ndsle şifreli discoveryde bu gun yarın şifrelenir
Printable View
ndsle şifreli discoveryde bu gun yarın şifrelenir
evet animal gitti :( :( sırada ki kanal belli DİSCO :(
Belliydi:(
Olacagı buydu zaten
Ayrıca movie smart 1 gece passion adıyla ****** yayın yapacak
ekstra paraylamı bedavamı olacak
Kontör alınacak sanırım:) sonucta ücretsiz verecekler ya :D Öyle diyorlardı .Birde yayınlar şifrelenmeyecekti öyle diyorlardı yeni makina aldıktan sonra herkes digiturke abone olur.Alıntı:
Zaten d smart paketinde olan kanalları kim izliyorki d yeşilçam -d max gibi kanallar hep arşivden kullanıyorlaR
ya dısco gitmese güzel olur....:praying: :praying: :praying: :praying:
başladılar artık kesmeye biçmeye olacagı buydu haydi d-smart kutularına:)
kontürlü olan kanallar hangileri olacak??
olsun arkadaşlar d -paketi gitsin hiç bir şey farketme zaten d smart kutulara heralda fazla rağbet olmaz bu düpedüz milleti soymaktır . onlar gider başka gelir . hem kutuyu alacak vatandaş hem de telefon hattına bağlanıp şifreli yayınları izlemek için fatura ödeyecek bu konuda herkes akıllı olsun arkadaşlar.
şifrlenmiş animal planet:(
arkadaşlar tuzak bu bence kanmayın d-smarta düpedüz saçmalık bu cine-5 in ilk zamanlardaki gibi davranıyorlar:(:(:(
bende cine 5 in dekoderi var onlara vereyimde kullansınlar bu işin sonu aynısı olacaktır
Zaten bu kalitede yayın ve filmler verirlerse zaten kimse ne kontör alır nede abone olur. Bence maçlar için bir zemin hazırlıyorlar..
Olacağı buydu zaten ne olacağı belliydi Doğan grubunun işi ne olabilirdi. Arkadaşlar bunlar kimseye avantadan birşey vermezler, Beklenen oldu ben şaşırmadım yakında D-Smartlarında kokusunu duyarız. Sansuı freeTv leri unutmadık.....Saygılar.
inşallah devam eder zaten o yaban tv aydın dpğanın deyil habertürkün müş
arkadaşlar 2 gündür nette değildim gerçi cihazdan ne oldu ne bitiyor takip ediyoprum ama bu animal planet ve smart kanalı pek iyi olmadı böyle yav. şimdi bunları izlemek için kim ayrı bir kutu alırki. bence bu mantıksız keşke madem bunu yapacxaklar sadece modül ile kart satsalarda herkes hiç değilse kart girişliler kullanabilselerdi. ben zannetmiyorum kimse ayrı bir kutu almaz. tabi super ligin ihalesini almazsa. bakalım neler olacak.:49:
Turksat'da Anımal planet gitti.Disco devam ediyor:nono: :nono:
Şimdilik yok
Bunlar kendileri çalıp kendileri oynasınlar paketin içerisinde seyredilecek düzgün bir kanal yok olan kanalların da devamlılık garantisiyok
Kim nederse desin Doğan grubunu malesef maç yayınını alacapını düşünüyorum.Çünkü bu adamlar okadar keriz değil onlarda biliyo maç olmazsa üyeleri olmayacağını.Bu yüzden boşa yatırım yapcaklarını sanmam:wave:
Dt ile Doğan grubu anlaşırsa...d-smartta da lig tv izleme imkanı ulur...tabi öyle bir anlaşma olursa...bencede Dt Doğan grubuna bırakmaz bırakamaz LigTv yi...ve Dt bir milyon iki yüz binden fazla abonesine rağmen Ligi alamazsa...söylenecek söz bile bulamıyorum...sonunu hazırlamış olur...
galiba zaman bu konuda herşeyin ilacı olacak.
Konular birleştirilmiştir!!!
çok gerekli değildi zaten..
bize turksat yeter artar yakında bunuda çıkarıp illagal izletirler millete:)
ınsanları somurmekten hıc bıkmadı bu aydın dogan gurubu bakın daha once free tv adı altında sansuı cıhazları butun kanallar bedava dıye pıyasaya surduler ve bızım mılletımız AZİZ NESİN ı haklı cıkarırcasına kapıs kapıs aldılar bedava dıye ama bı sure sonra ntv kanal1 gıbı sıfrelerı kendı sıtelerınde yayınlanan kanalları bıle ızleyemedıler bunun ıcın flash degısıp bı 35 40 ytl daha masrafa gırdıler bunun ıcın dıyorumkı bıraz dıkkatlı ve secıcı olmalıyız..:bangin:
Aydın doğan maçları alacağının garantisini almasa hiç böyle bir işe girermiydi. Maçları rahat alacağını tahmin ediyorum. Ayrıca yaptıkları reklamlarda d smart paketi içindeki kanallarda yine normal kanallarda olduğu gibi reklam yayınlamıyacağının garantisinide vermiyorlar. Yani yine millete parasıyla reklam seyrettirecekler.Zaten uyduruk kanallar.Bence kendileri çalsın kendileri oynasın