bizat bayi den aldim haberi onada D SMART tan mail gelmiş müşterilerinize multi lerin olduğunu söyleyin demiş 10 gün içinde multivizyon lar dönüşümlü türkçe düblaj da olacakmış
Printable View
bizat bayi den aldim haberi onada D SMART tan mail gelmiş müşterilerinize multi lerin olduğunu söyleyin demiş 10 gün içinde multivizyon lar dönüşümlü türkçe düblaj da olacakmış
müthiş bir haber ama nasıl olacak
yalan dir abiler
satmak icin multivizyon neki sinema kanalı verse ne vermese ne olur gece ***** oluyor.d smart modül cıkarması lazım onca cihaz var 10 000 000 na yakın cihaz modül şart.
İmkansız.Türkiye'de p o r n o yayın yasaktır.Olursada ancak saat 00:00 a kadar olan normal filmler yayınlanır,Multi de buna izin verirmi.Ayrıca Avrupada dsmarttan büyük paketler var ve hiçbirinde Multi kanalları yoktur.İşkembeden sallamışlar bence
Arkadaşlar tps firması 50 tane doğan grubu gibi firmaları satın alır sadece d smarta fashion diye ***** kanal olcaktır oda dijitürkteki gibi saat 12 sonra başlayıp ****** yayın verecektir
D-Smart patlar o zmaan dag taş d-smart dolar:)
Adam gibi film vermiyorlarda, nerede ucuz ve kalitesiz film varsa onları veriyorlarda, Multivizyon gibi bir kanalları nasıl verecekler. Bence yalandır..
Multivisionları yayınlamak zor iş hele d-smart için çok zor iş türkiyede bu kadar yasak varken multivison falan yayınlanmaz:smiles24:
Fashion???*****???Alıntı:
Yanlışınız olmasın Fashion TV İsmail beyin TV si.Ama ne gariptirki bu kanal tüm uydularda FTA,gelgelelim sanki adam gibi bir kanalmış gibi Dsmart bunu allayıp pullayıp,milletin gözünü boyayıp şifreli izletmeyi düşünüyor..
Gelecek olan Passion Tv.O da p o r n o değil soft(Yani bol bol oynayan adamların kıllı kıçlarını izleriz arka plan çekimlerle)
hepiniz sallıyorsunuz d- smart ***** kanalını çıkaramaz böyle yayın hakkına sahip değildir. ikincisi multivzyon gibi kanalları türkiyede yayınlatmazlar bu %100 dür. 3.sü yayınlarsa sadece ****** olabilir. Unutmadan şuanda d-smart satılyor yakında 5-6 kanal ddaha şifreye girer. amaç makine satmaktır. b kendi ismiyle bir iki yayın daha korlar dijitürkün göldmax gibi movimaks gibi işte ama fashion tv gündüz 12 den sonrada ismi biraz değişik olarak ****** yayın koyabilirler bundan daha fazlasını yapamalar rtürk izin vermez:8[1]:
sunyy cihazlar çözecekti neden çözmüyor nasıl izlicez bide multiler burda hayal bence slm
yalnız şu var eğer ki multileri hotbird üzerinden yayınları şimdiki gibi uydu datalarıyla d-smart değilde cihaz çözerse neala:)
imkansız birşey ihtimal vermiyorum:49:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bazı yabancı uydu kanalları şifreli yayın yapmaktadır. Bu kanalları izleyebilecek miyim?
D-Smart uyumlu dijital uydu alıcınızda Ortak Arabirim” (Common Interface - CI) Modülü bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde, bu modül sayesinde birçok yabancı kanalı çok ekonomik fiyatlara, yasal olarak seyretme imkanı bulacaksınız.dsmart çoktan beri bunu soyluyor dikatli okuyunca bu ipucunu kaçırmış herkez işi kılıfına uyarsa herturlu yayında olur rtukte bişey yapamaz çunku dsmart uzerınden değil hotbirden yayın alınacaktır rtuk karışsa önce emu olayına karışması gerekirdi
Kesinlikle saçma bi şey hiç bir ihtimal vermiyorum d-smartın TPS paketleri almasını tamamen cihaz satmak için uydurulmuş bir yalan dolan olarak kabul ediyorum.Zaten reklamlarıda oldukça saçma;
Adam digitürk kutusunu söküp atıyor.Yerine d-smart takıyor falan filan :)
Bunlar şimdilik milletin gözünü boyaması için abartılı konulardan başka bi şey değil. !!!
Sayglar....
arkadaşlar şöyle yapabilir bildiğim kadarı ile türçe dublajlı olacak yani naklen değil ***** sattinde başka yayın verebilir o satte normal veya solft filim verebilir selamlar
Lütfen balon uçurup milletin aklını karıştırmayın.
Arkadaşlar Doğan gurubu Sansiu cihazlarda,da aynı boy boy gazetelerde reklam yapmıştı ne oldu, sadece cihaz sattılar hangi şifreli yayınları uzun süreli çözdü,benim fikrim Dsmart cihaz satış reklamı saygilar.
d-smart türksatı taban alan bir platform öncelikle bu kanalları türksata alması gerekir şayet bedava olacaksa bu d-smart paralı multivizyonu almaya gelmez zaten spekülasyondan öteye birşey değil hem multide sabah akşam aynı filmi elli kez gösteriyorlar 12 den sonra ne yayınladıklarını söylemeye gerek yok zaten işi oradan koparıyorlar ama bizim ülkemizde bunu yapmaların imkanı yok pek inanmayın böyle haberlere yabancı kanallar geçebilir ama animel planet gibi ingilizce yayın yapan tematik kanallar olacak cnn eurosport tarzı yabancılar gelebilir multivizyon gibi paralı p o r n o cular asla
sallamışlar yaw :)
Yönetimdeki arkadaşlar en kısa sürede bu konuyu kapatmaları dileği ile
Saygılar....
haberin doğruluğunu kanıtlayacak bir kanıt yok ve 10 gündende fazla zaman geçmiş
konu gereksiz yere uzayıp gitmemesi için kapanmıştır :warn: