bu yapılan sadece güç gösterisidir.Sözde o ülkenin kukla devlet başkanıda idamı yasalardan dolayı engeleymediğini dile getirmiştir.Gerçek şudur ki Irak dahada çok bataklığa dönüşmekte mehzep çatışması iyice körüklenmekte ve silah tüccarlarının ceplerini dolduracak ortam oluşmaktadır.Bunları söylerken kesinlikle Saddamı sevdiğimden veya haklı bulduğumdan değil sadece yapılanların hangi ortamı hazıralamak için yapıldığını anlatmak istedim.Bizim ülkemizde elbet asılması gerekeni gün geldiğinde asacaktır.Ben ülkeme bu konuda güveniyorum.Sadece Şimdi sırası değildir ve o şahsiyetin asılması birşey değil;asılmanın getireceği tepkileri kaldıracak durumda değildir ülkem.Bir yandan ekonomik darboğazlar diğer yandan çıkar çatışmaları ve ülkemi bölmek isteyen dış güçlerin varlığı ülkemin elini kolunu bağlamaktadır bu sorunlarını aştığı zaman o şahsiyeti kesinlikle asacaktır emin olun........................Saygılarımla
Ben araplara kızıyorum, abd ye değil. Fırsat verirsen yapar, dünyanın kuralı bu.
Arap dediğin, gözlerinin önünde kızlarına, karılarına tecavüz edenlerle işbirliği yapıp, öyle yada böyle liderlerini asıyorlar, birde bayram yapıyorlar. Kardeşim önce sen işgalcileri atarsın topraklarından, vatanını, namusunu kurtarırsın, sonra önce o işbirlikçi köpekler barzani ve talabaniyi asarsın, sonra da ne halin varsa görürsün.
Bunlar üzüldüğümüz her kötü muameleye layıktır.
Neymiş, abd dünyanın en güçlü ülkesiymiş. Onun için elleri kolları bağlıymış. Peh!
Kurtuluş savaşını hatırlatırım size. O zamanki dünyanın en güçlü 1 değil, bütün ülkeleri, hatta taaa Avustralya dan, Yenizelanda dan asker toplayıp üzerimize çullananları, bir millet "Türk Milleti" nasıl savaş gemilerini tabuta, çıkarma yaptıkları, işgal ettikleri yerleri mezara çevirdiler?
Elbette elin arabıyla Yüce Türk Milletini bir tutmuyoruz.
Ama insanda azıcık şeref, haysiyet olmalı,
Vesselam.
bence yanlış çünkü onu asanlar ve atıranlar sadamdan da muhteber deyiller ve ondan daha zalimler
adamlar işini iyi biliyorlar.saddamı şii'lere(sanki kendileri asmamış gibi)astırdılar,çekildiler kenara yesin bir birini sünni ve şii arablaryazık olacak MÜSLÜMAN DİN kardeşlerimize
bana görede yanlış.doğru bulmuyorum.böyle olmaması gerekirdi.
valla tam arap aleminde kurban bayramı bizlere göre 1 gün erken kutlanırken asılması tam bir hataydı .idam cezasına karşı bir insan olduğum için hücre hapsiyle cezalandırılması gerekirdi . İlk görüntülerde de kendilerine Şİİ ve KÜRT gruplar diyen amerikan işbirlikçisi de allemalar ın bi ..ıçlarını açıp kına yakmadıkları kaldı . bu arada arap dünyasının da olaylara ilgisiz, alakasız ve tepkisiz kalması bana meşhur atasözünü hatırlattı . " İçeceksin Şarabı Öpeceksin Arabı " :crashs: :crashs:
kesinlikle asılmamalıydı.yine abd nin oyunu.a.b.d ıraka girdiğine bin pişman şimdi ordan kacış yolunu sunni ve şii catışması için saddam kobay olarak astırdı bence.kolaygelsin.
