ANKET SONUCLARI
Kurtlar Vadisi Dizisi yayından kaldırılmalımı
Evet Yayından Kaldırılsın 15.64%
Hayır Yayından Kaldırılmasın 84.36%
Printable View
ANKET SONUCLARI
Kurtlar Vadisi Dizisi yayından kaldırılmalımı
Evet Yayından Kaldırılsın 15.64%
Hayır Yayından Kaldırılmasın 84.36%
Benim fikrim yayından kaldırılmasın.Neden derseniz bu diziler sayesinde bazı gercekler su yüzünü cıkıyor
Bence bu dizileri insanları uyandırmak için gündemde tutuyorlar.Gerçi bunu yayınlayan medya nekadar güvenilmez olsa dahi,yinede kaldırılmamalı diyorum.
kurtlar vadisini beyenmeyenler seyretmesinler bu diziyi kıskananlar konuşuyor çok güzel bir dizi yapılmış:45: :45: :present: :45: :45: :sunglasses2: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
hayır kaldırılmasın.bir parça olsun gerçekleri görmemizi sağlıyor.
:badprv: Bence insanların maneviyatıyla oynayarak çıkar sağlamayı amçlayan bir dizi..haa bu olaylar olmadımı? tabiki oldu ama üzerinden yıllar geçti aynı olayları şimdi dramatize ederek (ve tüm çıplaklığıyla ve abartarak) kimin eline bişey geçecek sadece o olaylardan ciğeri yanıp közlenen insanları yeniden üzmekten başka ne olacak...dizinin amacını ben hala anlamış değilim tek anladığım dizi yaşanmış acılardan çıkar sağlıyor ve çok zararlı işler yapıyor...
Kesinlikle devam etmeli hatta bölümleri uzaltılmalı kalkmasını isteyenler belli gurupları oluşturuyor zaten damarlarına bastıkları için ve diğer medya kuruluşları reyting yüzünden kalkmasını istiyor
Evet Yayından Kaldırılsın çünkü gençlerimizi hep mafyaya özendiriyor ve kötü örnek oluyor..
şu saatten sonra kaldırılmasının bir mantıgı yok ama dizi çok abartı ve gerçekler yavaş yavaş ön plana çıkartılıyor şiddet gençleri vuruyor
:45: bu dizi turkiyenin puslu vadisinde neler yasandigini,bizim neleri daha bilmedigimizin vede hangi degerlerimiz kayboldu, hangi degerlerimiz hala bozulmamis,sagduyu dedigimiz,ulkemin vicdani yasaklanabilirmi.iki capulcu rahatsiz oldu diye,imrallidaki zatin ne mal oldugunun aciklandigi ,kadin,cocuk demeden olduren teroristlerin gercek amacinin,kime usaklik etiklerinin,efendilerinin kimler oldugunun bilinmesinde ulkenin nerelere suruklenmek istendigi;bu gercegi goren bu vatanin fedekar bekcilerinin nasil fedekarliklarla bu vatana hizmet etiklerinin bilinmesi icin,bu ve buna benzer dizilerin devamindan yanayim,birbardak suda firtinalar koparan yerli isbirlikcilerin oyunlarinin bozulacagi ve ulkenin gercek sahiplerinin irk,dil,siyasi gorus olarak bolunemeyeceginin anlatilmaya ihtiyaci var.hepinize selam ve saygilarimla.
kaldırılmasın sonuçta az çok o bölgeyi yansıtacak
Bence de kaldırılmasın.Çok seyrettiğim bir dizi değil ama insanlara herşeyin göründüğü gibi olmadığını gösteriyor. Nitekim Sayın İstanbul Valisinin Samast olayında dediği gibi "bi sokak çocuğu yapıvermiş "denip geçilseydi uyumuştuk.
arkadaşlar bu dizi TÜRKİYE üzerinde oynanan oyunları göz önüne seriyor dizinin yayından kaldırılması kimlerin işine yarıyacak bilmiyorum.dizi'de olsa, bir nevi gerçeklerden alınmıştır.
saygılar.
