bence rize çok iyi mücadele etti tebrik ediyorum kendilerini fenerbahçe yine kan kaybetti biraz galatasarayın işine yarayacak tabi yarın kazanırsa
sizler ne dersiniz?
Printable View
bence rize çok iyi mücadele etti tebrik ediyorum kendilerini fenerbahçe yine kan kaybetti biraz galatasarayın işine yarayacak tabi yarın kazanırsa
sizler ne dersiniz?
Çok moralim bozuldu :( Alkmaar maçı öncesi yapılırmı bu :(
rizeye yenilsek ne olur.son gülen iyi gülermiş sene sonu fenerbahce şampiyon.zaten gönüllerin şampiyonu buda bize yeter .
tam anlamıyla rezil bı futbol oynadık yenilsin ama fotbol oynasın amlesef kahır ediyor
bence az alkmar macı yüzünden.ben o macı düşündükleri icin böyle kötü oynadılar diyorum ama.inşallah o mactada bizi hayal kırıklığına uğratmazlar
Bu şekilde gidersek yine şampiyon olamayız. Bu takımdan Brezilyalılar gitmedikçe olmaz. Onlara yazıklar olsun. Kahroluyorum. Onlarda Fenerbahçe ruhu yok. Keşke Alex falan gitsede kurtulsak. Hele bir kaleci var evlere şenlik. Böyle şampiyon olunmaz.
Hayırlı olsun,Rize'nin çayı biraz demli geldi ama....
yazık bu kadar taraftara
bence rize taş gibi oynadı birde alexin kaçırdıgı birkaç pozisyon var süperdi onlar ama değerlendiremedi
Abi alex bilerek oynamıyor.Aziz Yıldırım istediği parayı vermemekte kararlı alexte grev yapıyor kafasına göre.Gidene kapı açık eğer gidecekse çıksın ayrıldım desin.Koskoca kulübü harcamakla neyi elde ediyor :yell:
ben galatasaraylıyım ama bu skora sevınmıyorum çünkü bizde de bir şey yok..ama bence beşiktaşa bakın derim sessiz sessiz geliyor futbolu baya iyi şans tanınmıyor ama bence bu sene şampıyon olabılırler gs ve fb bole gıderse haksız mıyım?
valla bende galatasaraydan cok beşiktaştan cekiniyorum .hakikaten bu aralar güzel oynuyolar.
abicim be ruhsuzler ordusu be takımda olduğu sürece bu fenerden bir halt olmaz gecen sene neden gitti şampiyonluk ruhsuzlukları yüzünden hepsine yazıklar olsun bizi utandırıyorlar maclarına bakmıyorum artık hepsine yazıklar olsun
gelde de sen sakin ol
bu filmi daha önceki sezonlarda izlemiştik.
Fenerİn Mİdesİ Rİze Çayini Kaldirmadi Bu Takim Zaten ŞampİyonluĞu Haketmİyor Çikip TÜrk Futbolcularla Oynasin TÜrkÜn GÜcÜnÜherkes Bİlİyor
artı arkadaşlar kelaci volkan bence bu aralar çok kötü özellikle bu sezon düzelemedi gitti bir türlü bence volkanıda değiştirmek lazım
çaylar rize çayıııııııııı:):):)