Neden Bİzde İÇİmİzdekİ Haİnlerİ Asamiyoruz Avrupa Ve Amerİka Saddami Astirdi Bİze Gelİnce İnsan Haklari Saddamin Asilmasi Bİle TÜrkİyeyİ KariŞtirmak İÇİn YapilmiŞ Bİr Olaydir
Benim düşüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalıydı. Bu sekil idam olursa su anda asılması gereken ve bunu coktan hak etmiş biri var onunda asılması gerekir
bu kadar insanının kanına giren ırak' ı bu duruma getiren kişinin idamı doğru bir karar fakat asılış tarzı ve zamanı beni üzdü sanki asan ş.....sizler intikam alır gibiydi.görev yapar gibi değillerdi.
kesinlikle asılmamalıydı çünkü saddam gerçek bir liderdi şimdi değil amerika tüm dünya orda olsa saddam gibi ordaki huzuru ve sukuneti sağlayamaz asılması gereken biri varsa oda imralıda bekliyor .
Bence Satdamin Asilmasini DoĞru Bulmuyorum
bence de asılması dogru degil
ona gelene kadar.....
saddam bence kötünün iyisidir
trajik bir son .........
arkadaşlar kesinlikle doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum ve burada uygulanan çifte standarda dikkati çekmek istiyorum bu şahsı idam eden görüntülerdeki cellatlar değil,ordadoğuyu yeniden şekillendirme adı altında emperyalist uygulamalar yapan ABD,ing gibi kendilerini bişey sanan devletlerdir biz burada beslediğimiz ş....sizi asmaya kalkışsak asamazsınız bunun sonuçlarına katlanamazsınız sizin için hiç iyi olmaz diyorlar kendileri ise tavuk boğazlar gibi adam asıyor astırıyorlar bu çifte standart değil de nedir?...
bişi olduğu zaman insan haklarından bahseden ülkeler buna niye karşı çıkmadı.Biz apoyu asaım dediğimizde insan hakları var asamazsınız dediler.Bu nebiçim şe.....liktirki ABD nin tüm müslüman alemine yaptığı bu tehditi biz kabullenip oturuyoruz.Asılması gereken adamı asalım önce..Bence bu şekilde olmamalıydı..
saddam ne kadar cani bir insan olursa olsun vatanı ve milleti için birşeyler yapmaya çalışmış bir devlet adamıydı..
bazıları diyor damatlarını kandırıp ıraka getirtti afettim dedi ama gelir gelmez öldürttü diye??
bunların önemi yok
önemli olan tarafı bu adamın müslüman olması ALLAH demesiydi ve üç beş çapulcu amerikalı sayesinde müslümanların sabrını taşırmışlardır müslümanlara yapılan bir küfür gibiydi arkadaşlar büyük konuşmayayım ama harp ve cihat yakındır!!!!
selametle..
Saddam bir devlet başkanıydı ve devlet içindeki sorunları öyle veya böyle bir şekilde çözmeye çalışıyordu..Irak devletinde Saddam döneminde kim haklı kim haksız onu biz yargılayamayız..kaldı ki yaşadığımız bu ülkede devletin sorunlarını nasıl çözdüğü hakkında değişik fikirleri olan var...
Görülen köy kılavuz istemez a.b.d li köpekler ve İş birlikçileri Demekrasi getirecegim diye Irak topraklarında yapmadığı zulmu bırakmıyor..
Asılması gereken Saddam değil Bu Köpeklerdi aslında..
Birlik ve Beraberliğimizi Kaybedip Irak Halkının Düştüğü Tuzağa Düşmeyeli.!!!!
kesinlikle yanlış bir karar idama karşı cıkılan bu yüzyılda canice davranılan bu sistem dogru olamaz kaldıki kelimei şaadet bile tamamlatıladan bi idam acıkca müslüman alemine meydan okumadır bu kısaca bize meydan okuyorlar
amerikaya lanet olsun.amerika böyle düşman kazanıyor selamlar
ırak ı saddam dan başkası ayakta tutamaz. şimdi ne olacak türkiye tek şey yapmalı. .ermeni-kürtleri köşeye sıkıştırmalı
amerikamın bir oyunudur arkadaşlar ABD satdamı asarak ırağı üce böldü mülümanları birbirine düşürmek için ŞUANDA IRAK KARIŞMIŞ DURUMDA
İdam edilmeliydi. Ancak bu şekilde değil. Adam şu an iyice kahraman oldu. Iraklılar ne kadar cahil olduklarını bütün dünyaya gösterdiler. Şimdi birbirlerini yiyecekler. Amerika da kenardan seyredecek.
burada olan ve okuduğum kadarı ile %99 bir oranla aynı görüşünde
Evet doğru yalnış
Neden Müslüman kanı dökenler asılmıyorda müslüman asıyor acaba hiç düşündünüzmü ?
