YENİ VE GÜNCEL KEYLER SABİT KONULARDAN DEVAM ETMEKTEDİR
Printable View
YENİ VE GÜNCEL KEYLER SABİT KONULARDAN DEVAM ETMEKTEDİR
Teşekkurler konuya buradan devam edelim
ok syn. SERKAN HocaM. :45:
cok teşekkür ederim sağolun
SaĞol
teşekkürler usta
Teşekkürler arkadaşım eline sağlık.:wave:
Pkk Mağarasında Yazan Bir Yazı...
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin,bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur,kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
YAMACHI_HOTTI KİŞİDEN ALINTIDIR
BU YAZI GERÇEKTEN DOĞRUDUR.BU YAZIYI HERKES OKUSUN VE IBRET ALSIN İSTEDİM.BENDE ŞIRNAK ULUDEREDE KOMANDO AS.TĞM. OLARAK YAPTIM.
GEÇEN AKŞAM 1992-1995 DÖNEMDE OSMAN PAŞANIN YAPTIĞI İCRAATLARI
İZLEDİM VE BENDE O DÖNEMDE ORADAYDIM İŞTE..ASKERLİĞİ HAKKIYLA YAPTIM.OSMAN PAŞA SEN ÇOK YAŞA.ALLAH SANA UZUN ÖMÜRLER VERSİN.
teşekkürler emeğine sağlık.
osman paşa nın yazısını nerede bulabilirim arkadaşım
Arkadaşlar bu bölüm keylerin verdilgi bölüm. Eger bu konuyu tartışmak konusşmak istiyorsanız muhabbet bölümünde konu acabilirsiniz..
keyler için çok saolun:00000001: :clap2: :8[1]: :45:
sağolun teşekkürler.ellerinize sağlık.
teşekkürler:clap2:
teşekkürler
teşekkürler.:45:
شكرا جزيلا
arkadaşlar bu keyleri emulu akai marka cihazıma nasıl girebilirim,ayrıca bu keyler hotbird 13 dereceye uygun mu?bilgi almam mümkün mü?usta arkadaşlar,yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
saygılarımla.
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
merci frer je vous souhaite la bonne chance pour notre superbe supersarforum***********good luk******didine
arkadaşlar bendeki ICECRYPT kart a nasıl dec atacağımı bilmiyorum ve ya bu kartı nasıl kullana bilirmiyim bu kartı daha önce FULLX ler için almıştım şimdi seyredemiyorum bana yardımcı olurmusunuz ustalara teşekürler
next800cam hokmu