selamlar..
dsmart çıkıyor malum rekabet olacak sizce digiturk ne gibi bir yapılandırmaya girebilir fiyat politikası değişirmi nasıl olur sizce?
Printable View
selamlar..
dsmart çıkıyor malum rekabet olacak sizce digiturk ne gibi bir yapılandırmaya girebilir fiyat politikası değişirmi nasıl olur sizce?
evet olur milleti hangimiz daha iyi kazıklayabilir diyebilirler:)
digitürk eskiden olduğu gibi yabni SANSUinimn FREE TV reklamnları sırasında sessizliğini korudu ve halen koruyor sonuçta maçları aldı ve fiyatlarında fazla bir değişiklik yapmadı yine sesssiz bir şekilde takip ediyor. Kaç senedir maçlar digitürkte ve bundan para kazanıyor. Maçı kim alırsa o türkiyede ayakta kalır belgeselle falan olacak iş değil bu. Yani maç ihalesine bağlı.
Eğer maçları almadan yapmaya çalısırlarsa biraz zor.Maçlarında ne büyük rakam gerektirdiği ortada....
abi kimse alınmasın türkiyede digitürk maçlar için çok satılıyor yoksa maçlar olmasa ayaktada duramaz Cİne5 ve STAR digiitalin halini görüyorsunuz adamlar cihazlarında bir sürü zarar ettiler yani bu iş belgesel kanalı yok düşük fiyat bunlarala olmaz elinizde popiler bişi olması lazım ve türlkiyede popiler olan maşçalardır bunuda kimse inkar edemez. Maçda kimde olursa onunla kimse rekabete giremez.
Digitürk alanlar belgesel için almıyor ya.Çoğunluğu maçlar için alıyor.Onun için Volkan ustanında dediği gibi maçı kim alırsa ayakta kalır..
bu mevzu farklı forumlardada tartışıldı ve genel olarak hem benim hemde diğer arkadaşların vardığı genel kanı şu ki; digitürk ciddi bir sıkıntı içerisinde,öyleki artık çok abuk subuk fiyatlarla abone sayısını arttırmaya çalışıyor ve yabancı hissedarlarına ancak böylece güven hissi verebiliyor.bu durumun en önemli sebebide lig maçları yayın ihalesinin yapılacak olması ve digitürkün % 99 kaybedeceğini bilmesi.bu tarz bir güç kaybına nasıl uğradılar farklı bir tartışma konusu ancak şu an için medyayı hemen hgemen tekeline almak üzere olan doğan grubuna karşı direnmesi ve yayın haklarını onlara kaptırmaması imkansıza yakın bir ihtimal.
Ben doğan gurubunun maç yayınını alamsını istemem nedenide doğan grubu elinde bulundurduğu kanallara starıda ekleyerek tekelleşmeye başladı eğer maç yayınınıda alırsa tam anlamıyla tekelleşmiş olur ve rekabet olmazsa fiyatları istedikleri gibi yükseltirler:(
bence fiyatlarda bir düşüklük olacaktır dogan grubu çok ciddi geliyor herişey olabilir
bende sadece lig tv aboneligi var tam 3 sene oldu alalı ilk 2 sene aynı üçretten seyrettim 3 cü senede 6 ytl lik bi artış oldu umarım sabit kalır saygılarla
macı kim alırsa ayekta kalır tamam öbür taraf belgesel ve film knalları kalteli oler fiatıda herkes icin uygun olrsa o zaman herkes alır odaayakta kalır saygıler
maçlar olsa ne olur ben lig tv ye 5 aydır aboneyim resmen dumur olmus durumdayım süper lig takımları aynen 2.lig takımları gibi oynuyorlar ya gecen sene kahvede izlediğim maçlar nerde simdiki maçlar nerde! bu kalitesizlik devam ederse seneye aboneliği uzatmayacagım onlar ister %50 indirim yapsın
valla ne digiturk ilgilendiriyor nede D-smart hepsinin canı ne istiyorlarsa yapsınlar..öğrenin bir yabancı dil diğer kalanları seyredin..tps ler çözülürse turksat uydusunu bile silmeyi düşünüyorum.yabancı hayranı da değilim.nefret bile ederim.ama yayınlarının kailte olduğunu söyleyebilirim..en azından kendi insanlarını değer veriyorlar.bizimkiler gibi salak yerine koymuyorlar.. o yüzden istedileri yere kadar gidebilirler.internet yeter de artar bile....Bu işin sonu yok.ance alıcı sonra kartlar..
Digiturk un fiyatı gayet uygun bence bundan 7 sene önce cine5 in fiyatı aylık 20 ytl idi bunu düşünmek lazım ve tek kanal düşünün yani.Şimdi 15 ytl uygun fiyata guzel kanallar var yigidi öldür hakkını yeme demişler.Düşününki bir eurosport kanalı turkce yayın yapıyor,jetix,turkmax gibi kaliteli turk programları yayın bir kanal herkesin zevkine kalmış
digitürk ,ün diyelim ki 3 milyon abonesi var. lig tv yi modülle izlemek aylık 40 ytl.. bu fiyatı 15-20 ytl ye indirseler üye sayısı en az 8-10 milyon olacak . hem digitürkün geliri daha fazla olacak üstelik reklam pastasından aldığı pay da inanılmaz seviyelere çıkacak. şu durumda digitürkün paket fiyatları ( milletin gelir seviyesine göre ) çok fazla.
en güzeli rekabet. doğan grubu gibi 3-4 platform daha kurulursa türk milleti çok daha fazla ve kaliteli kanalı , makul fiyatlara izleyebilecek..
zarar edeeriz korkusu olabilir..Alıntı:
zaten normal aboneliği iptal ettirmek için müşteri hizmetleini aradıgınız zaman sizinle pazarlık ediyorlar şu fiyattan bu kadar ileyin şunu şöyle yapalım böyle yapalım diye teklif sunuyorlar:)
ewet devam galiba:49: :49:
ayrıca cine5te yanılmıyosam maçlarıda izleyebiliyorduk 20 milyona halbuki sadece lig tv te 35 milyon ödüyorum aylık ve sırf bu yüzden worldcard çıkarttım avantajlı olsun diye!!artık hangi akla hizmetse:D
bu fiyatlara bu kanallar az mesala kanal A yok fıransa ligi yok bunun gibi