Benim next superlusta tps auto uptade yapıyorum basarısız yazıyor sanırım tps autolar çökmüş durumda :smiles22:
Printable View
Benim next superlusta tps auto uptade yapıyorum basarısız yazıyor sanırım tps autolar çökmüş durumda :smiles22:
sayın admınım benim sunny 12.01.a5 cıhazım var onunla tps ler auto izlıyorum şu anda acık ama stream yazılım yuklu bilginize
Nextte yok ama gunluk softcama aes keyleri ekledim okey sorunsuz softcamlara aes eklemek lazım
dostum olmasını dört gözle bekliyorum....selamlar.....
yumatumx serisinde şubadın 13den beri ful auto açık
sallama dostum ya
slm arkadaşlar bende 8012 dcı snny var stream yazılımı var tıkırtıkır çalışıyor:45: :45:
next super plus yazılımladır:8[1]: :present:
next 2000 serisi tps auto yapıyor.
next ye 2000 cıs süper plus
next auto yazılımları çalışıyor arkadaşlar
next2000xcı plus 13.02.2007 yazılımları ile tps autoya devam ok
8000x cam pluslar auto mu
tps auto çalışıyor umarım uzun süre bu böyle gider.next ye 2000 x cı plus da sorunsuz.
belkide kurulumu tam yapamıyorlar yada nerden açacaklarını bilmiyorlar.gerekli bölümlerde açıklamalar var ama biraz dağınık ilgilenen arkadaşlar iyice araştırsın.Bol auto lu günler
Goldmaster 7300 12.01.A5 stream TPS auto yüklü çalışıyo...
next 2000 cı ınf serilerinde 614 e yazılımlarında tps auto calısmıyor 614 f yazılımı yükledim galiba onda da çalışmıyor kumandayla auto tps yaptığımda BAŞARISIZ diyor...
arkadaşlar tps olayı bütün cihaz ve yazılımlarda çökmüş durumda izlenemiyor yani
Next ye 2000 cıs super plus tps auto çalışıyor bilginize.
next 2000cı inf 614h tps auto calışıyor
next2000x cı super plus tps auto.........
kaon sunny next 2000cx cıs süper plus bu cihazlar yapıyor..kalite budur işte...
evet acılıyor
Aynı mesaj yanlışlıkla iki defa yazıldığı için silinmiştir.
Bir arkadaş GoldMaster bölümünde "4000-9000 seride TPS ler açmıyor.acaba hata bendemi?" diye soru sormuş,konuyu hemen kilitlemişler.
Burada da aynı konu açılmış,ama kilit yok,SANSÜR yok.
Çünki NEXT lerde TPS çalışıyor.
BÜYÜKSÜN NEXT!!!
o arkadaş talimatlara uygun hareket etmemiştir
slm nextlerde açıyor amsrat-taplin.aciko vb bazı seriler destekliyor şu an.
super plusda problem yok şu an
Kastettiğiniz "talimat" nedir bilemiyorum ama sözüğnü ettiğim link burada...Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Buyurun bir de siz bakın."Talimat" derken forum kuralları kastediliyorsa herhangi bir kural ihlli yok.
Cihazın çalışması ile ilgili talimattan bahsediyorsanız,bunun için konu kilitlenmez.
Zaten kilit gerekçesi de yazılmış...
Unutmayın her cihaz bir ömür boyu çözecek diye birşey yok 3 gunde çözdügü olur 10 gundede onemli olan teknik destegin her model de verilmesidir..Sadece belirli modellere vermeklde degil bu goldmaster içinde gecerli next içinde
Haksızmıyım?
TÜRKİYENİN FİRMA TUTMAYAN FORUMUNDASINIZ HERŞEYİ KURALLARI AŞMAMAK KAYDIYLA PAYLAŞABİLİRSİNİZ..
Benim kastetmek istediğim bu deği üstad...Alıntı:
Bazı forumlarda da aynısı oluyor.GM ile ilgili şikayet olunca ya konu kapanıyor,ya da üye banlanıyor.Sizde banlama yok,çünki buna gerekçe yok ama konuya hemen kilit.Hem de bu gün açılmış konuya....
Müstehzi bir şekilde "tarihine bakın!!!" dediğiniz konu ikinci aydan bu yana açık....
Ha,bu arada hiç bir ard niyetim,hiç bir arkadaşla özel meselem de yok.Şunun ya da bunu "adamı" da değilim.
Yanlış değerlendirilmesin lütfen.!!!
Sadece basit bir çelişki olarak değerlendirdim kunuyu...
Saygılarımla...