kurlar vadisi dizisi daha yayınlanmadan şikayetleri aşağdaki linkte
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
programın girişine akıllı işaretler koyuyorlar.aileler bunu görüp izlettirmeyebilir bence.
kesinlikle haklısınız.bu yaygarayı çıkaranlar ya akli dumura uğramışlar yada rakip kanallar bu işi pompalıyor.türk televizyon tarihi boyunca araştırın.en orijinal konseptli dizi.daha iyisi belki bi daha asla yapılamayacak.
Bende ketılıyorum sana .Problem; dizi yada konusu değilde çocuklarını kazık gibi televizyon karşısına dikilmesi olduğunu anlamamakta diretmek....
genelde güneydogudaki yaşanan hadiselere değinildiğinden sanırsam o civarın milletvekilleri ayaga kalkmış yayından kalksın yayımlanmasın diye ne yapmak isterler bilmiyorum isteyen izler istemeyen izlemez..
selametle..
bu diziyi karalayanlar bu ülkenin doğrularının ortaya çıkmamasını isteyen bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışıyo benim teyzemin oğlu ve arkadaşı askerde şehit oldu bu acı günde devlet büyüklerimizden hiç biri yoktu bir ermeninyi vururlar bütün devlet adamları orada 2 tane bakanı göreve verir bu adamı kim öldürdüyse bulun diye ben buradan şunu söylemek istiyorum binlerce asker şehit oldu kimin yaptığını bildiğiniz halde eliniz kolunuz bağlı oturuyosunuz bence bu yaptığınız adelet değil onun için bu dizi bazı gerçekleri ortaya çıkaracak izleyen izlesin izlemeyen izlemesin
destekler yürekli vatanseverlere
bu filmin yayına girmesi lazım..
Bence Bugune Kadar Gelmıs Gecmıs En Mukemmel Fılım Ikı Salak Cocuk Cıkıyor Bırını Vuruyor Veya Harac Kesıyor Bız Rajon Deıl Kafa Keserız Dıyor Veya Kurtlar Vadısının Baska Bır Kelımesını Kulanıyor Ondan Boyle Seyler Oluyor Bende 16 Yasındayım Bende Cocugum :) Ama Insanlar Artık Neye Bahane Bulacaklarını Bılmıyorlar Suanda O Fılımı Persembe Gunu Izlemek Icın Bekleyen Mılyonlarca Insan Var ... Saygılar ...
engelelmek isteyen o kadar farklı kutuplar var ki insan şaşar. Hem bu ülkeden beselenecek büyüyeceksin hem de bu ülkeyi satacaksın!!!!!Alıntı:
ZaLiMFeLeK Nickli Üyeden Alıntı
Hani malum dizinin ilk bölümünde karanlıktaki it aydınlıktaki ite bişey dedi ya !! "asıl senin halkın uyanık o nedenle kimin yanında olacağını biliyor" diye
işte bu bu nedenle bu dizi lazım.
bu nafile çaba gösterenlerin durumu sadece ve sadece hayret!!!! ve de dehşet!!!! verici
Vadi yayından kaldırılıyor iddiası Kurtlar Vadisi-Terör dizisinin yayından kaldırılacağı öğrenildi. Dizinin yapımcı şirketine yakın kaynaklar, Show TV'nin diziyi yayından kaldırılma kararı aldığını ileri sürdü.
Yapımcı şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, dizinin kaldırılma kararının ikinci bölümünün yayınlanacağı yarın uygulanabileceği belirtiliyor.
bi yerde okudum sizinle paylaşım dedim