Açıklama dahil herşey dosyanın içinde mevcuttur kolay gelsin..!!
Printable View
Açıklama dahil herşey dosyanın içinde mevcuttur kolay gelsin..!!
Selam Sn:Arkadaşlar Resimdeki Uygulumayı Bizzat Denedim & Sonuç + Pozitif Yani Ok Mükkemmel TPS Stram Menü 12.01:a5 Yazılımla ok dir.iyi Seyirler Emeği Geçenlere Teşekkürler Saygılarımla
benim yaptıgım yöntemde soket yuvadan cıkartılır soketin hemen yanında pin ler var ufak ufak nokta halinde onlar bir birlerine leyim atılır özelikle usb siz cihazlar 12.03.a5 ten 12.01.a5 dönmek isteyenler usb siz cihazlarda zaten ***viewxxx tv desteklemiyor ben de iki adet cihaz var biri usb li biri de usb siz her ikisinide 12.01.a5 yaptım şuanda strem yazılımı attım her ikisinede tps absat auto oldu usb li cihazlarda yaparsanız ***viewxxx tv acmaz bilginize resimleride ekliyorum verdigim talimata göre yapınız ufak kırmızı noktalı olan karşılıkları leyim atın yada araya ufak bir tel atıp ucları leyimleyiniz yapamazsanız en yakın elektronikciye yaptırınız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ben 20/25 gün önce yaptım kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim.
SUNNY 1030 SKY ÇAKILI MODÜL İPTAL ETME
kaon board sky modul cihazlarda sky modulunun iptali:
r380 r381 r382 r383 r384 r385 r386 r387 r388 r389 r390 dirençlerin
yerleri boş bu boş yerleri köprü (kısa devre) yapın yerleşik modul iptal olsun
ve bu işlemden sonra 1030sky cihazınıza 12.01.a5 yazılım yukleyebilirsiniz
valla baba yüksel şemadakine göre yapayım dedim maglesef şema yanlış üst pin ler 1.den 19 kadar alt taraftaki pinlerde 2.den 20 kadar şemanın başında ama pin deliklerini sayarsak üst te 22 adet alttada 22 adet var nasıl olacak kolaylık olsun diye soketli yapayım dedim ancak olmuyor şemada yanlışlık var :badprv:
SUNNY 1030 SKY ÇAKILI MODÜL İPTAL ETME
kaon board sky modul cihazlarda sky modulunun iptali:
r380 r381 r382 r383 r384 r385 r386 r387 r388 r389 r390 dirençlerin
yerleri boş bu boş yerleri köprü (kısa devre) yapın yerleşik modul iptal olsun
ve bu işlemden sonra 1030sky cihazınıza 12.01.a5 yazılım yukleyebilirsiniz
12.03.a5-12.01.a5
is that a functional or it malfunctions ???:49:
Tesekkurler anlatım için
resimde gösterilen fiş 20li değil 21lidir .ayreten numaralar cihazda sağdan başlıyor.nasıl yapacağız anlatırsanız memnun olurum.
tekrar dönüşümü varmı olayın yani tekrar 12.03.A5 e dönebiliyomuyuz ve nasıl yapılır tşk..
