elinesağlık birader
Printable View
elinesağlık birader
teşekkürler kardeş.
emeğine sağlık usta
eyvallah dostum
yükleme bittikten sonra kanallar neden yine çıkmıyor
Sevgili hallederiz senin pc de kurdugun kanal editörü vermişsin.Herkese dilimde söylemekten tüy bitti setup halinde olan dosyaları ben zaten verdim forumda bu editoru pc sinde kuramayan nasıl açacak:warn:
serkan kardeşim başka 1 yerde okumuştum g box kullanıyorum neredeyse açmadığı kanal yok diye yazmışsın bu cihaz hakkında bilgi edinmek istiyorum açıklayabilirmisin ?
liste güncellenmiştir
liste güncellenmiştir
Teşekürler emeğine sağılık.
liste yenilenmiştir
Teşekkürler fakat kanal editörünü açılmıyor acaba pc'de bir şeymi eksik
teşekkür
arkadaşlar bu kanal editörünü yazılım yükledikten sonra aynı 230 kup ilemi yüklüyeceğiz nasıl olacak
arkadaşım boş bu lik yazılımdan sonramı yüklüyeceğiz
teşekkürler elinize sağlık
liste güncellenmiştir
arkadaşlar kanal editörünü pc ye kurdum kanal listesini açıyorum, pc den STB transfer modunu seçiyorum cihazı anahtardan açınca yükleme başlıyor fakat 0 Block down Error ....Retry yazıyor birkaç satır cihazın displayında FAİL hatası çıkıyor yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
arkadaşlar bana en son stream türksat,astra.horbird,sirüs,hispasat kanal listesi lazım şimdiden teşekkürler
kanal listesini yükledikten sonra kanallar görünmüyor sorunu nasıl aşabilirim
arkadaşlar stream menülü yazılımda hazır kanal listesi yükleyipte boş liste ile karşılaşanlar ben kanal editörünü yeniledim. yeni editörü indirip içinde HEMCO .STREAM MENULU CIHAZLAR İÇİN KANAL EDİTÖR vardır bu editör ile kanallarınızı yükleyin boş liste ile karşılaşmazsınız yeni kanal editörü 1, mesaja eklenmiştir
merhaba; oncelikle elinize kolunuza emeginize saglik.
benim bir sorum olacak, kanal listesini bilgisayarda duzeltip atma sansimiz var mi ? gayet sirali gozukuyor ama yinede ben kendime gore duzeltmek istiyorum sizden yol ve yontem gostermenizi rica ediyorum.
calismalarinizda basarilar
liste güncellenmiştir
steram kanal listesi icin teşekkürler
teşekürler hallederiz ustat..:)
liste güncellenmiştir
teşekkürler
teşekkürler...
teşekkürler...
emegıne saglık kardesım sgl.
emeğine sağlık tşk...ler kardeş.
merci frere
eline sağlık sağolasın
liste yenilenmiştir
liste güncellenmiştir
teşekürler ustat ellerine sağlık :)
ellerinize sağlık teşekkürler
Kardeş Eline Sağlik Amma Eksik Bizim Elimizde 40 Uydulu Liste Var Sen Yapacaksan Yeni40 Uydulu Yap Dönerli çanaklar Için Biz 40 Uyduya Kilitleniyoruz.bu çok Güzel Hizmetinizden Dolayi Teşekkürler Ellerine Sağlik 40 Uydulu Yapsan çok Daha Güzel Olacak Tşk.