yayından kaldırılsın şiddete hayır
Türkiye gerçeği yayına devam
Kaldırılacak bir dizi varsa o kurtlar vadisi olmamalı.Tvde birçok dizi var saçma sapan onları kaldırsınlar.Tv izleyemez oldum artık:(
arkadaşlar neden kaldırılsın gerçeklerden nedne çekiniyoruz.şiddet diyoruz tv'de haberler ortada bazı film ve diziler ortada ama her ne hikmetse her yorum her sakıncalı durum bu diziye ne yapalım espri sosu verilmiş yabancı damatları veya benzerlerinimi alkışlayalım.saygılar
bu diziyi yayınlayanlara güvenmemekle birlikte insanlarımıza bazı değerlerimizi gösterdiğini sanıyorum kaldırılmasın
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:
üstat ellerine sağlık benim söyleyeceklerimin tamamını söylemişsin....bu yazılanda kaldırılsın diyen arkadaşlara gelsin :45: :present:
nedense dizinin ana konusu binlerce insanın ölümüne,sakat kalmasına, ülkemizin milyarlarca dolar zarara uğramasına neden olan terör olunca bazı
dış odaklı medya imparatorlarının ve bazı "vatandaşların" dizinin yayından kaldırılmasını istemelerinin sebebinin ne olabileceğini anlamamak mümkün değil!
-tabiki bazı vatandaşlarımızında dizinin yayından kaldırılmasını istemelerinin bir gerçek sebebide gençlerin ruhsal ve sosyal gelişimini olumsuzluğa iten bir sonuç doğurma olasılığını hesab etmeleridir bende bu fikre katılıyorum.-
ancak gerçekleri dizide olsa bir şekilde halkımıza göstermek ve hatırlatmakta ülkesini seven her vatandaşın en doğal hakkıdır.umarım diziyi yayından kaldırmaya hiç kimsenin gücü yetmez.
Kaldırılmasın...biz arkadaşlarla toplanıp maç izler gibi izliyoruz...:)
hiç izlemedim desem inanırmısınız valla hiç izlemedim hliyle bu konuda bi bilgim yok ama haberlerde gördüm çocuklar onların yaptıklarını yapıyorlarmış burdan yola çıkarak evet kaldırılsın diyorum
sayın mehmet
izlemediğiniz bir dizi için izlemeden kaldırılmasını istemek sizce ne kadar mantıklı yinede sizin fikrinizdir saygı duyarız.
gençlere,çocuklara kötü örnek olduğundan kaldırılsın
bence şiddet içerikli tüm diziler kaldırılmaı malum gençlere kötü örnek oluyor
bu dizi bence kaldırılmalı.neden derseniz ben lisede okuorum.okulun duwarlarında memati,polat wb. isimler yazılı.arkadaşlarımız onlar gibi giyinio hatta onlar gibi konuşmaya çalışıor.tepkiler,recon kesmeler.bu dizi başlamadan önce ben recon kesme nedir bilmezdim ayrıca.ergenlik dönemindeki gençler herzaman ünlüleri kendilerine örnek almışlardır,yanlış mıyım? bence bu dize kötü örnek oluor...bunu hem bir öğrenci olarak hemde bu diziyi sewen biri olarak sölüorum.
kaldırılmasın.
Ahlaki değerlerimizi yozlaştıran bir sürü diziler varken,kurtlar vadisinin,yayından kaldırılmasını istemek bence haksızlık olur
Elbette "kaldırılmasın".
Bu anket, forumdaki arkadaşların ilgisini çekmek amacıyla düzenlenmiş. Haklılar tabii. Ama anketin bir değeri, sonucu ve değerlendirmesi olması gerekir. O zaman buradaki anket değil tartışma olur ki; bu formata daha uygundur.
Neyse; öyle birilerinin işine gelmiyor diye dizi kaldırılsın filan demenin mantığı hiç yok.
Sabahtan akşama amerikan propogandası yapılan yada şiddet içeren her diziyi, filmi seyrederken sesini çıkarmayıp, damarına bastı diye bu diziye karşı çıkmak, karşı çıkarken de saçma gerekçeler, bahaneler uydurmak( çocukları şiddete özendiriyormuş v.s) hiç de adil değil.
Çocukları koruyacaksanız önce abd kaynaklı çizgi filmlere karşı çıkın da anlayalım samimiyetinizi...
Saygılarımla,
SUPERSATFORUM ANKETLERİ ,DEĞERLENDİRMELER VE YORUMLAR Bölümün başlıgı ve ilk msjda yazanlar zaten bunlar .Yani biz ilgi ceksin diye anket oluşturmuyoruz herkes değerlendirme ve yorum yapabilir.Gundemde olan konular genellikle bu :warn:
Sevgili Serkan,Alıntı:
Ben, siz neden bunu anket yaptınız demiyorum. Benimkisi sadece tesbit.