Serkan adminin fikirlerine aynen katılıyorum. Ona gelinceye kadar, asmak gerekiyorsa o kadar çok insan varki. Kendi ülkende, yeni bir dünya düzeni kuracağım diye, 20 bin vatandaşının ölümüne sebep olan kulelerin bombalanmasına yeşil ışık yak, sonra kendi çıkarların için Afganistan, Irak ( sonra sıra nereye gelecek bakalım) saldır, Irakta 650 bin insanın ölümüne sebep ol, suçlu olrak Saddam ı astir. ....tir oradan.
sevgili arkadaşlar; belki saddamın infaz şekli uygun değildi ama o çokdan ölümü haketmiş idi. menşii ne olursa olsun binlerce masum insanı, çoluk çocuk demeden sen sinir gazlarıyla katlet ondan sonra asılırken selavatını yarım getirdin diye tüm islam aleminin gözünde kral ol. yok öyle bişey. tamam belki a.b.d'nin uygulama şekli ve zamanı yanlışdı ama; peki tek suçları o topraklarda doğmuş olan sabii süfyan bebelerin suçu neydi ki saddam onları sinir gazlarıyla katletti. saddam o silahları ve gazları nereden almışdı acaba? 1 numaralı abd köpeğiydi kendisi zamanında işi bitince boş bir çuval gibi kenara atılıverdi. birazda madalyonun öbür yüzünden bakmaya çalışalım lütfen. bu abd köpeklerinin yarın aynı uygulamaları bizim topraklarımızda yapmamaları için şimdiden tedbirli olmak lazım. KAPI ÖNÜNDE BAĞLI KARNI TOK KÖPEK OLMAKTANSA; DAĞLARDA SERBEST AMA AÇ KURT OLMAYI YEĞLERİM...
idama karşıyım helede böyle şartlar içinde bu şekil olmammalıydı düşünüyorumda müslümanın adı var ama kendisi nerde daha ne kadar bu kitapsızların arkasından nereye kadar gidecez gözümüzün önündeki perdeyi kim kaldıracak:( :praying:
Bencede asılmamalıydı.Adamın daha bir sürü davası var ve ilk verilen idam kararı ile alelacele ona kin besleyenlerin eline teslim edildi.Baksanıza adam şahadet getirmesine bile fırsat verilmedi.Ama şu bir gerçekmiş, cesur adammış, ölürken köpekleşmedi ve onu asanların nasıl köpekleştiğini gösterdi.
Irak halkına saddam gibi lider azdır bile, eğer daha gaddar olsaydı kesinlikle bu duruma düşmezdi.Sovyetler'in etkisi bitince kullanılmış bir piyon gibi kenara atıldı, ardındanda yok edilmesi gerekiyordu.Bunun içinde el altından Kuveyt'e gir biz arkandayız dendi.Oda abd yi dost sanıp girdi.Böylece hem kuveyt emirine ceza kesildi, hemde saddam'a karşı linç başlatıldı..
Kesinlikle saddam'ı tasvip etmiyorum ama dedim ya bu halka bu lider azdı bile.Dış güçlerle işbirliği yapan şerfsizler ve bir sürü hain insanın coğrafyası.Tarih boyuncada hep böyle olmuştur burası, karışıklık hiç bitmemiştir..En huzurlu zamanı Osmanlı egemenliği altında olmuştur...