tskler
kardeşim adam gibi 12,03.a5 yazılımı çıkarsalarya nedir bu onlarda sunny buda ayrım yapmayın
2mblık goldmaster 7400 cımlerde buna dahılmi
arkadaşlar aralara lehim atıldı modülün skart gibi olan giriş yerleri çıkartıldı ama yine kanalları bulmuyor lehimleri elektronikçiye yaptırdım acaba eksik birşeymi yapıyorum
dönüşüm yapıldıktan sonra ilk önce orjinal 12.01.a5 yazılımını atın mutlaka fabrika ayarlarına dönün daha sonra kuru kafayı atıp stream yazılımını yükleyin sorun cıkmaz
arkadaşlar ben bu işlemi lehim atarak denedim olmadı şimdi lehimleri iptal ettim ama modül kısmının yazılımını üst çizgiyi dolduruyor fakat alt tarafı yazacakken fail hatası ile karşılaşıyorum lütfen yardım
arkadaşlar benimde bir problemim var benimde usb li bir 1030 zum var bende anlatıldığı gibi cihazı 12.01.a5 çevirdim yannız sorunum şu türksat ve sirius uydularını güzelce tarıyo ve kanalları buluyo lakin horbit uydusunda sinyal olmasına ramen hiçbir kanal bulamıyo kanal listesinide kabul etmiyo bana bir yardımcı olurmusunuz nerde yannış yaptım veya daha ne yapabilirim
:nono:: iyide zorunuz ne dostlar bilemedin bir iki ay sora tps başka sistemden yayın yapar modül yuvanızı niye bozuyonuz allah çarşınıza pazar versin valla sizleri
anlamakta zorlanıyorum sora pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak
size tavsiyem yapmamış olanlar yapmayın selamlar
arkadaşlar bugün işlemi yaptım sonuc 100 de 100 olumlu herkese paylaşımları için teşekkürler...
bilgi için teşekkürler
artı tenkit etmeyin bu ustalar bu işi parasız yapıyorlar.bence teşekkürü hak ediyorlar.herkese kolay gelsin.
bütün denilenleri yaptım ama ve cıhazı 12 01 a5 yaptım ve Stream.12:01:A5:Yazılımı ile TPS Auto ok tpsler auto olmadı......... acıl yardım???????????????
17.02.2007 trarihli streamyazılımını yükleyin ardından *** menüsünü resetleyin ve kanal kilidini açık konumuna getirin.
ben de yaptım fakat ben de şöyle bir sorun oluştu 12/03/A5 yazılımın dan 12/01/A5 yazılımına geçtim stream yazılımını attım sinyal var ama kanalları bulamıyor anlayamadım ...nasıl olmalı ...
olmadı için modül girişini çıkık haldeyken tekrar 12/03/A5 attım ve kanal arttırdım sinyal var ama ordada kanal bulmadı ve tekrar modül girişini taktıktan sonra arttırdım kanalları buldu... modül girişini çıkarttım stream yazılımı attım ve resetledim klit açık yaptım tekrar arttırdım yine kanal bulmadı modül girişini tekrartaktım 12/01/A5 steram yazılımı yüklü iken kanalarttırdım bulmadı neden olabilir....
testé ça marche 100/100
arkadaşlar şimdi ben sirüsi izliyorum acaba bu yazılımı yüklediğim zaman o kanalları izleyebilcekmiyim ayrıca bu yazılımı yükledikten sonra kanal listesi yüklemeyipte kendim kanal aratıp bulamıyormuyum
arkadaşım siriusu izlersin. yukarıdaki şeman ile sunny 1030 sky cihazların güncel tps yazılımı çıkmaktadır. bu yüzden bu 1030 sky cihazı normal cı cihaza yani AT 7010 DCI (12.01.A5) çevirip güncel stream yazılmını yükleyip tps paketi seyredilebiliyor.
peki hocam kanalları yedekleyin diuyolar ben kendi kanallarımı yedeklemeden kanalları taratbilirmiyim çünkü benim bilgisayarım yok cafeden yazılım yükledğim için bir tv bağlantısı kullanamıyourm sırası ile neler yapmam gerekiyo çünkü yaptığım işlemleri göremiyorum da
arkadaşım eğer 2 çanak kullanıyorsan zaten stream yazılımı bölümünde hazır kanl listesi var onu yüklersin sonra yapman gereken sadece sana uymayan kanalları taşımak stream yazılmlarında gerekli talimat ve açıklamalar mevcut. yazılımı at ardında kanal listesini at. cihazı açtığında noch yazısı çıkar sa P+ tuşuna bas kanllar gelir.
