Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ARKADAŞLAR BÖYLE BİR CİHAZIM VAR MAALESEF ARADA BİR açtıgım zaman televizyonu cırıltı yapıyor tekrar açıp kapıyorum ses kesiliyor sebebi ne olabilir?
yokmu arkadaşlar bir vestel servisi anlayan:(
kardeş senin tv horizantıl kapasitelerden yapar veee eht
servise bi şekilde gidecek ama bişey olmaz davam yani ancak cırıltı yapar bir süre sonra eht yanar
kardeş sen korkma çalıştır ben burdayım baba yardımcı oluruz inşallah
eyvallah allaha emanet ol
evet ya bende de 106 plazma var arıza varsa tlf aç servise gelip baksınlar veya nette servise mail at
lcd tvlerde eht warmı yahu...
eht varmı bilmem ama bu vesteller hep böle bende 72 ekran aldım 1 hafta sonra benım tv dede aynı problemı devamlı yapmaya başladı 2 defa servıse giti enson bobın değiştirmişler şimdi normal ama ben bekodan şaşamazdım bir vestel alalım dedik hatamı yaptık bilmıom ama gerı dönuş yok artık
bu aralar se çıkmıyor düzeldimi ne?
normal tüplü (crt) tvlerde ent wardir.elektron püskürtmek için gerekli yüksek voltaj için kullanılır.ama lcd tvler böle bi sistem yoktur.yani elektron püğskürtme falan olmaz. onlar likid yani sıvı kristal molekülleriyle ekranda görüntü oluşturarak çalışırlar...:nono:: :nono::
vestel lcd tv guzel 106 kulanınıyoryum scart kablosunun baglantılarına bak olamazsa kaliteli bi scart al kullan buyuk ihtimal cıcrtı olmaz