Osmanlı'yıda İngilizlerle bir olup arkadan vurmuştur bu şerefsizler.Kişiler layık olduğu kişilerce yönetilir bence.Ama ne olursa olsun, insanlığpın ve müslümanlığın tek düşmanı vardır abd ve onun yandaşı ingiltere.Bunu tüm müslüman alemi bilmesi gerekir.Birbirimize kesinlikle düşmeyip sıkı sarılma zamanıdır.Abd ve ingilterenin artık tek hedefi kalmıştır Türkiye...
Halk olarak diğer milletlere benzemeyen bir yapısı vardır.Ve çözmek içinde elinden geleni yapıyor.Önce örf ve adetlerimizi arkasındanda kişiliğimizi bozarak bizide parçalamanın yoluna bakmaktadır.Son zamanlardaki oyunları görüyoruz, avrupa topluluğuna girmek adına, yapmadığımız rezilli, vermediğimiz ödün kalmadı.Uyanıpda biz ne yapıyoruz deyip bakmamız gerek..Allah ülkemizin birlik ve benliğini bozmasın.Saygılarımla..
saddam'ın asılması büyük bir yanlıştı.ayrıca kelime-i şaadet getirmesini beklemeden asanlar da müslüman olamaz. aralık ayı içrsinde 84 ameriklı asker öldürümesi.ırak'ta bir iç savaşın başlağının işaretidir .onun için acele bir şekilde idam ettiler.saddam diktatördü ancak ırak'ın tarihine ve kültürüne bakacak olursak demokrasi ile idare edilmesi mümkün değildir. sonunda ırak yine saddam gibi bir liderle yönetilecektir.
Hayır. Amerikanın oyunu...
bence asılması dogru degil asılması gerek olan sadam degil buş asılmasılazım en büyük katliyamı yapıyorlar suçlu amerika :devilprv: :46:
Helal olsun arkadaşlar çok güzel gerekeni dile getirmişler yazmışlar. Bencede saddamın asılması yanlıştı hele hele bayram günü gerçekten bu olay müslüman alemine büyük bir hakarettir.Mademki saddam diktatörlük zamanında suçluysa neden amerika saddamdan sonra kaç aylar oldu oradaki sukuneti sağlayamıyor.demekki saddam bunları bu şekilde dize getirmişki başarılı olmuş saddama helal olsun demekten başka birşey içimden geçmiyor. Yani dinsizin hakkından imansız gelirmiş derler güzel söz. işte saddamda böyle yapmıştı...
idam olmasından ziyade ona yapılan muamele ve herşeyin hiç çekinmeden internetten yayınlanması çok yanlışdı.Saddam sadece bir kuklaydı zaten.Onu asanlar da ona bu gücü verenler de ABD kendi ülkelerini işgal ettiği zaman bağdatın ortasın da zil takıp oynayanlar da hep aynı kişilerdi.Yeryüzünde kendi ülkesi düşman tarfından işgal edilince sevinen başka millet olacağına inanmıyorum.
ABD İrana karşı Saddamı hep destekledi işi bitip Saddam kontrolden çıkınca fişini çektiler.Ayrıca idam işinin Kurban Bayramı nın sabahına yani müslümanların aynı sabah kurban kestiği zamana getirilmesi de tamamen kasıtlıydı ve İslam dünyasının moralini bozmak ve yaşanacak yeni kaoslara bahane olarak kullanmak üzere düşünüldüğü kesindi.Bush efendi aklınca kurban bayramında saddamı kurban etti.
70 yaşına gelmiş bir devlet başkanı. Hem de Amerika asıyor. Müebbet hapis olması lazımdı. Saddamın asılmasında Amerikanın mutlaka hesapları var. Menfaatleri var. Müslümana, müslüman olmayan mı ceza verecek. Ben bunu kabul etmiyorum.
ben bir iranliyim saddam bildiyiniz gibi iran halkina cok zulumler etti ben kardesimi savasta kaybettim ama o insanin boyle oldurmelerine karsiyim saddam gun der bir gun olmeliydi boyle deyil
dogru bulmuyorum bence cok yanlış..
