Konu digeri ile aynı oldugu için Konu kapanmıştır buradan devam edelim Yazılımlar original stream verildigi için buradan devam edelim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Teşekkurler MEMEDİM
teşekürler memedim bu yazlımlardan sunny orjinal menü ve 9000 serilerinde kore tarafından yazlım gelecekmi
h/w 12.03a5 thank you memedim
16.8091 lotfen
yazılımlar 1 günlükmü yoksa diyilmi.hergün yazısını gördümde ondan sorup öğrenmek istedim.normal bordlu yani 00 bordlu cihazlara yazılım yokmu
yazılımlar uydudan güncelleme yapmaktadır tek yapmanız gereken şeyAlıntı:
tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki
france5 france0 vs. kanalları üzerinde 2 dk bekletin. cihazınız kendisi guncelleyecektir
please firmware 12.01.a5
thank you
teşekkürler memedim
bu kanal editörünü bir türlü çalıştıramadım neden olabilir acaba?
Teşekkurler MEMEDİM
12 01 A5.............................
UPGRADE TOOL (V2.30) 22-MAR-2004 Patch
File open O.K.!
> Old version binary.
Engineer Mode
-. Target loader version :L 219
-----------> Front :: 74HC164 used (connector: 14pin)
-----------> Target 2M Flash.
-----------> Target AMD/ST FLASH(TOP).
Connect Success
//==================================================
// FileInfo: SatFR-C570SS, H/W(12.C1.A5), S/W(0A.E8.88)
// Target: L 219, u-C[0] , FLS[2M], KSC-511Z, H/W(12.C1.A5), S/W(02.00.01)
//==================================================
Target Model Mismatch : KSC-511Z
-. STB Model : SatFR-C570SS
-. STB H/W Ver : 12.C1.A5
-. STB S/W Ver : 02.00.01
DownLoad Start
:>> flash not ok.RESPONSE_DOWNLOAD_FAIL
:>> ERR: on STB->PC
bu şekilde fail hatası veriyor ve cihaz kilitleniyor .
S.u error dyour ki yazilim hatalidi....
Kuru kafa yüklemeniz gerek. Çünkü stream yazılımı atıyorsunuz.
Teşekkurler MEMEDİM
12.01.a5??
@+
arkadaşlar yazılımlar mükemmel çalışıyor bizzat denedim hayırlı olsun tşkler
:45: thanks :clap2: 16.80.91:clap2: please
arkadaşlar ora 5010DZ HW 16.co.a1 için 28 ocak D+ (ve mtv networks) okey olan yeni bir btm ya da bin yazılımına ihtiyacım var, sunny 7011 d kullanıyorum ama oranın menüsü daha güzel yapan olmaz mı bu yazılımları
MEMEDİM
Şu bizim12 03 a5
Yazlılım lı cihazlar için bir el ver de coşkuyu bizde yaşayalım
Saygılar...........
Hocam teşekkürler.. ellerine sağlık... Hocam ilkleri hep siz verince bazılarının çok canı sıkılıyor.. Diğer forumlarda çok sataşmalar oluyor... Size karşı.. Yok yazılımlar sorunluymuş falan filan.... Onların bu yazıyı okumalarını istiyorum....
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ellerinize sağlık.. Snopy hocamada teşekkürler....
12.03.a5 gelmiyomu ?
Diğer forumlar önemli degil siz superata bakın kaon grubu cihazların tek lider forumu:clap2: :clap2:Alıntı:
Stream yazılımlarının sorunlu oldugunu söyleyenler daha dune kadar o yazılımları veriyorlardı :00000004:
arkadaş 16.co.a1 menu passwordo na?
teşekkürler
13 42 65 nezam ustalar çalışmalarınızda başarılar dilerim.
16.80.91 lotfnen mer30
teşekkurler arkadaşım 12.03.A5 yoldamı
arkadaşlar proğramları yüklüyorum 8 hatası variyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim
12,03 please
12,03 please memedim.hornet
16.80.91
emeğine sağlık üstad
cihazım ora 5010dcı ama ben hep at-7010dcızhw1201a5 i yüklediğimde calışıyordu şimdi 8. çıkıyor ne yapmam lazım
arkadaşım yukarıdaki yazılımlar senin cihazın için değil HW nolaraına bakarsan senin kinden farklı şimdi ilk olarak KURTARMA yazılımını KUP 230 İle enjineer modda yükle ardından güncel yazılımı tekrar kup 230 ile enjineer modda yükle. Senin cihazın normal board yukaraıdaki yazılımlar C boardlar için.Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
teşekürler
çok teşekkür ederim düzeldi bizimkindede tpsler seyredilirmi_?
bilgierin için çok tşkk ederim sağol
ben yazılımı kuru kafadan sonra yükledim ama renk yok bu sorunu nasıl çözebiliriz kanallarda boştu elimdeki eski kanal kdf dosyasını doğru yülkediğim halde yine kanallar boş geliyor ?
mühiş bir haber teşekkürler üstad 12-03-a5- bekliyoruz
arkadaşım türksatı bir kez taratınız eskinakanal listeleriniz geri gelir tabi cihazınızı resetlemediyseniz. Renk konusuna gelince kumandadan P.STD tuşunu kullnartak yayın seçimin PAL yada AUTO olarak seçin renk gelir.
teşekkürler memedim
Memedim teşekkürlerde bize yokmu? Next Ye 2005 12.01.A5 ?
13.42.65 leri de unutmayalım lütfen gariban kalmasınlar...
ustalar 13 42 65 yazılım yokmu
thank you dear and keep on going on