Yazılımlar original stream verildigi için buradan devam edelim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
12 c1 a5 nerede göremedim kardeş
normal board lara ne zaman gelır sabırsızlık la beklıyoruz kolay gelsın
kolay gelsin snopy,bu yazılım 16.co.a1,e olur mu?
slm snoppy ustam c0 dönüşüm dosyasınıda yayınlarsanız sevinirim :)
Hello SNOPY,
tested by one of my friends since a don't have that HW works 100000% :clap2:
Thank you. in the name of my friend !
SParkyWar
Teşekkurler snopy
yazılım için teşekkürler diğer boardlara gelecek mi ustam
slm büyük ustalar bu sunny nin 16.co.a1 ne dönüşüm yapmadan atılabilirmi yoksa direkt atayımmı birde bm serileri 8300 cı lara gelmiş
12.C1.A5 nereeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????????????????????????????????????????????????*
Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 16.80.91? thanks
12.C1.A5 ilk ben indirdim.teşekkürler teşekkürler teşekkürler.1 numarasın snopy usta.
hocam normal boardlar durum nasıl calısmalar suruyormu?
ne zaman gelecek?
yazılımlar denenmiş olup tps full oktur hayırlı olsun bilginize..
sayın snopy9000 serilerinde gelecekmi
hocam haber bekliyoruz normal boardlar için
tamam hocam cok sagolun sabırla bekliyoruz.
ustam bu 16.c0 01 boardı 16.c0 .a1 e yüklersek olurmu saygılar:( :praying:
16.C0.91 ,16.C0.01 ,12.00.01 ,12.00.A1 larda aşağıdaki linkenten alabilirsiniz.
ama hala 12.03.a5 yoktur...
forumda mevcutdur
snopy hocam sen gerçekten bir tanesin helal olsun sana hocam yine yaptın yapacağını bu forum sizinle bir harika ben sizin olduğunuz yerlerde gerçekten çok mutlu oluyorum size bütün çalışmalarınız ve forumlara olan katkılarınızdan dolayı çok teşekür ederim.başarılarınızın devamını dilerim. saygılar hocam digiman2005
işte kaon tabanlılar.....
:49: :28: :45:
Sayın snopy üstat 13 42 65 lere yazılım çıkacak mı?
Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 13-41-6D und 13-41-AD ? thanks:45:
Could some one translate pleaseeeeee :(
and please snopy dont forget hw/12-03-a5:praying:
büyüksün usta normal bordlarıda bekliyoruz
12.c1.a5 yükledim açılmıyor.
Halen açan varmı? Hw ye göre sonuçları paylaşalım lütfen.
tamam kardeşimde eski boartlılara gelecekmi
Alıntı:
:v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :crashs: :crashs: Thanks
UpsAlıntı:
:v6cry: Thanks:crashs: :crashs: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry:
hw 12.c1.a5
Söylendiği gibi 2 dakika değil.Yaklaşık 10 dakika sonra açtı.
2 dakika seyrettim sonra çöktü.Galiba tam auto değil.
2 veya 3 dk belirtilen hotbirt frekansında herhangibir kanalda bekleyin açmazsa cihazı arkadan kapatın açın kanal açılacaktırAlıntı:
bu arada kanal kilitini ve keye reset atmayı unutmayın yazılımdan sonra bilginize..
Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 13-41-6D und 13-41-AD ? thanks
Could some one translate pleaseeeeee
12.c1.a5 halen çalışan varsa paylaşsın lütfen ...
ustam çalışmalarının devamını dilerim
arkadaslar yükledim bütün kanallarsilindi arattirmak istiyorum ama sifre istiyor acaba sifre kac yazmamlazim
16-c0-a1 cihaza16-c0-01 yükledim türksatta H yayınları görüyor H.B.hiç görmüyor komle reset attım yine olmadı bilen varmı
sayın ustam 12.C1.A5 lerdeki sorunun kökenini buldum.sizinle paylaşmak isterim.Sistem ayarlarında yerel saat kısmını türkiye saatine yani GMT+02:00 bölümüne getirdiğimizde yazılım çalışmıyor.ancak yazılım yüklendikten sonra orijinal halde bırakırsanız yani GMT+00:00 halinde kalırsa yazılım tıkır tıkır işliyor.arada sırada kesintiler oluyor.o zamanda hemen France 5 Yada France O kanallarının üzerine döndüğünüzde 10-15 sn içerisinde *** update yapıyor ve seyre devam ediyoruz.arkadaşlar yazılımı yükledikten sonra load default yapmayı unutmasınlar ve cihaza reset atsınlar(Her ne kadar stream yazılım ilk yüklemede kendini resetlese bile).çünkü bende ilk yüklediğimde 12.C1.A5 te sıkıntı yaşadım ama şu an yukarıda anlattığım işleri yaptıktan sonra sorunsuz.
Hocam çok teşekkürler diğerleri nezaman gelir.. acaba....
Sunny 12.01.A5..
Ellerine sağlık...