21. yüzyılda böyle vahşet olmamalı bence_!!!
ben doğru gormuyorum arife gunun yapilması nedeniyle başka bir gun oldaydı olurdu..çünkü milyonlarca insan öldurdu..
arkadaşlar size aynen katılıyorum saddamı asmak onu öldürmedi aksine onu ölümsüzleştirdi saddam vatanının birliği ve bütünlüğü için yaptı ne yaptıysa zamanın da tarihimize bakarsak bizim padişahlarımızda vatanın selayeti için bir çok kez ayaklanmaları kanlı bir şekilde bastırmıştır tabi bu zaman da bu doğru değildir daha caydırıcı cezalar verebilirdi katliam yerine oysa vatanını bölmeye çalışanları bu ülkenin askerine kurşun sıkanları krallar gibi yaşatıyolar adalet bunun neresinde ?
hiç bir devlet liderinin sonu böyle olmamalı yönetsinler ya ırak'ı saddam gibi hergün onlarca insan ölüyo önüne geçsinler ya bunun saddam zamanında böyle sorunlar yoktu hiç olmazsa kısacası saddam'ın asılması tamamıyle yanlış
aslında söylenecek çok şey var içimi döksem sayfalar almaz bana sorulana cevap veriyorum saddamın asılması gerekse bile saddamın asılma kararını onlar vermemeliydi...
Arkadaslar bende karsiyimbu asilmaya. Asmanin sebebide 163 kisiyi oldurdu diye. Eger bakarsak simdi gunde yuzlerce insanlar olmektedir Irakta. Amerika diyor benim hic bir iliskim yok bu asilmayla. Eger dogru ise niye asildiktan sonra bir amerikan ucagi saddami dogdugu yere goturuyor. Yani nekadar ABD desede bizim elimiz yok bu asilmanin icinde yalan soylemekten baska bir sey degil.
Birde tam bayrama getirmeleri cok uzucu bir sey.
Bende doğru bulmuyorum bir insanın bu şekilde cezalandırılması doğru değil canı Allah verir Allah alır bu şekilde ceza olmaz
Bence de idamı doğru değil.Hele öyle bir şekilde hiç değil:)
kardedesim adamların ıstedıgıde bu zaten sıı lerle sunnılerı kapıstırıp ıc savas cıkarmak ıstedıgını yaptırdımıda gecıp petrolun basına ıstedıgı gıbı kullanmak ısgalden once hepınız duyyodunuz su kadar varıl petrol cıkıyo dıye sımdı duyyonuzmu hıc nereye gıttı bu petroller asılacak ınsan var oda besledıgımız bırı herkes anladı.
kesinlikle doğru bir davranış değil asılmamalıydı
Dogrusunuz boyle bir sey olmamali ,oldurmek bir barbarlikdir, olumune kadar hapiste kalmaliydi, hcezasi varsa cekmeliydi. Yani bir seyleri kapatmak icin, birlerinin hesapina geliyor herhalde saddamin yok olmasi.
saddamın asılması ne orta doguda akan kanları durdurur nede orta dogu üzerinde oynanan oyunlar son bulur.ABD 2,dünya savaşı kore ve şindide ırak bastıgı her yeri bir pislik yuvasına bir bataklıga tabiri cahizse lagım cukuruna çeviren ABD kendi battıgı cukurdan cıkamadıgı gibi etrafındaki ülkeleri de bu pisligin içine nasıl çekerim sevdasında amma velakin kendi pisligi içinde bogulmaya mahkum tabi bunlar bizim şahsi görüşlerimiz bu şekilde düşünen amerikan vatandaşıda coktur sanırım evlatlarını bazılarının rantı ugruna kaybeden amerikalılarda bu işe en sonunda dama diyecek evlatlarımız niye bir hiç ugruna ölüyor.????? zalimin zulmünede bir dur diyecek vardır elbet...
tüm dünyada idamın kaldılrılmasını düşünüyorum (saddamı asanlar yaptıklarından utansın,saddamda iyişeyler yapmadı ama,herkez yaptıklarından utansın)
acizane benim düşüncem.
