polsat için ayrı premıere için ayrı yok baska sey ıçın ayrı full yeni yazılım çıkacakmı saygılar
Printable View
polsat için ayrı premıere için ayrı yok baska sey ıçın ayrı full yeni yazılım çıkacakmı saygılar
tabıkı bıraz zaman alacaktır bekleyın ve yenılşıklerı gorun arkadaslar
hocam insallah ntv içinde yeni bir biss *** girişi koyarlar bıktırdı artık her hafta bi tv8 e bi ntv ye sifre girmek selamlar saygılar
E gözümüz yollarda hala yok mu bir gelişme? Serkan ustam cihazı da satınca Aciko pek sarmıyor mu sizi ne?
Kardeşim ne alaka cihazı satsam diger arkadaşlarımızda var cihaz. Tanıdıklarımızda var bizim evde aciko 4222 var mesela benim pek sarıp sarmaması önemli degilde. Emreyle konsutum muhendisle konusacam dedi ama malesef gelişme yok
Usta espri mahiyetindeydi zaten. Galiba en doğrusu sizin yaptığnızı yapıp cihazı elden çıkarmak.:8[1]: İyi günler...
dün ucuzmu pahalımi bilmiyorum 80 ytl elden çıkarttim emuyu saymazsak kaliteli cıhazdı aslında emuyu önemsemeyen birilerini bulursan satabılırsın
ben de 24*6 taksite teklif var ben 24*8 taksit almıstım benim cihazıda elden çıkarıyoerum galiba
birde yazılım çıkartmadiği gibi yazılımlar sureli oluyor mesela 07-07-2006 tarihli ve bundan önceki bazı yazılımları sadece acikoya ait olanlar gm yazılımları hariç yayın çözsede kesılmeler oluyor neden böyle yapılıyor ki
Malesef yazılımı yapan muhensiz işleri cok nedeniyle yazılım yapmıyormuş beklemekten baska care yok gibi. Ama Bir haftaya kadar burada olur inşallah:praying: :praying:
serkan hocam ben acikoyu satmak üzereyim senin aldıgım next 200 cis plus alayım diyorum bu uydu acikodan farklı olarak türksatta pek fark olacagını sanmıyorum ama hotbird de farklı olarak hangi kanalları gösteriyor tek farkı sürekli yazılım çıkmasımı?ayrıca fiyatı ne civarlarda?konunun yeri burasımı bilmiyorum ama yardım ederseniz sevinirim
selamlar
Softcamla tps paketi ve absat auto. Biss kanalları aynı calısıyor. Astradaki d+ ve premier paketi aynı anda var ayrıca card sharing olayı ile hotbirdeki cogu paketi izleme imkanı(ücretli server la tabi)Alıntı:
Fiyatı 150 dolar civarında bu cihazın ayrıca cihaz 4 mb
ustam sagolasın biraz daha arastırsam zaten next kısmında varmıs sagol yardımların için
arkadasım artık umutlanma bundan sonra yazılım çıkması zor elınden çıkar
Arkadaşlar ilgilenmiyor zannetmeyin inanın ilgileniyorum bakalım bende bekliyorum
Bomba yakında burada olacak zaman verin şimdi konustuk muhendisle TPS AUTO-ASTRA PREMİER+D+ AYNI olacak bakalım yapacakmış söz verdi
bu işi taktım kafaya benden baska bunu üzerine düşen yok biliyorum ama ntv için *** giriş satırını söylemeyi unutmayınız lütfen bıktım her hafta *** girip reset atmaktan en azından cihazı satana kadar rahat ederiz:praying:
hocam bu yazılımlarda bi gelişme varmı mühendisten ses çıkmadımı daha?selamlar saygılar...
Malesef msn de online degilmiş bu koreli arkadaşımız daha dun sordum ama gelecek ben inanıyorum nasıl ilk acikoya geldi bu cihazada gelecek ve ilk buradan alacaksınız merak etmeyin.Yaz su yazılımları editleyen bir baba yigit cıkmadı:frown:
ya aciko hala seri üretime devam eden ve türkiyede cok satılan bi marka olsa kesin editleyen cıkarda öyle çok duyulmamıs ve fazla kullanıcısı olmayan bi marka için bu işten anlayan kimse keyfini bozmuyor ugrasmıyor gibi geliyor bana olanda bizim gibi uydu dünyasını arastırmadan gidip uydu alanlara oluyor bilmem siz ne düsünürsünüz! selamlar saygılar...
Serkan dediğin gibi bir editleyen olsa iyi olurda napalım yapan olmayınca;
arkadaşlar sizde benim gib Acikonun 24.05.2006 tarihli yazılımını (Sirius uydunuz yoksa) yükleyin bakın keyfinize. Güncel keyleri girerek herkesin izlediği kanalları izliyorum. Paketler nasıl olsa açılmıyor diğer modellerde de. Açılsada bir iki günlük oluyor. Onun içinde yazılım yüklemeye değmez.
Saygılar.
yeni yazlım yokmu arkadaşlar
hiç ses çıkmıyor zannedersem koreli mühendiste yalan oldu boşuna bekliyoruz çıkmaz artık