Premierile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı lütfen bu topik altında devam edelim başka konu acmayalım konular dahılmasın.
Printable View
Premierile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı lütfen bu topik altında devam edelim başka konu acmayalım konular dahılmasın.
yaptıgınız calısmalar ıcın tskler ederım ellerınıze saglık
ya kareşler bana premier 102000 modelinin yazılımı lazım yollarsanız sevinirim
premier 10500cı şifre acil
:mod: piremier 101000 ve tüm serilerde nagravizyon ***,ler 32 haneli girnce acıyor yoksa degişmiyor 8 hane 16 rakam girince :45:
hepsi okii ama tps,ler biraz gece acıyor multi1 de ve kanal gecişleri cok yavaş fta 101000 serisini :common001: pw,ler oki elle *** girince ve tps okiii cabo tv okii d+ okiii dmc paketi okii ama!!! realytv de ses yok orf okiii astra easy paketi okiii daha ne oslun fta cihazda next 8000 fta cihazlarında bile yok bu kanallar mesala easy tv ve tps paketi :wave:
ya bana premier 102000 modeli masterşifrelerini deni yorum yabana olmuyor fabrika ayarları dönmek için bana bi yazılım verin lütfen bide yazılım almıyor
merhaba arkadaşlar,
Premier cihazlar için Sirius Uydusunda bulunan şifreli kanalları çözecek yazılım var mı acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
sayın ustalarım.benim cihazım premier 101000 fta.uzun zamandır bu cihaz için d + ların auto olduğu bir yazılım bekliyorum.ne varki herhangi bir gelişme olmadı.acaba d+ auto yazılımı çıkmayacakmı bu modeller için.teşekkür ederim.
dostum diğer serilerede bekliyoruz teşekkürler yazılımlar için
teşekkürler usta ellerine sağlık
slm arkadaslar premıer 101000 fta cıhazda sırıus (hustler) ızleyebılırmıyım varsa hangı yazılım yardımcı olursanız sevınırım
ok arkadasım yazılımı attım ok tsk cevap gec oldu ama :) ...! (yaradana emanetsınız)
prs-985000 dcı hangi yazılım uyuyor kendi yazılım varmı yardımcıolursanız sevinirim hüsler
lütfen aynı soruyu 2 sefer acmayın diğer konuya cevapladım
evet var 98500 ve 106000 cı modelleri hariç hepsinde var
bende 105000 cı var şu an elimde kumada komuta etmiyor.gözü denedim saglam yazılım hatası olabilirmi yardım edermisiniz.
ilgine teşekürler..kumanda saglamve gözü denedim yine aynı ayrıca 5 volt gelmiyor 3.3 volt geliyor..beslemeden tekip ettim 3.3 volt olması gerekiyor besleme çıkışında öyle yazıyor.ayrıca direkt 5 volt da verdim yine aynı..galiba servise vereceö cihazı..teşekür edrim yinede..
cihaza yazılım atın sorun kalmaz bilginize...bu sorunu yazılım atarak çözebilirsin başıma çok geldi böyle yazılımla sorun çözdüm hep
Yazılım Attım.Hatta orjinal yazılımıda attım fakat düzelmedi atınca düzelecek yazılımı nereden bulabilirim.Teşekkürler
Alakan için teşekkür ederim sağol kardeşim
arkadaşlar bende premier 101000 var önde sadece kırmızı ışık yanıyor yazılım kabül etmiyor yapacağım bir şey var mı yardımcı olurmusunuz premier arkadaş....
arkadaşlar bende premier 101000 var önde sadece kırmızı ışık yanıyor yazılım kabül etmiyor yapacağım bir şey var mı yardımcı olurmusunuz premier arkadaş.... arkadaşlar bilgisi olan yok mu yardımcı olun
muhtemelen cihazda arıza var en yakın servise git arkadaş
prs 103500 yazılımı yükledim cihaz çalışıyor tv den görüntü gelmiyor acil yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla...
yazılımla ilgisi yok arkadaşım cihazın besleme katında arıza var elektronik bilgin yoksa uğraşma en yakın tamirciye götür halleder (premier yektili servisi )
arkadaşlar bende premier 101000 var önde sadece kırmızı ışık yanıyor yazılım kabül etmiyor yapacağım bir şey var mı yardımcı olurmusunuz premier arkadaş.... arkadaşlar bilgisi olan yok mu yardımcı olun. yukardaki yazılan bu arkadaş için geçerli
koleoglu cihazı rf çıkışından kullanıyorsun sanırım eğer cihazın çalışıyorsa tv ye ayar yaptığında uydunun yayınını bulması gerekiyor skart kullanıyorsan cihaza yazılımı yanlış yüklemişsindir
Selamlar.
Arkadaşlar Premier PRS 102000 cihaza ilk kez yazılım atacağım için, bana rs232 bağlantısını verecek arkadaşlara şimdiden Teşekkürler.Bu sorunumun bu topikte çözümleneceğini düşündüğüm için buraya yazdım.
Arkadaşlar Bende Premier Prs 102000 Balikesirde Yazilim Atabilecek Kimse Varmi
Arkadaşlar Elimde Prs 102000 Var Balikesirde Yazim Atabilecek Kimse Varmi
arkdaşlar elimde prs 105000 cı plus premier cihaz var yazılım atamıyorum cihazın arkasında etiket var 105000 nın loderından dahi yükleme yapamadım yardıma ihtiyacım var
101000 premıer biss yazılımı varmı
arkadaşlar ben premier e yeni katıldım.ama yazılım yüklemek için loeder nerden bulabilirim.teşekkür ederim yardımlarınıza.
Sayın ustalar 107000 cihazıma yayıncı kuruluşun sitesinden aldığım ve daha önceki cihazım Sunny de başarılı olarak kullandığım ntv şifrelerini 107000 deki identini bilemediğim için 1FFF-03 veya başka 1FFF-00 gibi girdim fakat açamadım yardımlarınızı acilen bekliyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
sayın f47xfenerli 107000 ci cihazımın 8.3.2008 yazılımı var cihazı yeni aldım tps güncellemesi için kumandadan hangi tuşa basmalıyım veya ne yapmalıyım.fransa5-usuaiu-fransa4 gibi kanallarda 3-5 dakika dahada fazla bekliyorum açmıyor farkına varmadan kanal düzenleme veya yer değiştirme gibi bir şeyler yaparken açıyor fakat 3-5 dakika sonra gidiyor bana yardım lütfen
teşekkür
Arkadaşlar 10100 için yeni yazılım yok mu? Piss bölümü olmadığı için yerli kanalları seyredemiyoruz.. Atv de şiifreleyecekmiş..
yardımlarınızı bekliyorum...
yeni yazılım yokmu atv için
premier prs 101000 fta cihaz için yeni yazılım yok mu?
arkadaşlar bu işlerle uğraşanlar bir ilgilense
arkadaşlar premier prs 101000 cihaz için atv biss fixli yazılım olması gerekiyor.yani şifre yazılımın içine atılıyor.2006 dünya kupasını izlemek için attığımız yazılım gibi.. bu yazılım elinde olan var mı?
bu arada bazı 'biz yazılım yapıyoruz diyen forumlar' şuanda sitelerini kapalı tutuyorlar.