Ayrıca, son derece haklı olduğunuzu da belirttim. Bu tür anketler foruma ilgiyi arttırır. Bu da gerekli bir şey. Forum sürekli güncel olsun, ziyaretçiler her nete girdiğinde uğrasın dersek forumumuz gelişir, büyür. :sunglasses2:
tartısma baya ciddi konu teror oldugu icin onemli ama ben derimki dizinin devamını seyretmeden karar vermek yanlis olur nitekim benim teorim ilk bolumlerde terore biraz deginip sonra konuyu saga sola cekip ilgi dagitilacak.cokmu muhalifim bilmiyorum ama kızmak yok birsey soyleyecegim bazı seyleri kabul etmek iste bu beni cok kızdırıyor bundan once kurtlar vadisinde islenen konulara dikkat cekmek istiyorum tapınak sovalyeleri ,mafya ,amerikanın cuvalları evet hepsi oldu gercekleri seyrettik yani bier nevi kabul ettik dikkat bu cok tehlikeli kabul etmek sonra bunlara alısır hale gelmek sonra hic umursamamak galiba olacak olan bu .birde neden hayatımızı bu kadar medyaya bagladik yani ne bileyim kafama takiliyor itiraf edeyim 1.bolumunu seyrettim ama devamını seyredecegimi sanmiyorum bu benim dunyam bu benim fikrim sucu lisan ettiysem affola sevgiler
Kesinlikle devam etmesinden yanayım... Bende küçükken veya gençken birçok dizi izledim ama hiçbirine uyupta adam vurmaya veya öldürmeye kalkmadım..Allah herkese akıl vermiş kullanalım diye...O dizilere özenip bişey yapanların zaten içlerinde kötü niyet varmıştır.. Diziyi bahane etmesinler derim ben... Saygılar
arkadaşlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacırıldım.15 milyar fidye karşılığı serbet bırakıldım.para tesliminde 1 tanesi yakalandı.şu anda sürekli tehdit telefonları geliyor.12 gündür dükkanımı acamıyorum.velhasıl kendi ülkemde kendi şehrimde sürgün hayatı yaşıyorum.sizce kacıranlar kimler biliyomusunuz.**********.
gerçeklerden kaçılmaz bazı çevrelerin çanına ot tıkıyor dizinin devamını ve o yürekli insanalrıda ayrıca kutluyorum ülkemizde terör vardır bu dizide ülkemizin bir gerçeğidir bunu unutmayalım kaldırılsın diyenleride korkaklıkla kınıyorum
bence gençler için tam anlamıyla dayıcılık oyunu öğreten bir dizi :S dizi olduğu akşam ortada hiç dayıcık yokken ertesi gün sağda solda filmde gördüklerini uygulamaya çalışan aklı olmayan,eğitimsiz,görgüsüz,iğrenç :D o kadar çok tip çıkıyorki haliyle insanlar bu diziden uzak duruyorlar.çünkü kimse kötü davranışlar,mafyalıklar içeren bu diziyle haşir neşir olmak istemiyor.tabiki bu benim düşüncem.bence kültür seviyesi yüksek olan her insan bu dizinin dolaylı yönden insanlara kötülük aşıladığını ve beyin yıkama yaptığını anlayarak uzak durur.biraz ağır oldu son cümle ama anlatmak istediğimi inşallah anlatabilmişimdir.sonuç olarak kaldırılmalı sırf gençleri şiddete eğilim verdiği için.yoksa 25 yaş üstü için bir sorun olmadı olmuyor ve olmazda...
bu dizi insanlarin milli duygularina calisilmis mafyavari argo konusmalari cok olan sacmalik.sirtinda pardosu belinde silah daga cikicaklar simdi.hahahahhahahahhahahahahahahahah
iki kisinin bildigi sir degildir hahahahahahhhahahahahahahaha
sizin bu sözlerinize bende katılıyorum öncelikle şiddeti daha vahşi bir şekilde gösteren çizgi film ve sinema yapıtları var örneğin batman spiderman bunlarda şiddet yokmu şimdi bunlar moda çocuklar arasında Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan bir dizinin kaldırılması bence biraz saçma olur bizde ki diğer dizilerde sanki şiddet yokmu çoğuna bakın mutlaka kavga silah kullanılmayan dizi çok nadir çıkar saçma magazin ve abuk subuk dizlerle vakit kaybetmek bence hiç akıl alınacak bir şey değildir benim fikrim budur saygılar..