kesinlıkle doğru bulmuyorum. O da tüm vatan severler gibi kendi vatanını güvenliği açısından tehlikeli gördüğü kişi ve olaylara müdahale etmiştir. Bizim Apo ya yapamadığımızı o kendi ülkesinde gözünü kırpmadan yapabilmiştir. >Saddam 143 kişinin ölümünden dolayı bu cezayı almıştır. 35000 kişi veya 600 000 kişinin ölümünden sorumlu olan Apo ve BUSH hala yaşamaktadırlar. Ne acıki Bush hala dünyanın saygın? devlet başkanlarından biri. Saddamın idamına göz yuman, Apo ve Bush'un karşısında insan hakları savunucusu kesilenlere yazıklar olsun.
arkadaşlar, hepimizin sanıyorum mutabık olduğu bi konu var saddamın idamını onaylamamız. acaba niye hepimiz bende dahil olmak uzere boyle duşunuyoruz. elbette biliyoruz saddam sudan çıkmışş ak aşık değil. sizi bilmiyorum ama, ben hayatımda boylesine bir cesaret orneği gormedim, onceleri saygı bile duymadığım saddam, taaa yargılanma surecinden itibaren tutarlı bir duruş sergiledi, ama asıl onemli olan idam anındaki korkusuz duruşu ve cesaretiydi. sizi bilmiyorum ama bu benim yaşamım boyunca ornek alacağım bir davranış. arkadaşlar biz ideolojik goruşu ne olursa olsun tutarlı insan bulmak ta çok zorlanıyoruz, işte saddam duşundukleri ya da yaptıkları ne olursa olsun, hayatının bittiği ana dek bu tutarlılığıyla bizleri bazı şeyleri duşunmeye itti. açıkçası ben bu adamın onca kotu şeyi yapmış olup olamayacağını bile sorgulamaya başladım. nedenini bilmiyorum ama olum anından itibaren derin bi uzuntu sardı içimi. belkide onu oldurenlerin infazını gerçekleştirenlerin hain vatanlarını satan kişler olmasıdır bizi üzen... bu olay dan çıkarılacak en guzel ders vatanımızın kıymetini bilmek zulmuun kaynağı nereden gelirse gelsin ona karşı durmaktır. hepimiz de biliyoruz ki saddamı asanlar onun kadar cesaretli gidemez olume, çunku kalleşler olumu değil ancak oldurmeyi goze alırlar iyi yaşamak için
saddam ne yapmış? 140 şii öldürmüş abd ırak ta 6500 kişinin ölümüne neden oldu ve hergün sayısını bilmediğimiz yüzlerce kişi ölmeye devam ediyor bu ölenlerin hesabını kim vercek? abd mi talabanimi ?barzanimi ya türkmenlere yapılanlar allahın adaleti geç işler kimsenin yaptığı yanına kalmaz.....
saddamın idamını doğru bulmuyorum. Bence ABD nin ortadoğu ve MÜSLÜMANLAR üzerinde bir oyunu bu. müslümanı müslümana kırdıracak kendisi köşesinden seyredecek.
sattam katil olabilir ama bunu bağımsız adil bir mahkemede yargılanıp ondan sonra ne gerkiyorsa yapılırda şimdi soruyorum avrupa insan hk.mah.ne 30,000 insanın ölümüne neden olan ve bağımsız mahkemece yargılanan terörist başı öcalanna gelince insan hk.rı var da saddam için neden yok moderin avrupaya seslniyorum ben diyorumki en büyük terörüsler avrupa ve abd başka yok
arkadaşlar kesinlikle doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum ve burada uygulanan çifte standarda dikkati çekmek istiyorum bu şahsı idam eden görüntülerdeki cellatlar değil,ordadoğuyu yeniden şekillendirme adı altında emperyalist uygulamalar yapan ABD,ing gibi kendilerini bişey sanan devletlerdir biz burada beslediğimiz ş....sizi asmaya kalkışsak asamazsınız bunun sonuçlarına katlanamazsınız sizin için hiç iyi olmaz diyorlar kendileri ise tavuk boğazlar gibi adam asıyor astırıyorlar bu çifte standart değil de nedir?...
:boese157: kuzgun20 :boese157: Arkadaşıma aynen katılıyorum ağzına sağlık.Asıl katiller amerika israil gibi devletlerdir.