arkadaşlar ben bu dönüşümü uyguladım. yazılm da çalışıyor fakat teletex olayıkayboldu cihazımın acaba neden yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
arkadaşım stream yazılımlarda teletex var ama siyah kumandalardan bulunmuyor sebebi ise kumanda uzerinde text tuşu olmamasından yanı kırmızı tuşla ulaşılamıyorAlıntı:
sunny grı kucuk kumandalarda info yani mavı tuşun altındakı text tuşuyla teletext ulaşılıyor bilginize
arkadaşlar bu modülün 1.yada 2.bölümünü nasıl anlayacağız.yardımcı olursanız sevinirim.
peki neden böyle birşey yapıyoruz yani bunun bize avantajı nedir acaba_?
direcleri bende kısa devre yaptım lakin 12.01 a5 kup laatmaya çalıştım olmadı atm 113 le denedim yine olmadı orginal cihaza komple reset attım kup la denedim yine olmadı kuru kafa yükledim olmadı şuan no av hatası veriyor ayrıca yayın ararken kalite düşük gözüküyor hiç bir yayın bulamıyor acil yardım larınızı bekliyorum
arkadaşlar dediğinizi harfiyen yaptık recever sizlere ömür şimdi flashını değiştirdik 35.ytlye bu zarar ne olacak
arkadaşlar bu 12.03.a5 ten 12.01.a5 çevirdiğimiz cihazlara kanal tablosu atıyorum olmuyor neden tek tek kanalları ayarlamamızmı gerekiyor yoksa..şimdiden teşekkürler
tamam arkadaşlar fazla uyduları silince hallettim şu an kanallar yükleniyor sorun fazla olan uydular bilginize
tebrıkler bravo
sayın dostlarım 12 01 a5 bizim para saydığmız zaman bizdeki cihazların yarı parasıydı bizlermi kandık bizlerimi kandırdılar
12 03 a5 sahibi arslanboga saygılar
kandırmaca diye bişey yok aslında....sadece gerçekten uydu ve elektronik işinden anlayan birilerinin fikrini almış olsaydınız,cihazınızda çakılı olan Skycrypt Cam lerinin er veya geç süs niyetine kalacağını öğrenirdiniz....bide 12.03.a5 cihazlara yazılım çıkmadığı için sıkıntı yaşıyorsunuz...verilen talimatlar doğrultusunda ya siz yada bir elektronikçi 12.01.a5 e çevirir cihazı (SORUMLULUK TAMAMEN SİZİNDİR)yazılım probleminizde ortadan kalkar...selametle
ayrıca arkadaslar burdakıler sızler ıcın bı bılgı kımse kımseye zorla bısey uygulatmıyo yol gosterıyo uygulayıp uygulamamak sıze kalmıs arkadaslar bu ıslerden bı karsılık almıyo sadece paylasıyo msj larınızda sıtem edıyorsunuz ama sadece yardımcı oluyo burda herkez bır bırıne ısteyen uygular ısteyen uygulamaz karar sızın
bonjour
mon kaon h/w 12.03.A5 a convertir en 12.01.A5.
a l'interieur du boitier il n'ya pas de nappe qui relie la carte mere et le module carte embarque. ils sont soudés y a t il une solution?
merci
bonsoir
when i opned the kaon box i didn't find "la nappe" to put in it the straps.
the module card is "soudé" to mother card. i know that english is so bad, but i try to explain my problem.
many thanks
arkadaşlar şu işi ingilizce tarif edecek biri varmı???resime göre bende tarif ederim ama elektronikçi olmadığım için hatalı bişey söylerim diye korkuyorum....
slm bucıhazların modulunu tamıretmek ıcın bırtadılat varmı yazılımla duzelmıyorsa
sağol
1.mesaja convert alakalı resim ler eklenmiştir daha risksiz biryol kablo yardımıyla modül iptali...
Tüm emeği geçenlere teşekkürler...