Gözünaydın Cardsharing yazılımları 3 hafta içinde gelecek. Yazılımlar Stream yazılımlarıdır RS232 ve Pc arasında bağlantı kurulacak. Eski ve yeni HW leri kapsamaktadır. Uygun bir Server hazırlanıyor.
Printable View
Gözünaydın Cardsharing yazılımları 3 hafta içinde gelecek. Yazılımlar Stream yazılımlarıdır RS232 ve Pc arasında bağlantı kurulacak. Eski ve yeni HW leri kapsamaktadır. Uygun bir Server hazırlanıyor.
evet haber dogrudur hadi iyisiniz kaon ve sunnylerde yolda
ücretsiz sever olacak bunu ayarlıyorlar yazılım ve program hazır bir tek şuan sever olayı kaldı biraz daha sabır edelim
sunnnylere gelirse 12.03.A5 lere gelme olasılığı varmı acaba?
hayret nasıl oldu :49: :49: :49:
ula tam Dreambox 7025 alcaktim..amma yinede alayim ne olur ne olmaz
eh neyapsın baktılar kaon bortlu cihazlar kan kayıbına baslayınca yazılımı veriyorlar bekleyip görelim herkese saygılar
cok guzel haber sımdıden hayırlısı olsun aslında cok gec kaldılar ama bakalım gelsın neler degısecek gorecezz hep beraber (saygılar ve sevgılerrrrrrr
allways bizim allways se doğrudur muhteşem haber doğrusu :)
çok güzel bi haber merakla bekliyoruz
For what I understand (with a translator), you said next week there will be news about cardsharing on sunny/kaon/stream receivers ?
Snopy ile görüştüğümüzde oda 2-3 hafta içinde yazılımların geleceğini söyledi
iyi haber cardpaylaşımı com'dan olucak o zaman newcam server
kullanabileceğiz cihazlarda
Çok iyi haber. Sevindim. Hadi Hayırlısı..
Teşekkürler
Uğraş verenlere teşekkür edip. Kolay gelsin deyip bekleyeceğiz.
satanukeYes on 3 week..Alıntı:
For what I understand (with a translator), you said next week there will be news about cardsharing on sunny/kaon/stream receivers ?
inanalalımmı ? verirler com,dan com port 1 hafta sonra paralı server acarlar
bence serverdeb götürler parayı.
saygılar
:clap2: Şimdiden tüm emeği geçenlere teşekkürler.
:sunglasses2: Dört gözle yazılımın çıkmasını bekliyorum.
inşallah hem gbox hem newcem destekler ve dış server lere açık olur protekli olursa hiç bi anlamı olmaz
güzel haber ,bu konuda emek verenlere saygılar
tüm kaon bordlu cihaz sahiplarine hayırlı olsun
hadi herkezehayırlı olsun :45:
Bu nasıl bişeydir acaba ben anlamadım cahillliğime verin Sunny marka recever lara nasıl bir faydası olacak,bilenlerden merakım için ayrıntı lütfen.
inşallah
inşallah gelir bizde kurtuluruz
hadi hayirlisii
zaten simdi ayni sekilde baska makinalarda shring olayi var
hatta 4 ve ya 5 aydir vardi portlan baglanmak sartiylan
ama pc nin acik olmasi lazimm eger kapatirsan pc izlenilmiyor
hadi hayirlisii
satıcılar server hazırlıklarına başlasınlar firma bu kadar fazla cihaza destek saglayamaz :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
cihazların fta veya cı olması farkediyormu.
farketmez arkadaşım
daha gelmeden bayram başladı bile
9000 serilerinde gelecekmi bu yazlımlar
abi bu card sharing nedir acaba _?
cvp bekliyorum.
teşekkürler..
Emule gibi Bittorrent gibi
hayırlı olsun herkese gelsede denesek görsek nasıl oluyormuş bu cs olayı
iyi haber
çok iyi haber demek hotbirdde bir sürü şifreli kanal çözülcek
hadi hayirlisii
:pepper:
what about with card sharing for kaon hw 1201a5? If somebody have software with support cardsharing for this receiver please send me this software. Thank you for helping.:pepper:
Bu sharing ile herhangi bir gelişme var mı?
arkadaşlar bu haber harika sabırsızlıkla bekliyoruz
sayın snopy üsteki mesajıma cevap gelmedi
çok güzel bir haber tşler sabırsızlıkla bekliyoruz
sunny + kaon stream,lara 3 hafta sonra card share gelecek diye haber var ama kaynak ve acıklama yok Arkadaşlar. fake haber veya
vazgecilen sitem olabilir.kesin geliyor diyen yok tüm serilere.
zatten ne veririse STREAM firması veriyor sunny + kaon öldüüüü.
saygılar.
bu açıklamayı sayın snopy utstadan bekliyoruz
emegi gecenlerin ellerine saglik hadi hayirlisi...
ustalar bu card sharing ney oluyor lütfen benim anlıyacağım dilde söylermisiniz..
saygılar..:49: :49: :49: :49: :49:
arkadaşım bu kart paylaşımı demek yani yasal üyeliği olan birisi kartının bilgilerini veriyor onu da sharing özelliği olan diğer cihazlar alıp izliyebiliyor kısaca özeti bu uzun bilgi istersen onu da araştırırım yani daha teknik bilgiler olarak
Emule kulladinmi? onun gibi
selam bu sharing ayrı kartmı alıcaz yoksa makine içindeki karta mı atacaz ? bunu söylermisiniz arkadaşlar
Sharing olayı cihazın arkasındaki com port aracılıgı ile oluyor. Yani kanalları seyretmek için pc niz surekli acık olmanız gerekşyor ve ucretsiz server bulmanız gerekiyor.Alıntı:
Server bulamazsanız ucretli server bulmak zorundasınız malesef
herseyın hayırlısı olsun ınsallah enkısa zamanda forumda goruruz
Bir zaman lar crypto yazılımları çıktığı zaman da suny grubu yazılımları en son vermişti. Bir hafta bile seyredemeden o olay bitmişti. Tarih tekerrürden ibarettir. Yazılımlar çıkacak fakat card sharing olayı bitmiş olacak. Ben böyle düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?
bu kart paylaşımı işide tehlikede işin içine bazı kanal platformlar girdiği için kart paylaşımının sonu yakın olabilir. Denetimler git gide sıkılaşıyor. Bunun için konu mesajlarda daha dikkatli olunması gerekio.