vala kalsada olur kalmasada ben multıvızyoncuyum abı onlara bırsey olmasında kurtlar vadısı gıtsede olur aksam bı zevkım zaten o
kaldırılmasın,gerçekleri yansıtıyor.kimseye zorlan izlettirilmiyor.izlemek istemiyen izlemez
nice dizilerimizde artik kilise modasi oldu gerci halk tepkisini hic konusmadan dizileri ortadan kaldirtiyor demekki bu dizi bizden biseyler anlatiyor ki 7-77 izlemek istiyor madem yapilmis birakin agiz tadiyla izlesin millet öyle deyilmi
Bencede kaldıılmasın. Gerçekler gün yüzüne bir şekilde çıkmalı. SAGIR ODA ve KURTLAR VADİSİ TERÖR her yönüyle insanların TÜRKİYE üzerinde oynanan oyunların ve kimler tarafından yapıldığını göstermesi açısından ço önemli buluyorum. Amerikan filimlerine bakım tamamında Amerikayı her zaman haklı çıkaracak seneryolar ile ve osmanlıya yapamadıklarını Türklere yapmak içinde Slvester Stallone Ermeni soykırımı varmış gibi Filim yapacağını duyuruyor. Irakta yaptıkları zaten malum. Hem Irak ta çalışmak için giden Türk uçağını düşürüyorlar hemde ardından HIRANT DİNK gibi yemeğini yediği tabağına pisleyen insanları öldürüp nerede duracağını bilmeye Türk Medyasını oyunun içine alarak öldürtüp TÜRK insanını kandırıyorlar.
BENCE HER NE OLURSA OLSUN
KURTLAR VADİSİS TERÖR ve SAĞIR ODA Vatanını ve Milletini seven Her TÜRK AİLESİNİN izemesi gereken dizilerdi.
TEŞEKKÜR EDERİM:
Konuyu açanlara ayrıca Teşekkür Ederim.
siyonist ve ajanların faliyetlerini hızlandırdıgı bu günlerde, bu tür dizi ve filmlerin yayınlanmasından son derece memnunuz. yeni yetişen nesillerin amerika, ingiliz ve yahudi filmleri ile degilde, Türk ulusunun yüceligini, kahramanlığını, cesurlugunu aynı zamanda, şefkatli ve merhametli olduğunu anlatan bu tür film ve dizilerle yetişmesi ülkemizin ve milletimizin geleceği için son derece önemlidir. yapmış olduğunuz bu tür çalışmaları takdir ediyor , devamını diliyorum...
Bence kaldırılmalı. Unutulmaması gereken nokta, bütün ülkelerde böyle bir çok oyunlar oluyor. Ülkeler mafya ile boğuşuyor, kendi üstünlüklerini sağlamak uğruna başka ülkelerin içişlerine karışıyor, yönlendirmeler yapmak için uğraş veriyor, ama bunları bir televizyon dizisi yerine doğru dürüst belgesel türü programlardan, araştırmacılardan öğrenmek varken bir tv dizisinden öğreneceksek, ben ne anladım o toplumdan. Unutmamalı ki diziler, filmler (ne kadar gerçek üzerine kurulsalar bile) ticari metalardır. Satışı arttırmak, ilgiyi çekmek için senaryolar hep değiştirilebilir.
Saygılar.
Arada atladım, Afacan-1 usta'ya geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.
arkadaşlar kaldırılsın derken neyi düşünüyorlar anlamıyorum.O kadar kanal,o kadar dizi o kadar program varken neden bu dizi eleştiriliyor.yani türk milleti okadar biliçsizde her şeyi bu dizidenmi öğrenip gözünü açacak,ama bu millet bakmakla görmek farkını anlamalı hatta içinde yaşamalı bu dizimi milleti olumlu veya olumsuz şaşırtacak.dizi yayınlansın.kimse ticari,etnik,siyasi kaygıya düşmesin.kimse güneydoğulu ağaların ön planda olduğu dizileri eleştirmiyor,yabancı damatları v.b.eleştirmiyor.bırakalım bunları.bu yüce bir millettir doğusuyla batısıyla ,kürdüyle lazıyla çerkeziyle azınlıklarıyla bir bayrak,bir devlet.bir MİLLET.Türk adı ırk değil varolmanın millet olmanın adıdır
vay doğu şöyle vay doğu böyle iç anadolu karadeniz toroslar çok rahat yatırımlar bir gelip bir gidiyor herhalde. lütfen dizi önemli değil ama gerçekleri herkes bilsin.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE